[quote='Łukasz_KSC' pid='1406764' dateline='1573316253']
Potrzeba co najmniej dwóch kreatywnych zawodników bo tutaj nie ma kto w pilke grać!
[/quote]
To prawda. Tylko.....
Masz 6 miejsc na boisku
Pewniakami są Hanca, Gol, Lopes i Pelle. Lusiusz musi grać (jego pozycja jest mnie newralgiczna niż pozycja Pestki a poza tym gra ewidentnie coraz lepiej).
Do tego masz:
Wdowiaka
Piszczka
Cecarica
Vestenickiego
Rakoczego
Pika
Rubio.
Generalnie miejsce jest na skrzydle lub szpicy. Za kogo?
Podobno zimą ma trafić do nas Żubrowski.
-
-
W.Płock- Cracovia 9 listopada, 15:00
Przyjmijmy, że przytrafił na się krótkotrwały kryzys.
- Edytowany
ZA kogo? Za Hernandeza. Tzw. sztuki (część wymienionych) albo poprawią grę i wygrają rywalizację, albo się z nami pożegnają.
Konserwa, różnica z Lechią była taka, że niby wszystko tak samo, ale wygraliśmy :D I to po pięknej bramce, nie żadnym farfoclu (który też bym docenił).
[quote='docent' pid='1406771' dateline='1573317696']
[b]ZA kogo? Za Hernandeza[/b]. Tzw. sztuki (część wymienionych) albo poprawią grę i wygrają rywalizację, albo się z nami pożegnają.
Konserwa, różnica z Lechią była taka, że niby wszystko tak samo, ale wygraliśmy :D I to po pięknej bramce, nie żadnym farfoclu (który też bym docenił).
[/quote]
Za kogo dotyczyło zawodników na boisku, nie Cecarica :D
Kto tu się ostatnio z psiej heat mapy śmiał?
Płock to niby dobrze stałe fragmenty wykonuje? Przecież rogów to mieli tyle, co my kiedyśtam, w zamierzchłej drugoligowej przeszłości z Arką (0:0)
- i równie dużo zagrożenia.
A wolnych drugie tyle - i dalej nic...
Dalej chcecie tego Furmana?
Komentatorzy próbowali go co prawda bronić, że to nie on tak beznadziejnie dogrywa, tylko obrona Cracovii taka dobra, ale przecież widzieliśmy ten mecz...
Mecz się odbył, konsekwentnie w obronie. Na koniec ten wynik daje pkt. Nikt nie będzie o tym pamietal.
Nie wiem, ale dla mnie nie ma porównania do meczu z Lechią i nie chodzi o to, że tam wygraliśmy, a tutaj remis. Dziś to była totalna żenada, jeśli ktoś uważa, że z Lechią było tak samo, to trudno, ale ja się z tym kompletnie nie zgadzam. 7pkt. w ostatnich 3meczach brałbym w ciemno, więc ogólnie można powiedzieć, że jeśli idzie o dorobek punktowy, to nie ma powodu do narzekań. Teraz za to 4 mecze z teoretycznie słabszymi drużynami i zobaczymy jak sobie tutaj poradzimy.
W dzisiejszy meczu obydwie czołowe drużyny ESA postanowiły udowodnić kibicom tezę, iż grając w pucharach europejskich polskie zespoły nie mają prawa nic osiągnąć. Dowód został przeprowadzony po profesorsku:(
Piszczek grał w tym meczu ?
- Edytowany
[quote='janczer' pid='1406774' dateline='1573318162']
.
[b]Dalej chcecie tego Furmana?[/b]
Komentatorzy próbowali go co prawda bronić, że to nie on tak beznadziejnie dogrywa, tylko obrona Cracovii taka dobra, ale przecież widzieliśmy ten mecz...
[/quote]
Niestety, tak - np. ja. Furman odstawał na plus od tych nijakich grajków Orlenu, ale i niestety przykrył czapką Gola - był szybszy silniejszy, odbierał a nie dawał sobie odebrać. Mam tylko nadzieję, że Probierz kilka jego pomysłów na wykonanie wolnych zastosuje - zwłaszcza to, że Furman nie zagrywa na głowę konkretnego zawodnika, tylko w sektor, gdzie któryś z napastników ma szukać okazji na wykończenie.Nic z tego nie weszło, bo mamy wyższy zespół, lepszy w naszym polu karnym. Niestety nie tak dobry w ich polu karnym.
P.S.Po chwili zobaczyłem, ile razy użyłem słowa 'niestety' - no całe mimowlone podsumowanie tego meczu:)
[quote='VelVet' pid='1406780' dateline='1573321573']
Piszczek grał w tym meczu ?
[/quote]
Biegał po boisku...
[quote='docent' pid='1406782' dateline='1573322156']
[quote='janczer' pid='1406774' dateline='1573318162']
.
[b]Dalej chcecie tego Furmana?[/b]
[/quote]
Niestety, tak - np. ja. Furman odstawał na plus od tych nijakich grajków Orlenu, ale i niestety przykrył czapką Gola - był szybszy silniejszy, odbierał a nie dawał sobie odebrać. Mam tylko nadzieję, że Probierz kilka jego pomysłów na wykonanie wolnych zastosuje - zwłaszcza to, że Furman nie zagrywa na głowę konkretnego zawodnika, tylko w sektor, gdzie któryś z napastników ma szukać okazji na wykończenie.Nic z tego nie weszło, bo mamy wyższy zespół, lepszy w naszym polu karnym. Niestety nie tak dobry w ich polu karnym.
P.S.Po chwili zobaczyłem, ile razy użyłem słowa 'niestety' - no całe mimowlone podsumowanie tego meczu:)
[/quote]
Furman dostał propozycję gry u nas, wybrał Płock by być bliżej rodzinnej Warszawy. Jak dla mnie gra jego u nas to temat zamknięty.
Meczu niestety nie miałem możliwości obejrzeć, ale patrząc na statystyki pomeczowe i komentarze po tym meczu to chyba zaoszczędziłem 90 min. czasu który byłby zmarnowany ... więc chyba dobrze, że się tak stało :rolleyes:
Punktujemy i to jedyny pozytyw dzisiaj
Mąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!!!
Żona:
- Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał...
Tak jakoś mi się skojarzyło przy czytaniu kilku postów :)
Dobrze, że jest przerwa na reprezentację. Od kilku meczów Hanca, Rapa i Lopes w słabszej formie. Dziś słabiej też Gol.
[quote='TOM76' pid='1406788' dateline='1573323348']
Punktujemy i to jedyny pozytyw dzisiaj
[/quote]
Liczę na drugi pozytyw przed 22.00:)
[quote='mcz_' pid='1406790' dateline='1573323799']
Dobrze, że jest przerwa na reprezentację. Od kilku meczów Hanca, Rapa i Lopes w słabszej formie. Dziś słabiej też Gol.
[/quote]
No niestety to wszytko prawda, dzisiaj słabo na boisku,ale w tabeli nie koniecznie tak źle, ale przecież o to ostatnie nam wszystkim chodzi :D
Czekamy do 25 listopada i wszyscy ci co tutaj komentują grę Cracovii obowiązkowo meldują się na Kałuży aby po meczu głupot nie pisać!! Tylko obecni na meczu albo nieobecni usprawiedliwieni komentują!!!
Zapomniałem że drugi pozytyw ma być po 22
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)