Krecic srubki w autozabytku to bardzo zacne zajecie,ale zrobic sobie przerwe na 3 godziny i po prostu pojawic sie na stadionie,nawet na przekor Filipiakowi,ktory robi wiele,zeby kibica zniechecic,to chyba nie jest wielki wysilek. Jeszcze tylko 12.5 sztundy i mecz.
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce niedziela 11 sierpnia godz 17.30
- Edytowany
[quote='ZbigniewT' pid='1393376' dateline='1565481245']
[quote='destroyer' pid='1393375' dateline='1565477552']
[quote='awaria' pid='1393373' dateline='1565471750']
A ja dalej konsekwentnie mam wy...ne na filipiakovie , jutro w czasie meczu umówiłem sie z znajomymi kręcić śrubki w autozabytku.
[/quote]
Chwalisz się czy żalisz?
[/quote]
A co ty myślisz, że Cracovia to Real albo Barcelona, cos mi się wydaje , że z takim podejściem to nigdy nie zabawisz na ziemi świętej
[/quote]
A co ty myslisz ze ludziom nie obrzydlo kopanie sie po czolach i wieczne pyerdolenie jak to wspaniale nie jest... nie musza chodzic na Reale.czy Barcelony...wystarczy walczaca druzyna dajaca z siebie wszystko a nie kopidoly poprawiajace zel co chwile na wlosach zeby ladnie w tv wygladac...
Super awaria sprawa z tym samochodem... ostatnio znajomy skończył Fiata 128
Dość tego defetyzmu!!! Kto ma być to bedzie, a kogo nie bedzie ten leszcz. Porownajcie sobie dzisiaj i rok 1998. Zarzadzanie jakie jest to jest ale mecz to obowiązek i nie zniechecajcie ludzi. Lepiej juz nic nie pisać
A ja dalej konsekwentnie mam wy...ne na[b][u] filipiakovie[/u][/b] , jutro w czasie meczu umówiłem sie z znajomymi kręcić śrubki w autozabytku.
[/quote]
Filipiakowia, comarchovia podobnie brzmiąco judovia, pejsovia.... wyje bane... Jak można nazywać obraźliwie klub któremu się kibicuje? Jeżeli używają tego typu określeń nienawidzące nas psy to rozumiem, ale jak kibic CRACOVII może coś takiego pisać? CRACOVIA to nie Filipiak, Comarch, Tabisz, Bałdys itd itp Taki post jak Twój jest pewnie potem cytowany, wklejany na psiarskich twiterach itp z komentarzem, że nawet kibice Cracovii mają wy....ne na swój klub.
Inny pisze, że jesteśmy frajerami, jeszcze inny, że gts nas ogra w derbach a one czytają to i się z nas śmieją! Ogarnijcie się z tym pisaniem, bo nasze forum jest czytane przez psiarskich i niektóre tutaj wypowiedzi wzbudzają tam salwy śmiechu. Słowa trzeba umieć dobierać, nawet w skrajnych emocjach, nie wiadomo kto czyta i jak to wykorzysta.
Jak ktoś nie chce chodzić to niech nie chodzi, jego sprawa. Też nie na każdym meczu jestem. Tylko jak potem taki Piątek opowiada w włoskiej prasie, że w Polsce grał dla dwóch tysięcy kibiców na stadionie, to nie nadawajcie więcej na Piątka bo to nie on bojkotował.
A ja dalej konsekwentnie mam wy...ne na filipiakovie , jutro w czasie meczu umówiłem sie z znajomymi kręcić śrubki w autozabytku.
[/quote]
To jeszcze z większą przyjemnością wybiorę się na mecz
Kulturalniej na trybunach będzie..;)
Co do meczu to w drodze po mistrza trza kolejne 3 szt zapodać i luzik...
Jak komuś się na mecze chodzić nie chce to znajdzie 100 "godnych" powodów. A to, że drużyna przegrywa, a to, że krzesełka brudne, jak czyste i drużyna wygrywa, to styl niefajny, albo, że właściciel kutwa i nie kupił/utrzymał zawodnika którego byśmy chcieli.
Tylko po co przy takim podejściu nazywać się kibicem Cracovii?
Już na początku bojkotu pisałem, że to długofalowy cios w frekwencję, bo każdy, któremu się coś nie podoba znajdzie swój powód do bojkotowania. Czasem lepszy czasem gorszy. Ja "bojkotowałem" bo zamknęli mój sektor, ktoś bo nie ma medalu. Jak będzie medal, to się okaże, że w słabym stylu zdobyty, lub, czemu nie złoty, a tak generalnie to nie ma Covili, Hernandeza czy Cabrery.
[quote="bodzio969" pid='1393335' dateline='1565456159']
Zastanawiam się jak nasz klub liczy frekwencję?
