Dobra z tym podkładem muzycznym wyszło tak słabo jak mecz ale że sam Boniek sie tym zainteresuje?
Człowiek który tydzień udawał że nie było reportażu o gts a jeszcze więcej czasu zajęło mu odpowiedź na pytanie co robił przy lini szef sędziów w meczu z Zagłębiem. A tu odrazu reakcja podobnie jak "naszych dziennikarzy" Kpina
https://twitter.com/BoniekZibi/status/1049033531786235905?s=20
Co do meczu to do tej pory nie mogę zrozumieć jak można było takie bramki stracić, brak słów. W...e straszne...
-
-
CRACOVIA - gts Myślenice 7.10.2018 (niedziela), godz. 18:00
Uratować nas może już tylko jeden transfer. Prezesa Filipiaka do GTS-u. Niech tam w ciągu piętnastu lat osiągnie to, co u nas. Wtedy wszystko się odwróci.
- Edytowany
Rozdali losowo wejściówki i okazało się, że dzieci w Krakowie jednak wola wisłę, niestety w obecnej Cracovii dzieci/ młodzież traktowane są jak zło konieczne, w drużynach pod egida MKS-u zasada jest prosta, rodzic ma przyprowadzić, zapłacić i niech s.pierdala, młodzi zawodnicy jak grają to jest ok, jak coś idzie nie tak, to tez niech s.pierdalają i efekt jest tego taki jak wczoraj........Lepiej w najbliższej przyszłości nie będzie, choć dużo się zmienia na lepsze w akademii, ale pewnie już niedługo się okaże , że nie każdemu jest to w klubie na rękę i zacznie się tworzenie sztucznych problemów i rzucanie kłód pod nogi. Ignacy Książek się w grobie przewraca jak na to wszystko patrzy z góry :(
Wejściówki chyba nie były rozdawane (chyba, że jakąś część by zapełnić jeszcze bardziej stadion), bo z tego co mi się zdaje, to każdy mógł zebrać grupę 10osób i 2opienkunów i iść na mecz, jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Prawdę mówiąc jakoś specjalnie nie myślałem, że to tak będzie wyglądać, dopiero niedługo przed meczem dowiedziałem się, że na mecz wybiera się znajomy będący za Wisłą wraz z pokaźną grupą dzieciaków (też w sporej mierze za Wisłą) i wtedy do mnie dopiero dotarło co się szykuje na naszym stadionie, że na trybunach bardzo prawdopodobne będzie więcej dzieci wiślackich niż naszych i jak przez to może wyglądać doping.
Nie wiem jak tam Stowarzyszenie i inni, ale podejrzewam, że tak jak piszecie organizowali grupy, natomiast tutaj pełna odpowiedzialność za ten wstyd spada na prezesa i jego świtę. Wymyślili sobie trybuny z dzieciakami, to trzeba było wziąć odpowiedzialność, by większość stanowiły dzieci pasiaste. Oczywiście to było jasne, że przy meczu z dzieciakami na trybunach, klasami, szkółkami, znajdzie się na stadionie jakaś grupa dzieci będących za Wisłą i ok (bo nie sprawdzi się wszystkich dzieciaków za kim kibicują), jednak można było nie dopuścić do takiego wstydu, żeby przejęli nasz stadion i byli w większości. To jest naprawdę wstyd, jak widziałem trybuny cieszące się po bramkach dla Wisły...
Najgorsze, że po kompromitującym 1-4 w grudniu zeszłego roku człowiek nawet nie wyobrażał sobie, że może być jeszcze bardziej kompromitujący dzień derbowy... a tu proszę - można? można! Miałem wątpliwą przyjemność uczestniczyć w tej tragikofarsie wczoraj i czułem się jak... no właśnie nawet nie da się tego opisać. Jak ja nienawidzę tych .........., którzy powoli uśmiercają ten wspaniały klub!!!
prawda jest taka, że kibice Cracovii sami sobie zgotowali taki los - gdyby nie ostrzeliwanie bezbronnych kibiców gości w grudniu, to każdy z nich mógłby sobie kupić bilet i przyjść na mecz
Doping z mp3 zbędny gwóźdź do trumny, już nie ma gdzie wbijać
- Edytowany
Tym [u]MP3-doping[/u], będzie się musiała zająć chyba Światowa Agencja Antydopingowa
Zważywszy na to że właścicielem klubu jest firma informatyczna to może być grubo.
Ciekawe kogo teraz pogonią ze stadionu ? ;)
I podsumowanie
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ygfOBGRrdPE]https://www.youtube.com/watch?v=ygfOBGRrdPE[/url]
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16533]@xyzKSC[/url] , mnie to nie dziwi.
całe środowisko ma już dość tego hydrotworu i urwą mu łeb przy przy pierwszej okazji, a ta zbliża się wielkimi krokami
wojna, wojna, wojna, Cracovia
@kibic1906krk
[quote]
prawda jest taka, że kibice Cracovii sami sobie zgotowali taki los - gdyby nie ostrzeliwanie bezbronnych kibiców gości w grudniu, to każdy z nich mógłby sobie kupić bilet i przyjść na mecz
[/quote]
I kibice przyprowadzili sobie sami ten cały szczeniacki cyrk, a potem puścili doping z mp3?
