Zamiast z nim dyskutować załóżcie temat " śmieszności Santo". Myślałem, że te jego pseudkomentarze to są jaja z dyskutującymi. Myliłem sie chłop w to wierzył.
-
-
[1/8 PP] CRACOVIA - Zagłębie Lubin (21.09.2017, 20:45)
[quote='squier strat' pid='1280297' dateline='1506064245']
[quote='SaNtO' pid='1280181' dateline='1506030277']
jedni i drudzy tak samo winni. może ubijacze kotletów by kilka razy krzyknęli chociaż Cracovia po jakiejś akcji by zagłuszyć młynek w pokazie żenady
[/quote]
Santo, wytłumacz mi dlaczego Ty i twoi koledzy, znajomi omijają młynek szerokim łukiem?
pytam serio, a podoba ci się doping na cska?
popatrz czasami w tv, tam większość to chłopy dużo starsze od Ciebie, a Tobie się wydaje, że już z tego wyrosłeś
tu należy szukać przyczyny tej degrengolady w sektorze za bramką
[/quote]
Za małolata się nie chciało a po paru latach zebrało się na wypominki że dzisiejsza młodzież nie daje rady. Kabaret. Jakość sektora D to jest "praca" nad nim od 20 lat a nie od 2 czy 3, ale by to sobie uświadomić to trzeba trochę pomyśleć. Jaka praca takie efekty. Zabrakło jeszcze legendy jak to 20 lat temu byliśmy potęgą w dopingu :D.
Całą młodość chodziłem na młyn po całym stadionie gdziekolwiek się nie przenosił. Przestałem chodzić dlatego bo nie mogę wytrzymać tego co się tam dzieje. Wiele razy o tym pisałem, wielokrotnie próbowałem wrócić a dla przykładu ostatni raz z rok temu gdy to zrobiłem to nieopodal mnie jakiś gość w czasie meczu wpierdalał kurczaka z pojemniczka bo pewnie koks ma wyznaczone godziny spożywania białka a drugi typ w ostatnim rzędzie na środku młynu siedział z dupą na kolanach. Potem mamy taki efekt jak wczoraj że moja jedyna miłość śpiewa 5ciu chłopa a jak trzeba wyzywać to nagle jesteśmy głośni.
Tak kiedyś doping był dzisiaj go nie ma i nie będzie a czemu to pisałem w odpowiednim temacie. Ja chętnie tam wrócę tylko zapewnijcie mnie że wypierdolicie pozerów i że ktoś w końcu da komuś w mordę
[quote='quentin' pid='1280294' dateline='1506064033']
Ian jeszcze dwa dni temu pisałeś że Probierz pozbył się mącicieli i leni z Cracovii. Że grają Ci, którym zależy i są w stanie przez 90min dać z siebie wszystko. Odstawia od składu tych, którzy na treningach nie potrafią go przekonać. Nie patrzy w metrykę, nie patrzy na nazwiska.
Dziś (a dokładniej od wczoraj) Ci wybrańcy co mieli nas zbawić grają przeciw trenerowi?
[/quote]
ja napisałem, ze wczoraj zagrali jak "gdyby" i że mam nadzieję, że to nie jest przyczyna. Ja mogę uwierzyć w słabszy występ, przez tyle lat, ich się naoglądałem, ale aż taki zjazd jw. przeciągu paru dni jest zastanawiający. Probierz przed meczem powiedział, ze da nam odpowiedź w którą stronę idziemy, to niech szybko wyciągnie wnioski. Nikt mi nie wmówi, że wsadzenie w jedenastkę JEDNEGO juniora było przyczyną. To był najgorszy występ od wielu miesięcy, nawet ostatni mecz za Zielińskiego z Piastem, był zagrany na większym speedzie.
Może Ian najgorszy, ale niewiele odbiegający od poprzednich a przeciwnik miał więcej ochoty i umiejętności niż ostatni nasi przeciwnicy. Dlatego wyglądało jak wyglądało.
