[quote="SaNtO" pid='1385556' dateline='1561320020']
[quote='paluch' pid='1385554' dateline='1561319324']
potter z całym szacunkiem wyluzuj już w tym temacie wszyscy już znamy twoją opinie
poczekajmy na komentarz Probierza
[/quote]
Musimy zaczekać aż mu Filipiak napisze wytyczne. Słowa Probierza dla mnie nic nie znaczą. Okazuje się, że to zwykły słup, który nie ma nic do gadania.Odsunęli mu Hernandeza i łaskawie napisali, że się zgodził. Niby jest w zarządzie ale bez prawa głosu i to taki fajny marketingowy trik do gadania przed kamerami canal plus
[/quote]Sorry ale piszesz glupoty. Javi zostal WYRZUCONY z obozu i była to autonomiczna decyzja trenera! Popytaj, posłuchaj, to sie dowiesz. Craków nie jest duży, wszystkiego idzie się dowiedzieć.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
-
Javi Hernandez-witamy w Cracovii
[quote="potter" pid='1385410' dateline='1561263317']
Kapalin może być tak jak piszesz -wina w 100 % poo stronie piłkarza .Tyle ze za dużo mamy takich ,,przypadków '.To nakazuje ostrożność w ferowaniu wyroków i rzucania Javiego na tzw stos .Tak jak Ian ma ,,ograniczone ''zaufanie do duetu Tabisz @Bałdys ja po 15 latach ,,prezesowania ''ciągłych afer ROBIENIA Z LUDZI SZMAT MAM ZAUFANIE ZEROWE DO TEGO DUETU .
Po prostu nie wierze że jak ktoś przez tyle lat postępował tak a nie inaczej nagle będzie w porzadku dla pracowników z pełną kulturą i profesjonalizmem.
Najlepiej by duet ten przestał raz na zawsze mieć kontakty z kontraktami ,zawodnikami ,menagerami .Miał zajmować się tym viceprezes Probierz a tabisz tylko sprawdzać czy dany wydatek ,kontrakt ,prowizja menagerska jest do przełknięcia przez budzet i mieści się w ramach na jakie stać klub .Rzeczywistość po staremu wszystko robią dyletanci i nieudacznicy z tą tylko różnicą że za ,,słupa ''służy trener Probierz .
Hajduk1 sprawy Covilo nie ma w żadnym sądzie .Możesz czekać następne 10 lat i się nic w tej materii nie zmienii .Nie ma opcji by nie było przez rok żadnej rozprawy .Sprawy takie trwają bo niektóre są skomplikowane i potrzeba ileś tam rozpraw ale nie było nigdy tak by przez rok nie działo się nic .
Proponuje ci prosty zakład jak sprawa się wyjaśni i wyjdzie na twoje publicznie przepraszam kibicow za wprowadzenie w błąd tu na forum .W ramach zadość uczynienia kupuje wskazanemu przez ciebie kibicowi karnet na sektor D na rundę .Jak się wyjaśni w drugą stronę przepraszasz mnie publicznie tu na forum i także kupujesz taki karnet ..Karnet nie może być ani na ciebie ani na mnie ma SKORZYSTAĆ NAJLEPIEJ MŁODY PASIAK KTÓREGO NIE STAĆ .
Teraz pytanie do ciebie kolego akceptujesz to ?W obu wersjach zyskuje Cracovia więc myślę że podejmiesz rękawice ?????
[/quote]Przyjmuje ten zaklad.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Czym moj post sobie zasluzyl na usuniecie?
Zawodnik nie do zastapienia.. Byl juz taki, Covilo..Piątek, Giza.
Javi dołączył do Witeckiego i Majorosa..bez nich nas nie ma.
Dajcie im przegrać z DAC a moc będzie z wami.
- Edytowany
Krótko. Albo dajecie hajs i ten człowiek gra w pierwszej ekipie. A jak nie to niech spier...bo będzie psuł atmosfere w drużynie. Nawet za darmo niech ktokolwiek go weźmie. Albo rybki albo akwarium.
Może mi ktoś rzeczowo wyjaśnić w jaki sposób ten Tabisz i Bałdys aż tak psują atmosferę, że od 15 lat jesteśmy bez sukcesów?
Czy oni przesiadują non stop na treningach i np dogadują piłkarzom? Albo przychodzą do szatni?
Według mnie piłkarz z profesjonalnym podejściem bez problemu sobie poradzi w kolporacyjnie prowadzonym klubie. Zwłaszcza jak ma regularnie płacone wszystko. Gorzej się odnajdują piłkarze roszczeniowi, z tendencją do gwiazdorzenia. Taki będzie niezadowolony gdy prezesi nie chcą spełniać jego kaprysów i zachcianek.
