Wywiad Knury na poziomie licealisty... Dobrze, że Janusz to wytrzymał . Powinien mu powiedzieć dokształć się, bo szkoda czasu.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
- Edytowany
Dla tych dzieciaków należą się szczególne podziękowania Klubu!!!
" ...Bardzo fajną sprawą było to, że do akcji włączyła się szkoła w Bochni. Mieli najpiękniejsze paczki, profesjonalne, w biało-czerwone pasy, z herbem Cracovii. Cała szkoła połączyła się w jednym celu. Dzieci zrobiły same kartony, poprzynosiły zabawki, produkty żywnościowe. Czapki z głów przed panią nauczycielką, która to poprowadziła.."
http://weszlo.com/2019/12/25/kibice-cracovii-zapewniaja-rumunskiej-rodzinie-niezapomniane-swieta/
6 dni później
Ciekawe, która to szkoła.
7 dni później
Wszystkiego najlepszego w nowym roku Prezesie! Musze przyznac,ze sluchajac tych wiesci transferowych (Cholewiak, Pyrdol w cwks), wyprzedaz szajska z Gdanska, pomyslalem sobie,ze Pan to jednak jest jastrzab biznesu i Pan ich zwyczajnie zajedzie, zrujnuje, da sie im powybijac nawzajem finansowo. Powiem tak, plan misterny, cos w stylu starych gierek jak "transport tycoon", teraz dopiero zaczynam dostrzegac ogrom zniszczen jaki moze sie dokonac. Nie trzeba szukac daleko, tam za miedza, gdzie smierdzi z szamba juz leca na leb i szyje, Gdansk sie zesral od prezenia muskolow, cwks jakis taki niewyrazny, zakupy takie "z biedronki", my w miedzyczasie zatrudniamy zawodnika, ktory teorytycznie moglby sie starac o angaz w najwyzszej klasie rozgrywkowej w swoim(zreszta brzydkim, pelnym niekulturalnych ludzi) kraju.
Fajnie to niby wyglada, tylko przydaloby sie lekko przyspieszyc, trzeba przepustnice bardziej uchylic, dmuchnac swiezym powietrzem z kompresora i chlapnac troche zupy, zeby to sie wszystko fajnie jaralo.
- Edytowany
MakuKSC, to taki Genny Savastano - pozwoli im się powybijać nawzajem :D Ale kończę dopiero II sezon, więc nie wiem co dalej :D
Ian, there is no such thing as mafia:) A nasz prezes to taki futbolowy Borgia:) Czekam tylko na efekty tej misternej taktyki i zwyczajnie mam nadzieje,ze sie to uda zanim zostane dziadkiem, a patrzac przez pryzmat biologii to moze byc za 2-3 lata. Potem to ja bede wnuki bawil a nie na mecze sie bujal, takze Prezesie, taka mala prosba o intensyfikacje tych przemyslanych ruchow i wyciagniecie Jokera.
[quote='ian thorpe' pid='1414370' dateline='1578425172']
MakuKSC, to taki Genny Savastano - pozwoli im się powybijać nawzajem :D Ale kończę dopiero II sezon, więc nie wiem co dalej :D
[/quote]
Uuuu, to nie chcę spojlerować, ale przez najbliższe 13 sezonów specjalnych zwrotów akcji bym się nie spodziewał ;)
Zwroty akcji jak w modzie na sukces.
Oglądałem dziś różne wywiady z Profesorem z poprzednich( nie tak odległych lat) i tak sobie pomyślałem: Kurde ale to była bieda. Przecież my dziś o mistrza walczymy( wiem, że liga na półmetku). I powiem Wam, że te czasy dołowania wydają mi się jakby odległe. I mój wniosek. Profesorze spraw aby te czasy dołowania w tabeli były realnie odległe. Żeby Cracovia pokazała, że jest wizytówką tego miasta, na arenie międzynarodowej. I żebyśmy naszym dzieciom musieli kiedyś opowiadać, że Cracovia kiedyś walczyła o utrzymanie, bo by nam nie uwierzyły... Wierzę, że czas Garbatej doli już powiedzieć precz
też mam marzenie żeby powiedzieć córką że kilka lat temu nie było tak świetnie ale i tak chodziliśmy na mecze A dziś jest mistrz już kilka lat całkowita dominacja najlepsza drużyna w kraju . Tak kochane córeczki pojedziemy do Warszawy na finał pucharu Polski wiem że wygramy ale lepiej to zobaczyć z trybun niż w telewizji
Nie zmarnujmy tego aby i my , przedstawiciele starszego pokolenia kibiców Cracovii, którzy dobrze pamiętają tą garbatą dolę i mecze w IV lidze doczekali wreszcie WIELKIEJ CRACOVII !!!!!
pragnę takiej dominacji że przed meczem z nami piłkarze chodzą do trenera i mówią "" trenerze ale to CRACOVIA oddajmy walkowerem nie będzie TAKIE WSTYDU przecież oni nas rozjeb... jak guano na polu rolnik ""
[quote='zapalacz88' pid='1414787' dateline='1578673944']
pragnę takiej dominacji że przed meczem z nami piłkarze chodzą do trenera i mówią "" trenerze ale to CRACOVIA oddajmy walkowerem nie będzie TAKIE WSTYDU przecież oni nas rozjeb... jak guano na polu rolnik ""
[/quote]
po stokroc to, CRACOVIA HEGEMON!
[img]https://vignette.wikia.nocookie.net/kajkoikokosz/images/d/de/Krwawy_Hegemon.JPG/revision/latest?cb=20140314123021[/img]
Alez to byly zajebiste komiksy, az sie lezka w oku zakrecila.
[quote='MakuKSC' pid='1414839' dateline='1578684146']
[/quote]
widziałem je w empiku jeszcze :D
Nie widziałem tylko "Tytus, Romek i A'Tomek" :(
[quote='gargamel9998' pid='1414841' dateline='1578685026']
[quote='MakuKSC' pid='1414839' dateline='1578684146']
[/quote]
widziałem je w empiku jeszcze :D
Nie widziałem tylko "Tytus, Romek i A'Tomek" :(
[/quote]
Można kupić chyba wszystkie księgi. (chyba, że chciałeś sobie w empiku poczytać ;))
[url=https://www.swiatksiazki.pl/Ksiazki/komiksy-serie-komiksow-tytus-romek-i-atomek-3337.html]https://www.swiatksiazki.pl/Ksiazki/komiksy-serie-komiksow-tytus-romek-i-atomek-3337.html[/url]
aż takim "Januszem" nie jestem :D
6 dni później
Szanowny Panie Prezesie,
Proszę o wykupienie Alvareza w tym okienku. To podstawa.
Serdecznie Pozdrawiam,
Panie Profesorze, jeszcze skrzydełko i będę zadowolony. Tylko takie do gry od razu a nie na próbę i nie od lipca ;)
Alvarez oczywiście pasuje na już :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)