Eredin daj namiary na dilera Dobry towar masz
-
-
197 Święta Wojna, wISŁA Kraków - CRACOVIA, 17.03.2019 godz. 18.00
- Edytowany
Za późno
Wisła odchodzi 7-8 zawodników,ci co przyszli wydają się marni,mamy tak znakomitą serie ,a mimo to przegrywamy całkowicie zasłużenie może gdyby trafił Wdowiak,przy 0-2 może byłby remis szybka akcja,Błaszczykowski i po ptakach ,bramka na 2-3 za późno padła 93'30sek ,był czas już tylko na jedną akcję ale cudu nie było
.No rzeczywiście udzielili nam lekcji pokory.
I pewnie znowu dostaniemy zakaz stadionowy za race....
Skubani zazwyczaj nas ogrywają i tak się stało kolejny raz..
Czarna mafia wciąż drukuje, var im nie przeszkadza. Spalony przy pierwszej bramce i faul w jednej akcji, po której uznano trafienie mimo tego.
Tak na gorąco. Na pewno z początku daliśmy się za bardzo stłamsić, tak samo jak w Płocku, ale mimo wszystko zaczęliśmy powoli opanowywać sytuację na boisku i wtedy pierwszy gong. Bramka zdobyta nieprawidłowo, nie powinna być uznana. Niestety to ustawiło mecz, bo zaraz potem drugi gong i to by było na tyle. Nic z tego nie wynikało, że teoretycznie od gola na 2:0 wizualnie mieliśmy przewagę, do tego w zasadzie już do sytuacji Wdowiaka powinno być 1:2, a Wdowiak powinien dać remis. Trudno oczekiwać zwycięstwa, skoro marnuje się takie sytuacje. Bramka dla Wisły na 3:0 w momencie kiedy wydawało się, że gol na 1:2 jest kwestią czasu, bo przeważaliśmy, stwarzaliśmy sytuacje. I to by było na tyle. Dobrze, że wpadły na koniec te 2gole, przynajmniej wynik wygląda lepiej i bardziej odzwierciedla to co działo się na boisku.
Szkoda, cholerna szkoda. Niestety mam obawy czy tym meczem nie ucieknie nam pierwsza 8, ale pożyjemy zobaczymy, teraz trzeba się skupić na Zabrzu, a potem wszyscy na mecz z Koroną, bo to będzie cholernie ważny mecz, który musimy wygrać!
E, co tam. Teraz wygramy trzy mecze i ok. A w ogóle to my tu polski Ajax budujemy, to nas takie rzeczy nie ruszają.
- Edytowany
Dopóki będzie pakiet Probierz&Wdowiak z gts nie wygramy
Przedłużmy im jeszcze umowy o 10lat...
[quote='kasior' pid='1369263' dateline='1552849545']
[/quote]
Wk....rw mnie trzyma ale fakty są takie:
Pierwszy gol po faulu
Drugi - brak koncentracji spowodowany decyzja sędziego po przejrzeniu VAR.
W drugiej połowie oni mieli dwie akcje i jedną ładną bramkę. A my dwie.
Nie mam pretnensji bo gdyby sędzia był ok to pewnie byłby remis albo i lepiej.
Na takiego czarnego ch.... nie poradzi ani Filipiak, ani Probierz, ani drużyna ani też my, kibice.
Dla mnie najważniejsze są następne mecze. I tyle w temacie.
Tak poza całym tym gównem to mam wrażenie, że gdyby nie ta wmuszona zmiana z Siplakiem, jedna osoba w ofensywie zrobiłaby dużą różnicę pod koniec.
Za szybko stracilismy te 2 gole ...i to "ustawilo" mecz.
[quote='eredin' pid='1369275' dateline='1552849968']
[/quote]
Pierwszy gol po faulu
Na takiego czarnego ch.... nie poradzi ani Filipiak, ani Probierz, ani drużyna ani też my, kibice.
[/quote]
Ocena meczu Eredina w 100% pokrywa się z moją.
