Leszczula coraz więcej ludzi będzie czekać aż biologia rozwiąże ten problem .Ja na tą mendę nie mogę patrzeć .
Zniszczył wszystko
-
-
Janusz Filipiak musi odejść
Profesorku, ale Ty jesteś popierdolony.
Zresztą już chyba nie ma słowa na świecie, które by mogło określić jakim ty kurwa jesteś dennym chuj em.
Niech cię chuj strzeli
Medycyna w dzisiejszych czasach szczególnie jak się ma pieniądze potrafi długo się opierać "biologii". Nie idźmy w tym kierunku bo za naszego życia pójdziemy na pogrzeb ... Cracovii.
Patrz: Kulczyk :D Choć u niego to byłą raczej teleportacja ;)
Filipiak dziekuje za derby z klasa za zenade na boisku i zenującego trenerka który nie może wygrać z gts.Dziekuje za tabisza i bałdysa z którymi Cracovia nie ma szans być wielka.Dziękuję za wstyd który muszę znosić co tydzień i co każde derby.
Warunki na derbach były doskonałe. Dach nie przeciekał. Zwłaszcza że w ogóle nie padało. Łubuu dubuu! Łubuu dubuu! Niech żyje nam prezes naszego klubu! Niech żyje nam!!! To mówiłem Ja Jakub Tabisz.
Przestancie walic w niego!!!!!!!
Walcie komarh!!!!!
Na teraz prezes Filipiak jak chce aby mówiono o nim prezes to powinien jutro zwołać konferencję prasową i powiedzieć że:
- Dziękuję za dotychczasową współpracę trenerowi i całemu sztabowi trenerskiemu, ale jak widać niestety ten projekt nie przynosi zapowiadanych efektów. I jako prezes muszę dokonać zmian aby ratować byt w ekstraklasie. W związku z tym zwalniam Pana Probierza i jego asystentów.
- Po drugie zwalniam z kontraktu piłkarzy którzy nic nie wnieśli i nie w noszą do gry - Culinę, Gostomskiego i Cabrerę.
Zatrudnić trenera doświadczonego z Niemiec(za te same pieniądze co teraz Pan płaci temu pajacowi, to z palcem w d...e Pan znajdzie dobrego trenera na zachodzie) i może wtedy coś się uda ulepić i uratować resztkę honoru!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli ma Pan jaja, to powinien wykonać jakieś ruchy. Bo tak to mamy już na 90% I ligę.
Nic z tych rzeczy.
Musi odejść w cień, przestać " rządzić" wywalić cały ten bajzel (Tabisza, Baldysa itp.) I dac zarządzać ludziom, którzy się na tym znają i mają klub w sercu.
Wtedy dopiero zastanowić się będzie można czy zasługuje na to żeby być nazywanym prezesem.
Zmiany składu, sztabu szkoleniowego to zwykła kosmetyka.
CP1906 -Ty straszny KIBOLU :D - po jednej porażce chcesz Klub przejmować?
[copyright prof J.Filipiak nick: prezes wywiad w DP :P ]
I cobyśmy się dobrze zrozumieli. „Nas” już nie ma. Jestem Ja i Pan. Między nami jest odchłań nie do zakopania. Już szykuje się na mecz z Górnikiem aby Panu godnie podziękować. Mnie nie zagluszysz muzyką z głośnika.
Ale po co cały ten zgiełk!
WYBITNY PREZES wraz z WYBITNYM ZARZĄDEM zatrudnił WYBITNEGO TRENERA, który sprowadził WYBITNYCH ZAWODNIKÓW.
I już budowaliśmy MOCNĄ CRACOVIĘ, walczyliśmy O MISTRZOSTWO POLSKI i przebierali nogami w przedpokoju EUROPEJSKICH
PUCHARÓW!!!
I wszystko szło świetnie, ale CI NIEODPOWIEDZIALNI KIBICE, ZŁOŚLIWI PRZECIWNICY, WREDNA PIŁKA, ZAKOMPLEKSIONY PZPN,
PRZEPŁACAJĄCY PREZESI, CZARNA MAFIA, BRAK SZCZĘŚCIA, KONTUZJE, PISMAKI,..............
Brawo Ty !!!
"Po raz pierwszy w XXI wieku zdarzyło się, by któraś z drużyn zdołała wygrać derby Krakowa trzy razy z rzędu. "
prezesie dziękuję za kolejne upokorzenie
dalej jak śmieszny klaun będziesz gadał ,,że nie popełniliście istotnego błędu i nie rozumiesz tych ataków na siebie ''?
Mały człowieczku co się za pieniądze zrobił prezesem nie wstyd ci ?Dalej będziesz ,,budował ''Cracovię , tabiszem i bałdysem oraz brodatą mendą ?
Nic nie ma reflekcji ?
Prezesiku Ty to masz tęgi łeb jednak. Wygoniłeś "kiboli" ze stadionu, ba wczoraj to nawet zamieniłeś ich na tych z pod znaku z twojej czapki (tylko coś śpiewali nie tak) i potem myślałem że już niczym mnie nie zaskoczysz a tu myk wyciągasz doping z dyskietki. Podpowiem ci kolejny twój ruch, jak już zamkniesz stadion, możesz sobie wtedy nagrać swój doping. Stań wtedy przed lustrem, włącz dyktafon i nagraj, a tu masz propozycje:
"Z [s]komarchem[/s] przemierzamy cały świat, 14/ostatnie miejsce to nasz fach ..."
Albo:
"[s]komarchowia[/s], Oleee! [s]komarchowia[/s], Oleee! [s]komarchowia[/s], Oleeee! [s]komarchowia[/s] wciąż na dnie!
:(
Najbardziej hańbiące widowisko na Kałuży 1 za mojego życia.
Mam dość tych mord kopaczy, mam dość trenera, pięterka i nadętego chama spod Bydgoszczy.
Ściągnąłeś zamiast wiernych kibiców psiarską gównarzerię.
Upokorzyłeś nas, upokorzyłeś Cracovię.
Najbardziej jednak upokorzyłeś siebie, pokazując, że największy blamaż organizacyjno-sportowy w najnowszej historii Pasów odbył się bez udziału posądzanych przez ciebie o najgorsze kibiców.
Ta beznadzieja (piłkarze, organizacja w klubie) i brak tak naprawdę jakichkolwiek widoków na jakieś sukcesy spowodowane przez Pana jako prezesa powoduje powolne degradacje Naszego klubu i żadne złota Pana słowa tego nie podważą.
az sie boje, co ta banda okupująca klub wymysli nastepnym razem.
[img]https://imageshack.com/a/img924/5616/o6QkPG.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)