Wczoraj info, że na godzinę 20:00 jest [b]6528[/b] osób na stadionie
Przed chwilą sprawdziłem i jest dostępnych jeszcze 7598 biletów.
Łącznie daje to sumę 14126. Pojemność stadionu po odjęciu "wyrwy" w sektorze rodzinnym i buforów to 14070 miejsc :rolleyes: :huh:
[/quote]
No i nasz stadion z dnia na dzień się rozrasta ;) Po podaniu wczoraj liczby widzów wychodzi na to, że mamy już pojemność... 14388. No chyba, że liczbę sprzedanych biletów liczą razem z buforami i zdemontowaną częścią sektora I?
Osobna kwestia to sektor D - na tą chwilę jest tam... 359 osób. Nawet jak przed samym meczem przyjdzie tradycyjnie najwięcej chętnych na D to w TV będzie to wyglądało znowu ponuro i smutno. A relacja dziś w publicznej i fajnie byłoby się pokazać z jak najlepszej strony.
Oj fajnie byłoby zanotować jakąś dłuższą serię wygranych (niech Ian zakłada te tematy w nieskończoność ;) ) bo może to poprawi naszą frekwencję. Choć zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko z tą poprawą. W Poznaniu wystarczyły 3 dobre kolejki żeby spragnieni kibice stawili się w piątek w sile ponad 32 tysięcy. U nas w zeszłym sezonie znacznie dłuższa seria plus pierwsza do lat wygrana w W-wie spowodowała, że ledwie dobiliśmy do 11 tysięcy, a w ostatniej kolejce w meczu decydującym o pucharach nawet nie dobiliśmy do 13 tysięcy...
- Edytowany
Miałem sen, że grała Cracovia z Koroną i po meczu nie było przekrzykiwania się, wywoływania do tablicy, wzywania do przeprosin i wzajemnych złośliwości.
Wyniku nie pamiętam.
Żeby się nie okazało, że na sektorze gości będzie tyle samo Koroniarzy co u nas w młynie ... daleko nie mają, więc obstawiam że przyjadą w + / - 500 osób :rolleyes:
I co będzie spektakularne zaskoczenie młodzieżowe ?
Pestka wrocil znad morza,bo sinice opanowaly baltyk?
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1393419' dateline='1565531219']
Pestka wrocil znad morza,bo sinice opanowaly baltyk?
[/quote]
Nie raczej jakiś debiut :)
..czekam na skład lekko zaniepokojony ale i ciekawy.
Co się dzieje z Pikiem?
Nie ma kogo wpuścić na bok obrony.
Przy niekorzystnym wyniku, to jedyne co możemy, to wpuścić napastnika na dzidę.
Proponuję odchudzić jeszcze trochę kadrę.
Pik kontuzja
[b]Cracovia:[/b] Pesković – Rapa, Dytiatjew, D. Jablonský, Ferraresso – Gol – Wdowiak, Lusiusz, van Amersfoort, Hanca – R. Lopes.
Rezerwowi: Hrosso – Dimun, Rubio Lopez, D. Dąbrowski, Cecarić, Helik, F. Piszczek, Pituła, Strózik
Poproszę o link do transmisji w necie. Ktoś coś jakiś stream?
A na ławce trener czy viceprezes ?? bo taka ładna koszula.
[quote='Pan Pizza' pid='1393425' dateline='1565537347']
Poproszę o link do transmisji w necie. Ktoś coś jakiś stream?
[/quote]
[url=https://sport.tvp.pl/43797611/pilka-nozna-pko-ekstraklasa-cracovia-korona-kielce]https://sport.tvp.pl/43797611/pilka-nozna-pko-ekstraklasa-cracovia-korona-kielce[/url]
Korona gra w piłkę,a my po prostu jesteśmy na boisku...
- Edytowany
Powiem Wam, że pierwszy raz od dawna oglądam mecz w tv bo jestem na wakacjach wcześniej starałem się tego nie robić ale frekwencja i młyn oraz doping wygląda tragicznie, młyn to już wcale gorzej niż na piascie - oglądając w TV aż mi się robi wstyd.
Dodatkowo gra, mistrz Pele, Lusiusz i Diego dramat, Jablonsky to samo... Masakra
Ps. Patrzę na grę Korony i nie wierzę w to co widzę, grają w piłkę właśnie gol dobrze ze spalony ale nasz zespół w tym roku to dramat. To co zrobił Probierz pokazuje, że gość powinien zostać z zawodu prezesem bo na trenera to się nie nadaje, coraz bardziej upewniam się w tym że gość źle przygotował zespół do sezonu, kondycja dramat, zgranie dramat i ściągnięty szrot.
Co za kryminał!!
Czy można za to zagranie dać Golowi i asystę i KZ? :)
[quote='Laki' pid='1393430' dateline='1565539205']
Co za kryminał!!
