Mateusz Wdowiak w turbokozaku wykorzystał jednego na trzy próby :)
to rzeczywiście jakaś epidemia
-
-
Airam Cabrera - Witamy w Cracovii!
[quote='Rock' pid='1366981' dateline='1551619831']
To jest parodia żeby na 11 piłkarzy żaden nie umiał tego pewnie zrobić.
[/quote]
Nie da się ukryć a przecież jest to jeden z podstawowych elementów gry w piłkę .
6 dni później
MVP dzisiaj :blush:
Nie pamiętam tak inteligentnie grającego zawodnika w Cracovii. Duża przyjemność oglądać jego popisy na naszym stadionie.
Inteligencja to jedno,ale gdyby nie jego bomba to bysmy sie meczyli niemilosiernie. Szkoda,ze go Javi do wolnych nie dopuszcza,a sam wali w dach.
Ave mariA!!!
Profesor Airam i tyle w temacie.
Spłacać go tym Hiszpanom i tyle. Po co ryzykować tą samą kasą z jakimś znakiem zapytania, gdy mamy na miejscu chłopa do grania?
Zajebisty Gościu !!!
Jak zareagowałeś na kampanię kibiców Cracovii pod hasłem „Airam, zostań z nami”!…
- Byłem w pozytywnym szoku. Któregoś dnia oglądam sobie spokojnie serial w domu, bo bardzo lubię, a tu nagle „pyk, pyk, pyk!” zaczęły wpadać na telefon powiadomienia. Wszedłem na Twitter i oniemiałem. To wtedy zaczęła się akcja kibiców. Musiałem się wgryźć, żeby zrozumieć o co chodzi, ale zrobiło mi się szalenie miło, gdy dotarło do mnie co chcą mi przekazać. Zadzwoniłem do dziewczyny, do rodziny, pochwaliłem się. Bo przecież również tego szuka piłkarz w trakcie kariery. Akceptacji, sympatii kibiców.To jaka będzie twoja przyszłość?
- W tym momencie nie mam pojęcia. Po sezonie kończy się moje wypożyczenie, nie wiem jakie plany ma Cracovia. Musiałaby dogadać się z Extramadurą w sprawie mojej dalszej gry w Krakowie, choć nie wiem czy takie rozmowy będą prowadzone. Ja mogę zapewnić, że bardzo chciałbym tu zostać. Bo i w klubie, i w mieście czuję się doskonale.
https://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/cabrera-z-cracovii-ma-plan-na-derby-z-wisla-strzelic-wygrac-i-nie-podpasc-dziewczynie-aa-13RL-iYEc-88UZ.html
Kozacki ten wywiad, a w zasadzie Airam. Ciekawe jak zareaguje Cracovia w sprawie jego dalszej gry w Pasach. Jak wiadomo trudno o dobrych zawodników a skoro już taki jest to może …..(warto ruszyć du…).
Airam to jest już teraz jeden z moich ulubionych piłkarzy jakich kiedykolwiek widziałem w Cracovii
Od tak dawna to powtarzam, że zamiast gardzić piłkarzami (albo jak tu czasem czytam "najemnikami", "wkładami do koszulek") trzeba sprawić, by stali się jednymi z nas.
Zobaczcie, jak czasem mało trzeba, żeby ktoś zakochał się w Cracovii. Niby prosta akcja, docenienie, poklepanie po ramieniu, a takiego potrafi dać kopa.
Jestem za tym, by kontynuować akcję i bardziej docenić chłopaków, biegających w pasach za piłką. Niech nasze trybuny w końcu przestaną być kalką reszty polskich stadionów, typu "kryminalna napinka, PDW, bluzgi + Żołnierze Wyklęci". Kałuży 1 to nie miejsce na takie agitacje. Liczy się 90 minut sportowego spektaklu, a nie kulawa grypsera, czy pseudopolityka.
Ja nie widzę przeciwwskazań w dobrych akcjach typu ta z Airamem i pozdrawianiu Żołnierzy Wyklętych, którzy tak jak my zostali zgojeni przez komunę.
Dla mnie polityka czy tam pseudopolityka to jakby ktoś zaczął wieszać portrety Jarka czy Donka na stadionie.
Dla naszych zawodników więcej serdeczności i pochwał - przede wszystkim zamknąć usta tym wiecznie niezadowolonym i wszystko krytykującym . Dośc obrażania naszych piłkarzy na meczach . Tak to widzę .
[quote='ALRS' pid='1368598' dateline='1552576274']
Ja nie widzę przeciwwskazań w dobrych akcjach typu ta z Airamem i pozdrawianiu Żołnierzy Wyklętych, którzy tak jak my zostali zgojeni przez komunę.
Dla mnie polityka czy tam pseudopolityka to jakby ktoś zaczął wieszać portrety Jarka czy Donka na stadionie.
[/quote]
To jest kontrowersyjny i niejednoznaczny temat dla wielu i może tworzyć podziały w naszej społeczności. Absolutnie nam tego nie trzeba.
Chodzę na Cracovię ćwierć wieku i jakoś nie pamiętam, żeby na starym stadionie były takie akcenty. A przecież już wtedy byli tak samo zgnojeni przez komunę, jak my.
Moim zdaniem nie ma to większego związku z Pasami i po stokroć lepiej przeznaczyć pieniądze opravcze na coś innego, zamiast tworzyć kalkę z innych stadionów.
Kiedyś zdarzało nam się wyróżniać na scenie kibicowskiej, wierzę, że akcja "Airam con Cracovia" to kamyczek, który uruchomi lawinę ::)
Dla mnie jest to temat jasny i wyrazisty są to ludzie którzy ginęli z rąk UB, organizacji która była patronem gts wisły.
I kończmy ten temat bo niepotrzebnie go rozmywamy, ważne że chcemy dobra Cracovii.
14 dni później
Ave mariA!!! Niech Cię Bóg błogosławi!
[size=x-small]Trochę patetycznie wyszło, ale tak z serca mojego...[/size]
Quedate con nosotros :)
Ilu zawodników z naszej ligi widząc skaczącego do główki Piszczka poszłoby od razu do przodu na dobitkę?
[quote='Rock' pid='1371085' dateline='1553896195']
Ilu zawodników z naszej ligi widząc skaczącego do główki Piszczka poszłoby od razu do przodu na dobitkę?
[/quote]
Na dodatek strzelajac celowo farfocla, ktory odbije sie po kozle nad bramkarzem;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)