Jak się obejrzało ciekawy film na TVN 24 dziś o 20 - powtórzenie ma być we wtorek bodaj o 23:30, polecam - to nawet trudno się dziwić... Po prostu icni kopacze trzęsą siedzeniami przed gangsterką, która opanował tamto towarzystwo.
Wygląda na to że żyjemy w chorym systemie... tan [b]oficjalnie rządzą bandyci [/b] i wszystko w porządku?
Swoją drogą co za szemrane towarzystwo. Najpierw przez prawie 40 lat milicyjno-ubecko-zomowska firma. Gdy skończył się PRL, wlazł w to kombinator i cinkciarz, za PRL handlarz dewizami, a potem człowiek, który dorobił się na sprytnych kombinacjach z wykorzystaniem przepisów o zatrudnianiu inwalidów. Gdy jego czas się skończył, rządzi gangsterka... A za jakieś wykroczenia stadionowe PZPN czy oficjalne władze nam wlepiają kary kilka razy wyższe niż im...
I jeszcze gts-fani w sieci wypisują że to my jesteśmy klub związany z komunistycznym reżimem... Ich kole, że myśmy przetrwali te trudne lata...
Kiedyś musi nastąpić sprawiedliwość i to musi fiknąć. Ale czy ja dożyję?
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 8
[quote='abc' pid='1338173' dateline='1537043522']
[quote='abc' pid='1338171' dateline='1537043407']
Sehtan nie będzie tak żlew nasi przegrają tylko 1-2 bramkami ale zawalczą
[/quote]
[/quote]
Może Jjim beam robi ze mna cuda ale jestesmy w głębokiej dupie.
Ja oglądałem na trzeźwo, i żaden Jim Beam nie zakłóca odbioru. Jeden z lepszych meczów jeżeli chodzi o poziom w tym sezonie Ekstraklasy, a może i najlepszy.
KamilloLce
Ja jeszcze nie straciłem kontaktu z rzeczywistością. mimo wspomagania się cały czas Jim Beamem. .Jeszcze wierzę
[quote='abc' pid='1338168' dateline='1537043106']
Chodzę na Pasy 35 lat ale mecz sasiadki z lechią to tak jak LM a nasza Ex
[/quote]
Bardzo proszę nie zachwycać na pasiastym forum grą tej ubeckiej szmaty. My Pasiacy doskonale znamy obłudną historię tego zwyrodniałego tworu z R22 i wiemy, że ich sukcesy z punktu widzenia moralnego i patriotycznego są bezwartościowe.
Nie wiem czy tu chodzi o zachwyt - tam po złej stronie Błoń inaczej podchodzą do meczu. Widać walkę i zaangażowanie czego nam niestety na ten moment brakuje.
pisza, ze Stolarczyk przywrocil w druzynie atmosfere z czasow najwiekszych sukcesow ( ktorych byl czescia), tak nie wiele a tak wiele...
U nas się tego nie da zrobić. Każda próba przywrócenia i oczyszczenia atmosfery w drużynie powoduje natychmiastową reakcję "zarządu" by coś spier....ić bo przecież za dobrze być nie może w Korpo! :|
[quote='Sehtan' pid='1338222' dateline='1537087150']
U nas się tego nie da zrobić. Każda próba przywrócenia i oczyszczenia atmosfery w drużynie powoduje natychmiastową reakcję "zarządu" by coś spier....ić bo przecież za dobrze być nie może w Korpo! :|
[/quote]
Doskonale Kolega to ujął - jak zaczyna być normalnie to natychmiast wybucha jakaś afera .
Pogoń jak na razie prowadzi 1:0 z Koroną co powoduje, że umacniamy się na 16 miejscu w tabeli i po naszej grze widać, że nie chcemy go nikomu oddać! :|
[quote='Sehtan' pid='1338294' dateline='1537106733']
Pogoń jak na razie prowadzi 1:0 z Koroną co powoduje, że umacniamy się na 16 miejscu w tabeli i po naszej grze widać, że nie chcemy go nikomu oddać! :|
[/quote]
80 min 1-1 w Szczecinie, ale co tam mecz tych drużyn. Nas walczących o mistrzostwo znacznie bardziej będzie interesować wynik potyczki w stolicy pomiędzy cwks z Lechem, a ta o 18-stej
[quote='Orlean' pid='1338305' dateline='1537110451']
80 min 1-1 w Szczecinie, ale co tam mecz tych drużyn. Nas walczących o mistrzostwo znacznie bardziej będzie interesować wynik potyczki w stolicy pomiędzy cwks z Lechem, a ta o 18-stej
[/quote]
Dla mnie nominacja do posta miesiąca :)
- Edytowany
Forsell z nadwagą i kilo miedzi jest najlepsze. Dobre uderzenie z dystansu. Dobrze ze nie gra u nas, bo pewnie trafialby w podwójny mur.
Niechże wygra chociaż Lech z tą beznadziejną Legią.
[quote='Camron' pid='1338321' dateline='1537115179']
Forsell z nadwagą i kilo miedzi jest najlepsze. Dobre uderzenie z dystansu. Dobrze ze nie gra u nas, bo pewnie trafialby w podwójny mur.
Niechże wygra chociaż Lech z tą beznadziejną Legią.
[/quote]
No i wygrał, k-wa j-go m-ć
Najlepszy komentarz do tego meczu to : zagrały dwa średniaki polskiej ligi, wygrał gospodarz. :D
Poznański projekt ewidentnie się zawiesił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)