Koleżko, śmierdzisz na kilometr.
Dawać azotox i ddt
- Edytowany
Ej, ale wiecie, że macie właśnie świetny pomysł na oprawę na następnym meczu? ::) Wyobraźcie sobie taką oprawę: np. w narożniku (dawnymB5) posadzić grupkę kilkunastu kartonowych kibiców, na płocie zawiesić jakiś transparent skierowany do Filipiaka odnośnie wczorajszego wstydu, a do tego jeszcze przynieść głośnik, podłączyć i puścić od 1minuty nagrany doping, natomiast przez jakieś powiedzmy 15-20minut, cały stadion nie dopinguje, tylko leci ten doping kartonowych kibiców ::) To by było piękne podsumowanie tej całej degrengolady.
Jeszcze mi przyszło do głowy, żeby ci katonowi kibice mieli twarze Filipiaka i Tabisza :)
I co "Piłkarzyki" zadowoleni z siebie??? Kasa na koncie się zgadza?
Oczywiście poczucia wstydu nie ma bo wyszliście na boisko poczłapali 90 minut.
Dopóki nie wyjdziecie ponad 10 miejsce zamroziłbym Wam pensje, ale Prezes ma "duże doświadczenie " w prowadzeniu klubu i wie lepiej.
Oglądałem mecz z poślizgiem po 23, wcześniej wyłączyłem telefon, nie słuchałem wiadomości. K...rwa wytrzymałem do drugiej bramki i sprawdziłem wynik na telefonie. Zanim zasnąłem tylko niepotrzebnie się wku...m i podminowany poszedłem spać.
I jeszcze te szczenięta z dopingiem.
Brawo Prezes Ochucki , Brawo Treneiro, Brawo Piłkarzyki.
Koledzy Kibice jest super więc o co Wam chodzi.....
z tt Kani
"Airam Cabrera po meczu wyszedł w biało-niebiesko-czerwonej bluzie. Ciekawy wybór "
[quote='squier strat' pid='1342006' dateline='1538984302']
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16533]@xyzKSC[/url] , mnie to nie dziwi.
całe środowisko ma już dość tego hydrotworu i urwą mu łeb przy przy pierwszej okazji, a ta zbliża się wielkimi krokami
wojna, wojna, wojna, Cracovia
[/quote]
Kocie, wojnę zaczyna się od rozpoznania, planowania, zgromadzenia zapasów, pozyskania sojuszników.
Nie zaczyna się od ogłoszenia tego w mediach.
Tak więc zbastuj trochę.
To już jest przypierdzielanie się na siłę. A co z piłkarzami co chodzą w koszulkach AJ (Armani Jeans)? Rozumiem, że po meczu z np Malinowymi jakby wyszedł w zielonej kurtce to też by był ciekaw wybór?
Knura już pisze artykuły. Dzbany z gts piszą o krzywdzie dzieci. Tak działa propaganda! Mają swoje pięć minut i to wykorzystują bezwzględnie...
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/doping-z-glosnikow-cracovia-swiadomie-zlamala-regulamin_27472.html
https://twitter.com/StefanBielanski/status/1049022107018035201?s=20
A nasz trójka FTB pewnie zadowolona...
Z drugiej strony, to że zaczadzona gtsem dzieciarnia przyszła na stadion można było przekuć na korzyść Klubu. Wystarczyło wygrać, wypromować się dobrą grą - zachęcić do przychodzenia na nasz obiekt. Dla dzieci (niestety nie tylko) najważniejszy jest wynik, można zaklinać rzeczywistość, ale tak jest. Refleksja na tym, że gts to ubeckie ścierwo przyjdzie za kilka lat albo i nie. Zrobiono jednak antyreklamę, pod każdym względem prezentując szajs. Kogo to jednak obchodzi? Sukces sportowy nie jest celem dla szanownych władz. Co nim jest? - oto pytanie.
- Edytowany
Jakoś nie ma wątku dlaczego to właśnie ta dzieciarnia przyszła na mecz zamiast kibiców Cracovii? Czy odpowiedzialni za ten fakt nadal są hołubieni na tym forum?
Stowarzyszenie nie ma pojęcia które szkoły są „nasze” i nie potrafiło pomóc zapełnić trybun naszą młodzieżą.
Zupełnie innym tematem jest doping z głośników - żenada - i postawa piłkarzyków - ale oni nie czują presji wyniku nawet z trybun :-(
przeczytaj kur.wa oswiadczenie Stowarzyszenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)