[/quote]
Pierwszy gol po faulu
[/quote]
Szanowny Panie eredinie. Rozumiem, że nie cieszył się Pan po wygraniu derbów 2-1 ponad 3 lata temu, bo gol Rakelsa padł ze spalonego, którego uznał ten sam czarny ch... co dziś?
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1369282' dateline='1552850291']
[/quote]
Pierwszy gol po faulu
[/quote]
Szanowny Panie eredinie. Rozumiem, że nie cieszył się Pan po wygraniu derbów 2-1 ponad 3 lata temu, bo gol Rakelsa padł ze spalonego, którego uznał ten sam czarny ch... co dziś?
[/quote]
A czy ten czarny ch.uj miał wtedy VAR???
[/quote]
A był wtedy VAR? Nie. A teraz sędzia miał wszystko na patelni. I tyle. Broń Kwiatkowskiego, ale czy na pewno jesteś na wlaściwym forum?
dwie ostatnie kolejki - gts 9 celnych strzałów- 9 goli
nie zrozumiem dlaczego ci u góry im sprzyjają
Szkoda bo z wyniku 3:0 moglo sie zrobic 3:3 :sleepy:
Banda pieprzonych podrobów piłkarskich.
Krótko:
Sędzia spatrzył wynik mimo VARU
Weszliśmy w mecz chyba za bardzo obesrani
Mieliśmy pecha i Wdowiaka
Zaczęliśmy dopiero grać w drugiej połowie
Psy na końcu wyraźnie spuchły i grały na czas symulując
Ogólnie nasi grali dojrzalszą piłkę ale to żadne pocieszenie bo w piłce chodzi o strzelenie gola
Zabrakło nam czasu na wyrównanie
Mamy wyraźnego pecha do psów
Znowu dobra zmiana Piszczka
Możemy mieć jeszcze w tym roku szanse na rewanż
Jeżeli ta porażka ma być zapalnikiem do kolejnej serii jakichś 5-6 meczów wygranych (co jest nawet prawdopodobne), to szybko ją zapomnę i będę miał gdzieś szczerze powiedziawszy. Mam nieodparte wrażenie, że gts przegra z Sosnowcem, CWKS itd., myślę że mocno się zdziwią. My natomiast, po kopie w dupe znowu zaczynamy zwycięski marsz. Tak to widzę optymistycznie. Pesymistyczną wersję chyba każdy może sobie wyobrazić - nawet o tego nie biorę pod uwagę .
Naprawdę wolę, żeby przegrali derby i wygrali resztę meczów, niż na odwrót, ale muszą się mocno postarać, bo sami sobie przeszkodzili (jak zwykle...).
- Edytowany
[quote='eredin' pid='1369284' dateline='1552850570']
[/quote]
A był wtedy VAR? Nie. A teraz sędzia miał wszystko na patelni. I tyle. Broń Kwiatkowskiego, ale czy na pewno jesteś na wlaściwym forum?
[/quote]
Myślałem, że żenująca hipokryzja to domena drugiej strony wielkiej łąki, ale widzę, ze się myliłem.
A już ta obrzydliwa sugestia co do mej osoby, którą ujął Pan w drugim zdaniu budzi me bezbrzeżne zdziwienie, tym bardziej, że pana spod klawiatury człowieka, który doskonale zna to uczucie (tak Panie eredin, to wtedy gdy sugerowano, że jest Pan Mateuszem Migą, ale znaleźli się ludzie dobrej woli, którzy to zdementowali).
No cóż, zrzucam to na karb nadmiaru emocji, toteż ze swej strony zamykam wątek.
[quote='squier strat' pid='1369287' dateline='1552850680']
dwie ostatnie kolejki - gts 9 celnych strzałów- 9 goli
nie zrozumiem dlaczego ci u góry im sprzyjają
[/quote]
Bo Papież kiedyś powiedział że władza Niebios nie obejmuje boisk piłkarskich. W związku z tym im sprzyja diabeł.
Kto sprzedał się diabłu ubeckiemu ten ma wsparcie belzebuba tak jak gts.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)