Wszyscy powinni stonowac, Kruszyna ma racje, Filipiak w koncu odwali kite, Tabisz oby szybciej, a my, w pewnym sensie bezinteresownie poswiecajacy wiele dla idei jaka jest Cracovia bedziemy zawsze,a po nas beda kolejne pokolenia, jesli je wychowamy. Forum i nastroje sa napiete jak baranie jaja, nie ma co sie dziwic,szkoda tylko,ze ta zbierajaca sie zlosc nie potrafi zostac madrze skierowana w tych, ktorzy na to zasluguja.
winni są pajace co tłumaczyli jaki to skład super mocny, robili analizy jak na kazdej pozycji jest super, pisali, ze juz lada kolejkę odpalimy.
Winni są pajace, którzy wyśmiewali krytyczne uwagi, wyśmiewali tych którzy zwracali uwagę że Probierz to kilo Pr-u bez konkretów.
Więc niech teraz stulą dziób , a nie bawią się w połajanki.
- Edytowany
O to to Szaleńcze
Był takim moment w poprzednim sezonie, gdzie wszyscy byli wściekli na zarząd za to co robi. Ale przyszedł MP na początku tego i nagle większość zaczęła pisać: "chyba zarząd w końcu coś zrozumiał zatrudniając Probierza", albo Ci mniej przekonani: "zobaczymy, bo to wygląda co najmniej dobrze". Zaczęli niektórzy propagandę sukcesu, kto to nie przyjdzie - Kapustki, Wasilewscy itp., potem gdy Ci nie przychodzili, a przychodził ogólnie mówiąc - szrot to przekonywali że "skoro MP ich chce to znaczy że muszą być dobrzy".
Teraz dalej robią propagandę opowiadając o tym jaki to potężny skład nawet względem poprzedniego sezonu jest. Że za Polczaka - Helik i inne takie.
Teraz (niektórzy z nich) piszą że ten to nie trener jest winny, tylko zarząd (i oczywiście maja rację). Tylko nie chcieli tego samego pisać jak Probierz przychodził i prawdopodobnie nie będą i tego samego pisać jak przyjdzie nowy super trener z zagranicy z wagonem nowego szrotu. Będą tak samo pisać "może zarząd w końcu coś zrozumiał"
Zapomniałeś dodać że jeszcze za rezultaty w Cracovii odpowiadają trybuny a jakość dopingu nie przekłada się na gole.
Puchar już mamy na misia czekamy.
Ja dalej uważam, że mamy świetny skład a zarząd zrobił co się da by wzmocnić drużynę. W końcu odpalimy to pewne
No to z Filipiakiem jest was dwóch.
[quote='quentin' pid='1280299' dateline='1506064987']
Jakość sektora D to jest "praca" nad nim od 20 lat a nie od 2 czy 3, ale by to sobie uświadomić to trzeba trochę pomyśleć. Jaka praca takie efekty. Zabrakło jeszcze legendy jak to 20 lat temu byliśmy potęgą w dopingu :D.
[/quote]
Stałem w młynie 20 lat temu, wówczas był na dawnym sektorze C i darłem japę. Nie było nas wielu, ale ci, którzy stali obok mnie, też darli japę. Wcale źle nie było.
Chyży rój 3,14rdnął na ćwierkaczu"
[i]"niech sobie Probierz nie myśli, że problemem Cracovii jest var czy jakiś sędzia"[/i]
no proszę, do "talentów" wszelakich RRR doszła umiejętność czytania w cudzych myślach
jestem w stanie zrozumieć, że polityk może być cynicznym s.ku.rw.ielem. Ale prezes związku? Bez jaj
- Edytowany
[quote='gusto' pid='1280584' dateline='1506130673']
Jakość sektora D to jest "praca" nad nim od 20 lat a nie od 2 czy 3, ale by to sobie uświadomić to trzeba trochę pomyśleć. Jaka praca takie efekty. Zabrakło jeszcze legendy jak to 20 lat temu byliśmy potęgą w dopingu :D.
