[quote='KruszynaKSC' pid='1306982' dateline='1520190020']
[quote='Gibson' pid='1306965' dateline='1520188399']
bez urazy, ale mam wrażenie że niektórzy narzekają na grę i zawodników (po wygranej) żeby sobie zracjonalizować bojkot
[/quote]
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16221]@Gibson[/url] jeśli do mnie pijesz to nie trafiłeś bo ja na mecze chodzę...
A co do narzekania ... a za co niby dziś chwalić wyżej wymienionych przeze mnie zawodników?
[/quote]
do nikogo personalnie nie piłem. ogólnie: mecz wygrany, a komentarze negatywne.
jak byłem sceptyczny względem MP, tak teraz cieszę się chwilą
-
-
CRACOVIA - Arka Gdynia 04.03.2018 (niedziela), godz.15:30
Brawo Pasy! Wygrać tak trudny mecz w 9 to osiągnięcie nie lada. Po zejściu Rakelsa, Mira i Zeniowa byliśmy w opałach (kadrowo). Strózik rzucony na głęboka wodę utonął zupełnie. Zanim ze Strózika wyrośnie Stróż - musimy długo jeszcze poczekać. Po dzisiejszej jego niemrawości zwątpiłem zupełnie. Jeśli chodzi o Wdowiaka - to będąc na miejscu trenera - dałbym sobie z nim spokój.
Ależ ja np. Też cieszę się że zwycięstw ale czemu mam kogoś głaskać po jajeczkach skoro jest imitacja zawodnika i wręcz osłabia zespół po wejściu na boisko? Owszem nie pisze tu o forowiczach którzy naparzaja już przed meczem że ten faja tamten jeszcze większą a później strzela bramkę czy asystuje czy gra bardzo dobrze i robi się im głupio...
[quote] Sebastian Strózik dał bardzo dobrą zmianę. Cieszę się, że się rozwija[/quote] - M.P. :)
Wynik dobry. Przeciwnik niewygodny. Plan wykonany.
Akcja 3na1 to parodia wykonania, ale nie można mieć wszystkiego.
Na trybunach nadal trwa poklepywanie się po plecach. My (na trybunach) jesteśmy prawdziwi kibice, oni nimi nie są. Brawo WY.
Oglądnąłem sobie skrót, cóż, trzeba powiedzieć, że mieliśmy farta. Karny dla Arki (jak dla mnie) ewidentny, fakt był spalony, ale najpierw liczy się ręka i według mnie powinien być karny.
[quote='Matthias89' pid='1307009' dateline='1520192140']
Oglądnąłem sobie skrót, cóż, trzeba powiedzieć, że mieliśmy farta. Karny dla Arki (jak dla mnie) ewidentny, fakt był spalony, ale najpierw liczy się ręka i według mnie powinien być karny.
[/quote]
Jasne pretensje do całego świata bo wygraliśmy i trzeba napisać że cudem bo słabo bylo. Biczowac się bo nic nie graliśmy i wygraliśmy. Gdyby po takiej ręce był karny to byłby circus. Nie ma o czym dyskutować.
Zagraliśmy totalny piach. Nie jest to tylko kwestia tego że Arka jest slaba. My dzisiaj byliśmy tak samo słabi i beznadziejni. Nie dało się tego ogladac. Krwawily oczy modliłem się by wyjebalo prąd w domu.
Ostatecznie liczą się tylko 3 punkty i wykładam na to lache. Taka sama jak na filipiaka który zabronił mi iść dzisiaj na mecz.
Martwią nie kontuzje. Robi się ciężka sytuacja. Nie bardzo jest kim grać, głównie na skrzydłach.
- Edytowany
[quote='quentin' pid='1307007' dateline='1520192032']
Na trybunach nadal trwa poklepywanie się po plecach. My (na trybunach) jesteśmy prawdziwi kibice, oni nimi nie są. Brawo WY.
[/quote]
A skąd to wiesz? Widziałeś? Ja dziś spotkałem kilku znajomych co chodzą na inne sektory i dziś akurat się spotkaliśmy na F i w rozmowie kazdy zaluje ze jest jak jest... ale na mecze nie przestaną chodzić ..
Napisz gdzie to widziałeś poklepywanie .... dodam że chodzą na domowe mecze a na wyjazdy nie jeżdżą już czyli są" gorszego sortu "kibicami bo nie byli tu cz tam w święta czy dzień powszedni...
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=1407]@quentin[/url] opowiedz nam co się działo i jakie były kroki ...ruchy wykonane przez te 3 tygodnie od ogłoszenia bojkotu... skoro WY bojkotujecie to coś też się dziać musi żeby było lepiej...MY się poklepujemy jak to ujales a TY co robisz?
