Do Bytowa pojechała osiemnastka z meczu z Pogonią plus Hanca i Rakoczy
-
-
Bytovia Bytów- Cracovia 29.10.2019, 17:30 [PUCHAR POLSKI]
Fajny mają zamek w tym Bytowie :)
trzeba tam wjechać z bramą i zatknać Flagę na dachu baszty :D
- Edytowany
Gramy z drużyną z II ligi, dlatego nasze ewentualne odpadnięcie z rozgrywek PP będzie sporą sensacją, a ja osobiście będę mocno rozczarowany :sleepy:
dlatego CRACOVIO tylko zwycięstwo w tym meczu i lecimy po awans do następnej rundy :)
Awans zapewnimy sobie do 15 minuty. Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę.
Do przerwy lekkim kalafiorkiem 2:0 i pilnowanie wyniku do końca. Bramki Diego i Piszczu
[quote='wrobelson' pid='1405035' dateline='1572298894']
Gramy z drużyną z II ligi, dlatego nasze ewentualne odpadnięcie z rozgrywek PP będzie sporą sensacją, a ja osobiście będę mocno rozczarowany :sleepy:
dlatego CRACOVIO tylko zwycięstwo w tym meczu i lecimy po awans do następnej rundy :)
[/quote]
Mam nadzieję, że czasy Skalnika Gracze się skończyły. Tam były też zakulisowe powody (chlebuś jest w lidze, = brak godziwej premii za Puchar).
Tym razem możliwy (teoretycznie) jest tylko scenariusz z "Błękitnymi Stargard", drużyną dobrze poukładaną i z ciekawymi zawodnikami jak na ten poziom. Ale liiczę, że nie lekceważy się już takich drużyn - myślę zarówno o sztabie szkoleniowym, jak zwłaszcza o zawodnikach. Mam nadzieję, że odpowiednio zmotywowanych.
Tym razem nie grożą nam żadne odpuszczania czy inne Skalniki. Druzyna ma obecnie bardzo wysokie morale
i (coby defaultowi nap...cze trybunowi nie wykrzykiwali ;) ) w każdym meczu gra o wygraną.
Natomiast gadanie ,że załatwimy mecze w 15 minut... oby ale czeka nas najprawdopodobniej bardzo ciężki mecz
, cięższy od Jaćki w PP czy ostatniego ligowego z Pogonią. Na te mecze szedłem niemal pewien wygranej (Ian świadkiem ;) )
Natomiast dziś Bytovia postawi jak ostatnio Górnik Zabrze 8 obrońców i jakiś "desant" i będzie "jeździć na tyłkach" -
różny może być tego efekt . Z Zabrzem w końcu wepchneli nasi zwycięską (niestety nieuznana) bramkę, Jak będzie dziś.
Trzymam kciuki bo ta drużyna po raz pierwszy od czasów półfinału za Stefana "Laptopa" Majewskiego ma szanse dać nam jakąś
radość w PP. To wyrachowana wiedząca po co i o co gra ekipa.
A ostatnio wygrała nawet z Garbarnią i to aż 2 -1. W ogóle ostatnio wszystko wygrywa u siebie. Nie jesteśmy faworytem... Dobra, koniec żartów. Dziś mały kroczek w stronę Pucharu Polski.
Patrząc na bilans meczy "domowych" to Bytovia jest 2 najlepszą drużyną w całej lidze ... z bilansem bramek 17:11. Czyli są solidną drużyną II ligową, nie oczekuje że wygramy ten mecz 3:0, 1:0 albo 2:1 dla nas, wystarczy :P
Najlepiej nic nie oczekujmy, wtedy bedziemy zdrowsi. Do booooooojuuu Cracovia!
Panowie więcej pokory ...
po co te napinki ?
tyle razy już dawaliśmy doopy w PP ...
Dokładnie. Skromne 1:0 wystarczy i lecimy dalej :)
Z niższych lig się napinają na drużyny z Esa ,dodatkowo zawsze ktoś chce się pokazać itd. Bytów też leży kawałek od Krakowa . Byle do następnej rundy
Ja rozumiem , że drużyny z klas niższych napinają się na nas , chłopaki z nich chcą się pokazać jak najlepiej na krajowej arenie . My musimy oczywiście do rywala podejść bez lekceważenia i z szacunkiem ale . Ale jesteśmy drużyną ekstraklasową z dużymi aspiracjami i nie wygrać tego meczu byłoby niesamowitym obciachem .
Nie będzie łatwo.
Drużyna ekstraklasowa zmierzy się z [i]drużyną pucharową.[/i]
[url=https://gp24.pl/puchar-polski-euforia-w-bytowie-drutexbytovia-ii-polonia-bytom-21-opis-meczu-wideo-zdjecia/ar/4416515]https://gp24.pl/puchar-polski-euforia-w-bytowie-drutexbytovia-ii-polonia-bytom-21-opis-meczu-wideo-zdjecia/ar/4416515[/url]
:D
[b][size=medium]Cracovio wygraj to [s]dla nas[/s] dla mnie !!![/size][/b]
:heart:
Lech ograł lidera II ligi, Resovie 4:0, więc jak widać można, jeśli się chcę :)
Oczy do teraz mnie bolą, taki był to mecz., Widok z sektora gości tam jest taki, że wolałbym z tego bloku oglądać :-)
Graliście na xerovii czy na Stali?
Ma ktoś link do transmisji ??
Mecz był na Resovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)