[/quote]
Stałem w młynie 20 lat temu, wówczas był na dawnym sektorze C i darłem japę. Nie było nas wielu, ale ci, którzy stali obok mnie, też darli japę. Wcale źle nie było.
[/quote]
To teraz sobie wyobraź że teleportujesz się wraz z "nie było nas wielu" do sektora D w 2017. Wygląda dobrze? Wygląda zabawnie? Wygląda żałośnie?
Ja też pamiętam młyn z przed 20lat i dlatego wiem że ten dzisiejszy gdyby stanął po przeciwnej to by był jakościowo lepszy, tylko że mamy inne czasy i inne oczekiwania. Na tamte czasy gdy na Cracovii prawie wszyscy mieli doping w dupie było jak było, dziś widać tego efekty i o to mi chodziło w poprzednim poście.
Co do Bońka już dawno pisałem by się po pijaku nie wypowiadał, natomiast wpisuje się idealnie w obraz jak się traktuje Cracovię i nie jest to dla nas dobra informacja.
Dobrze że będzie przy odsłanianiu pomnika, będzie mógł zaćwierkać coś zabawnego o tej imprezie. Oby go dobrze nakarmili i podlali.
[quote='tomex' pid='1280886' dateline='1506258921']
Chyży rój 3,14rdnął na ćwierkaczu"
[i]"niech sobie Probierz nie myśli, że problemem Cracovii jest var czy jakiś sędzia"[/i]
no proszę, do "talentów" wszelakich RRR doszła umiejętność czytania w cudzych myślach
jestem w stanie zrozumieć, że polityk może być cynicznym s.ku.rw.ielem. Ale prezes związku? Bez jaj
[/quote]
A ja podziwiam szczerość Bońka. On po prostu mówi "[i][size=small]niech sobie Probierz nie myśli, że problemem Cracovii jest var czy jakiś sędzia - (w domyśle): problemem Cracovii jest to, że ich nie lubimy w związku i ogólnie mają prze...ne. Niezależnie od tego czy będzie var czynie, obojętnie jaki sędzia będzie gwizdał zadanie będzie to samo - wyebać Żydków"[/size][/i]
Nawet jak nas nie lubią to kogo to wina ? Piłkarzy? Trenera? Kierownika drużyny? Pomyślcie mozgami troche CIEPŁOWODOWCY . 12-13 lat Filipiaka w Cracovii i co on osiągnął w piłce?
awaria, to Ty użyj mózgu i mniej inwektyw w stosunku do kibiców Cracovii też byłoby na miejscu)
[b]To są rozgrywki sportowe i organizator nie jest od lubienia czy nie lubienia jakiejś drużyny. On ma te rozgrywki przeprowadzać w sposób obiektywny[/b].
I jego czy nasz stosunek do Comarchowii nie ma tutaj nic do rzeczy (a przynajmniej nie powinien).
[quote='gusto' pid='1280584' dateline='1506130673']
[/quote]
[/quote]
20 lat temu Młyn na sektorze C to był ale chyba na Reymonta ::D Sektory i nas wprowadzili po awansie do ekstraklasy w 2004
- Edytowany
Nieważne czy wtedy to był sektor czy nie, wiadomo o które miejsce chodzi.
Ale na Reymonta też byliśmy z Polonią.
[quote='gusto' pid='1281108' dateline='1506346067']
Nieważne czy wtedy to był sektor czy nie, wiadomo o które miejsce chodzi.
Ale na Reymonta też byliśmy z Polonią.
[/quote]
No właśnie nie pamiętam o które miejsce chodzi. Czy C to prosta z napisem "Pasy" czy zaraz po awansie na łuku?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)