Rozumiesz znaczenie słowa bojkot czy nie?
Klepie sie po brzuszku i uprawia sarkazm z kanapy
[quote='leszeczek' pid='1306994' dateline='1520190907']
Czy ktoś mógłby napisać jak wyglądała sytuacja z sektorem B?
Z mojej strony, kupiłem karnet na A i musiałem się przenieść na F. Na A mi się bardziej podobało, ale nie płaczę.
Jeśli na B na LZS-sie było ze 300 osób, to przeniesienie ich na drugą stronę uważam za dobry pomysł.
[/quote]
Witam Leszeczku na sektorze F :)
Kruszyno to nie była uwaga do Ciebie. Ja niczego już nie oczekuje od pseudo prezesa. Spokojnie podchodzę do tej sytuacji. Skoro moi znajomi nie mogą chodzić na mecze, część rodziny po przez decyzje klubu również nie ma na to szans to zdecydowałem że również nie będę chodził. Dziwi mnie po prostu gdy część trybun mająca inne wartości i przemyślenia niż szeroko rozumiane kibolstwo nagle używa tych samych zwrotów (choć nie wulgarnych) w kierunku innych kibiców, często zupełnie bez przemyśleń. Dlatego trochę z ironią bije im brawo. Licytacja na to kto jest prawdziwym kibicem trwa.
Mam nadzieje że klub zmieni swoje podejście. Jak tego nie zrobi ja płakać nie będę, zobaczymy wtedy kto z dziś wypinających pierś do orderu za chodzenie na mecze będzie się gorączkował (to też nie do Ciebie Kruszyno).
Przewrazliwiony jakis jestm bo ja wyczytalem ze pijesz do kibicow co chodza na mecze mimo bojkotu... Pozdrawiam!
Santo, mieliśmy z tą ręką trochę farta, bo cóż powiedzieć o ręce która dała karnego Legii przeciw Lechowi? Ja wyłączyłem po tym zdarzeniu telewizor, nie da się takiego chamstwa oglądać jakby nigdy nic. O Marciniaku na tym forum już była marna opinia, ale po dzisiejszym popisie (1 bramka dla Legii ze spalonego, takiego jak później zagwizdali Majewskiemu w wybornej sytuacji; druga po karnym już nie z doopy, bo sam się zastanawiam skąd...) to on jest mniej niż zero.
Coś mi nc+ fiksuje
Zamiast liga + ekstra dogrywka jakiś małpi gaj, tak czarno, ze musialem telewizor rozjaśnić
[quote='KruszynaKSC' pid='1307029' dateline='1520194848']
Przewrazliwiony jakis jestm bo ja wyczytalem ze pijesz do kibicow co chodza na mecze mimo bojkotu... Pozdrawiam!
[/quote]
Do chodzących nie. Do oburzonych że inni mogą nie chodzić, jak najbardziej. Nie każdy nieobecny na stadionie zasługuje na podważanie jego pasji i miłości do Cracovii. Wrzuty o sabotażystach i "niekibicach" zalatują mi niedojrzałością piszących. Do dziś nikt mi nie odpowiedział dlaczego klub zablokował tanie KARNETY dla seniorów. Pewnie prokurator kazał. Info telefoniczne od zarządu ekstraklasy :D.
Wracając do tematu piłkarskiego. Brawo Krzychu. Nawałka patrzy i pod koniec maja nie powinien mieć dylematów Piątek/Niezgoda - Niezgoda/Piątek ;). Kto wie ... choć mam sporo uwag do Helika (nie za dziś) to gorszy od Pazdana w aktualnej formie nie jest. Pomarzyć zawsze można.
Brawo wreszcie niedziela jest prawdziwym świętem.I jeszcze hokeiści :)Dziękuję
Dobra, a skoro nie można się uchylić od zabrania głosu w sprawie bojkotu, powiem tak:
Panowie, zamanifestowaliście swoje stanowisko. Szanuję to, choć nie popieram tego bojkotu.
Ale uważam, że wystarczy. Pokazaliście coś, OK - a teraz apeluję o zakończenie tego bojkotu. Drużyna walczy o ósemkę, gra więcej niż przyzwoicie, a wy się droczycie jak dzieci z prezesem... tak nie można. Dobro Cracovii to jest coś więcej niż obrażona duma kilku gości, po prostu dajcie sobie już spokój. Na następnym meczu powinno nas być 6 tysięcy. Co najmniej.
Bitwa o ósemkę wygrana. Teraz czas na kolejne starcie w paprykarzu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)