W dniu dzisiejszym nowym kapitanem Cracovii został Janusz Gol .
-
-
Janusz Gol nowym kapitanem
Czym sobie zasłużył ?
batol26 nie do mnie to pytanie.Ale czym zasłużył sobie Helik że został?
Myślę, że charakterologicznie i pozycją na boisku lepiej się nadaje. A czy i czym zasłużył, to kwestia szatni.
W sytuacji ostatniej drużyny w tabeli , po kolejnych przewalonych derbach
to nie jest nagroda ale ciężka dodatkowa praca batrol26
Pozorowane ruchy nieudolnego ogrodnika.
Bardzo dobra wiadomość. Teraz prosimy o zmianę na stanowisku prezesa. Obecny nadaje się na to stanowisko znacznie gorzej, niż Helik na kapitana.
Może odniosłem błędne wrażenie, ale w tych meczach których grał, to jakoś niespecjalnie kierował choćby Dimunem, a teraz ma kierować całym zespołem na boisku?
a będzie strzelał karne?
Jedyny wybór na ten moment . Myslalem o Dytiatievie ale nie gra .
Dytiatiev byłby według mnie najlepszy
Zdecydowanie tak . Czlapak odpada , Dabrowski njeszcze nie teraz i pewnie nigdy . Oleksij najbardziej charyzmatyczny . Janusz Gol tez ujdzie , moze on wezmie to towarzystwo w kupe i bedzie przedluzeniem reki trenera ? Na linii trener-zawodnicy nie bylo deliktanie mowiac ostatnio najepiej .
Konieczność wytypowania kapitana to ewidentnie spisek dziadów z PZPN wymierzony przeciwko belzebubowi i jego korporacji, gdzie jak wiadomo wystarczy jeden raportujący bezpośrednio lider zespołu, a nadto pod biurkiem jest ciasno.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Tak to jest gdy ogrodnik powyrywał wszystkich, którzy mieli jakąkolwiek charyzmę czy choćby odwagę a pozostawił same nie obrażając nikogo cioty. On zawodników spolegliwych lubi, bo mu się nie stawiają i go słuchają ulegle, ale często tacy zawodnicy niestety są tez słabi albo częściej bywają słabi [size=small]charakterologicznie,[/size] bo nie wierzą w siebie. Dobry rasowy zawodnik bywa chimeryczny i ciężki w ułożeniu jak ogier ale też jak gra to gra jak artysta( no nie zawsze) Byłoby lepiej jak by kopacze słuchali ogrodnika bo go szanują czy za jego charyzmę, profesjonalizm czy inne przymioty jakie powinien trener posiadać. Gdy za trenerem stoi tylko władza wynikająca z posady jaką dzierży i nic poza tym to w ten sposób taki trener nigdy dream teamu nie zbuduje. Jak widać po wpisach nie można nawet znaleźć dobrego kandydata na kapitana, nie ma takiego, który by umiał poderwać zespół do walki. Dowodem na to jest fakt, że jak nam przeciwnicy strzelą pierwszego gola to są małe szanse abyśmy ten mecz zaliczyli do udanych.
Decyzja potwierdzająca słabość trenera, oby Janusz zastąpił nie tylko w pełnieniu roli kapitana ale przede wszystkim niech będzie zmiana wykonawcy karnych.
symboliczny gest, mrugniecie okiem od Janusza , kto tu rzadzi ;)
Jednym ruchem podbudował dwóch zawodników, obaj pewnie "zachwyceni".
Z przykrością stwierdzam że tym ruchem tylko podsumował swoją roczną prace na rzecz budowy wielkiej Cracovii.
tyle czasu minelo, my dalej tak naprawde nic nie wiemy o Probierzu, non stop sie myli i mota... sam siebie "ora" wiecznie
Bo to Dyzma, a nie trener jest.
Słuszną linię ma nasza władza. Gość, który najwięcej zarabia musi brać największą odpowiedzialność.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)