[/quote]
Faktycznie kryminał straszny ... bo wygrywamy tylko 1:0 :sleepy:
Korona gra ladnie,a my strzelamy,wiec jest git
Narazie mamy dużo szczęścia.
BOOOOOOOJAN na boisko prawa strona nie isnieje.:)
No i pięknie ... wygrywamy 1:0 i awansujemy na 4 miejsce w tabeli :blush: w 2 połowie Korona bez sztycha - nie mieli nawet pół sytuacji pod naszą bramką :)
[quote='dzelo' pid='1393434' dateline='1565541185']
Narazie mamy dużo szczęścia.
[/quote]
Szczęście sprzyja lepszym .:)
Jeden z lepszych startów, przy jednej z najsłabszych grze. Pewne rzeczy, brak świeżości, spowolnione reakcje znikną ale złe decyzje, kulejący środek, problem z pojedynkami 1:1 nie tak łatwo.
Na dziś mamy 4 graczy pełną gębą, Pesko, Hanca, Gol i Lopes.
- Edytowany
Korona gra ładnie...??? To do jazdy figurowej z nimi. Ani Korona nie grała ładnie, ani Cracovia. Strzeliliśmy 1 bramkę i jest zwycięstwo..., ale nie ma rozegrania, nie ma młodzieży!!! Gdzie jest ta nasza praca z młodzieżą? Rozumiem, że młody może na początku popełniać błędy, ale w Pasach ten młody będzie wiecznie młody i w 20 roku życia stanie się niespełnioną nadzieją. :(
PS
Wdówka dzisiaj do czasu nieźle, ale nie można tak raz na parę meczów.
Jakie szczęście hank? Słaba gra konserwa? Nie był to wybitny triumf, ale wygraliśmy zasłużenie.
Powiedzcie mi proszę czemu w kolejnym meczu jesteśmy tacy elektryczni. Wszystko grane jakby na kontrę, na siłę do przodu. Rozumiem, że drużyna Probierza nie będzie grać krakowskiej piłki ale poszanować też trzeba. Tyle strat i niedokładnych zagrań w jednym meczu to jest sztuka. Bardzo podobnie zresztą wyglądaliśmy z Rakowem.
Tyle narzekań - 3 punkty cieszą a gra Lopesa cieszy jeszcze bardziej. Zawodnik tak zaangażowany przez cały mecz to rzadkość w ekstraklasie.
[quote='ndjnh' pid='1393445' dateline='1565546027']
Powiedzcie mi proszę czemu w kolejnym meczu jesteśmy tacy elektryczni. Wszystko grane jakby na kontrę, na siłę do przodu. Rozumiem, że drużyna Probierza nie będzie grać krakowskiej piłki ale poszanować też trzeba. Tyle strat i niedokładnych zagrań w jednym meczu to jest sztuka. Bardzo podobnie zresztą wyglądaliśmy z Rakowem.
Tyle narzekań - 3 punkty cieszą a gra Lopesa cieszy jeszcze bardziej. Zawodnik tak zaangażowany przez cały mecz to rzadkość w ekstraklasie.
[/quote]
Bo nie mamy ofensywnego pomocnika.
- Edytowany
Cieszą tylko i wyłącznie punkty. O grze nie ma co mówić, bo w naszym wykonaniu coś takiego po prostu na dzień dzisiejszy nie istnieje.
[quote='DSS' pid='1393444' dateline='1565545964']
Jakie szczęście hank? Słaba gra konserwa? Nie był to wybitny triumf, ale wygraliśmy zasłużenie.
[/quote]
Tak słaba gra i to bardzo słaba, co nie kłóci się z tym, że wygraliśmy zasłużenie, srtzelając o 1 bramkę więcej od przeciwnika.
Nie ma sie co dziwic,ze później w pucharach europejskich łomot. Marna ta liga.
Stawowy miał styl i grę. Jprdl... zaglądam tu coraz rzadziej bo się tych żydowskich płaczków nie da czytać.
Zajebis.ty porywajacy pojedynek dwoch ofensywnie usposobionych zespolow,duzo akcji z klepki w trojkatach,plynne przenoszenie gry z jednego pola karnego do drugiego,kilkanascie energicznych dryblingow,uderzenia z pierwszej pilki,wszystko co w nowoczesnym futbolu jest na porzadku dziennym. Gorna osemka jest nasza,miejsce na podium równiez wydaje sie realne. Dziekuje pilkarzom i trenerowi za te emocje,zarazem deklaruje przerwe od picia alkoholu.
[quote='DSS' pid='1393444' dateline='1565545964']
[/quote]
A wielbłąd bramkarza gości to nie szczęście ? Fakt , byliśmy nieco lepsi i wyszła nam super kontra . Ale dla mnie to jeszcze trochę mało .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)