Gratulacje Sergiu :) z obecnego składu jesteś moim ulubionym zawodnikiem, więc tym bardziej cieszę się :)
-
-
Sergiu Hanca - Witamy w Cracovii!!!
Zgadzam się z Hrabią, mój ulubiony zawodnik Cracovii na ten moment. Oby na lata!!
kraczcie dalej :D
Zarząd nie lubi ulubionych zawodników trybun , zarząd lubi Dimuna.
[quote='PasyZne94' pid='1444185' dateline='1597230205']
[/quote]
Jestem w Zarządzie :P :P :D
[quote='krzys67Bytom' pid='1444195' dateline='1597232502']
[/quote]
[/quote]
Od dawna to podejrzewałem.
Prowadź Cracovię do fazy grupowej LE i MP 2021
[quote='krzys67Bytom' pid='1444195' dateline='1597232502']
[/quote]
[/quote]
Tacy zazdrośni o sympatię ? :(
Prowadź kapitanie do swojej i Naszej chwały.
Powodzenia Sergiu!
coś mnie ominęło z tym Ronaldinho? Ostatnio siedział w więzieniu..?
22 dni później
Hanca dzisiaj prawie cały mecz na prawej obronie w reprezentacji Rumunii.
Lecz niestety Hanca w 85 minucie zszedł z kontuzją.
Dlatego powołaniom naszych zawodników do różnych reprezentacji towarzyszą ambiwalentne odczucia. Z jednej strony promują Cracovię, a z drugiej istnieją obawy, że albo wrócą z kontuzją albo wyczerpani. Przez co traci klub.
A ta dzisiejsza kontuzja Hanki nie wygląda zbyt dobrze. Oby nie wypadł na dłużej ze składu.
1:1 z Irlandią Północną która od 40 minuty grała w 10 chluby Rumunom nie przynosi niestety.
- Edytowany
[quote='gusto' pid='1449403' dateline='1599256923']
1:1 z Irlandią Północną która od 40 minuty grała w 10 chluby Rumunom nie przynosi niestety.
[/quote]
Meczu nie ogladalem,, ale widzac statystyki meczu z 2 polowy to Irlandia "nie oddychala"... Irlandia 1 celny strzal i gol.
Rumunia miala pewnie sporo pecha... :rolleyes:
Widzialem teraz skrot tego meczu i moje slowa sie potwierdzaja. Rumunia obijala w tym meczu slupki, poprzeczki + bramkarz Irlandii bronil jak szalonny, 2-3 interwencje jak Neuner...
Oby nie dołączył do siódemki na razie wyeliminowanych przez kontuzje .
jest na ławce, więc chyba żyje ;)
6 dni później
Sergiu został kapitanem niby w nagrodę a Probierz chciał go ugłaskać za to że Oldboy Alvarez zabrał mu wykonywanie stałych fragmentów gry.
Sergiu jeteś kapitanem i dla dobra Cracovii nie pozwalaj dochodzić do piłki Oldboyowi i weź sprawy w swoje ręce /nogi/
kolejny ktory gral wielka PYTE, oszczedzony bo nie ma znanego ojca, nie jest gruby i ma ladna zone :)
Sergiu zawsze gra pytę. Miał chwilę gdy wydawało się, że wchodzi na wyższy poziom. Tuż przed pandemią chodził jak dzik i mijał rywali zwodami. Poza tym krótkim okresem to mierny piłkarz, nie posiadający żadnych cech skrzydłowego. Może faktycznie by kupić kogoś kto potrafi grać w piłkę i kiwać a Hankę cofnąć na stałe na prawą obronę w miejsce jego ziomka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)