Oczywiście też mam pretensje do zarządu o brak sukcesów. Ale winą dowodzących klubem jest sprowadzanie kiepskich piłkarzy i przede wszystkim słabych trenerów. Co osiągnęli i gdzie są teraz Stawowy, Mikulski, Majewski, Pasieka, Ulatowski, Szatałow, Podoliński? Jedynie Lenczyk był dobrym trenerem, to zarząd się z nim nie dogadał. Zieliński zaś to trener który ma dobre i słabe sezony.
Teraz jest Probierz, ale składu raczej nie mamy na mistrzostwo, chyba nawet nie na podium. Ale skoro Piast mógł zdobyć, to my również.
- Edytowany
Wszyscy piszą o podwyżce dla Javiego, że ją chciał, ale mu zły Tabisz z Bałdysem nie dali.
Od ostatniego meczu do wyjazdu na obóz minął prawie miesiąc, to co Javi przypomniał sobie o podwyżce na obozie?
Czy wstrętne łotry Tabisz z Bałdysem tak go długo przetrzymywali w niepewności?
Javi przecież wyleciał z obozu. Czyli tam raczej było coś nie tak. Co dokładnie, tego się pewnie nie dowiemy.
Możemy tylko snuć domysły, nie obrażając nikogo.
Jak strzelał gole Legii czy Lechii (najpiękniejszy w tym stuleciu przy K1) to było zbiorowe szczytowanie.
Teraz już jest be.
Trochę spokojniej z tym linczem.
Będąc na jego miejscu niejeden z was by się wkurwił.
Nie będę z nikim tu dyskutował, bo nie znamy szczegółów sprawy. Wiem jedno.
Miał słabsze mecze (jak każdy) ale robił różnicę wtedy gdy nikt inny nie umiał.
I takiego go będę pamiętał.
Dobranoc
- Edytowany
https://twitter.com/SandroAka/status/1142909959551819776
Na smutnych nie wyglądają.
Kopacze dzisiaj są, a jutro ich nie ma, nie ma się co przywiązywać, jakby przyszedł Vejinović za niego, to nawet bym się ucieszył taką podmianką, ale pewnie morata w wątku transferowym tylko niepotrzebnie mnie nakręcił.
[quote='dudi74' pid='1385575' dateline='1561330084']
Wszyscy piszą o podwyżce dla Javiego, że ja chciał ale mu zły Tabisz z Bałdysem nie dali.
Od ostatniego meczu do wyjazdu na obóz minął prawie miesiąc, to co Javi przypomniał sobie o podwyżce na obozie?
Czy wstrętne łotry Tabisz z Bałdysem tak go długo przetrzymywali w niepewności?
Javi przecież wyleciał z obozu. Czyli tam raczej było coś nie tak. Co dokładnie, tego się pewnie nie dowiemy.
Możemy tylko snuć domysły, nie obrażając nikogo.
[/quote]
Żona widocznie jest bardzo kosztogenna, a ją ma od niedawna... :D
[quote='octop' pid='1385577' dateline='1561332210']
Kopacze dzisiaj są, a jutro ich nie ma, nie ma się co przywiązywać, jakby przyszedł Vejinović za niego, to nawet bym się ucieszył taką podmianką, ale pewnie morata w wątku transferowym tylko niepotrzebnie mnie nakręcił.
[/quote]
Też jak wyleciałem z kumplem z obozu to jeszcze tego samego dnia piliśmy i to na obiektach klubu a wylecieliśmy dlatego, że zlaliśmy chamów z widzewa więc nie było w tym naszej winy, że się przystawili
Ale na insta zdjęć nie dodawałeś żeby cały świat o tym wiedział?
[quote='octop' pid='1385577' dateline='1561332210']
[/quote]
Teraz z tego obrazka widać,że Hiszpanie trzymają sie razem i stąd ten wpis Olivy na twitterze popierający Javiego. Nie jest to zatem wpis obiektywny.. oni popierają się nawzajem.
Mają jeszcze mlodego Rubio do zepsucia. Chociaz on o przywiazaniu wie tez pewnie tyle co jego brat.
- Edytowany
O Covilo też poszło info od klubu, że chciał odejść za darmo. Poczekajmy na weryfikację tego info zanim zaczniemy bronić lub obrażać Javiego. Jeśli wziął ślub i uznał, że teraz najlepiej będzie wrócić do Hiszpanii i chciał to zrobić nie patrząc na interes klubu, to jest szczurem i pantoflem (prawdopodobny scenariusz). Jeśli chciał dostać podwyżkę i się zbuntował, to jest idiotą. Możliwe też, że to klub ma swoje za uszami i nie wywiązał się z jakiejś obietnicy. Tylko skąd potter już teraz wie, że na pewno tak było? Jak wiesz, to powiedz, a jak nie to poczekaj z tym naparzaniem na tabiszment.
Sprawy Olivy bym z tym nie łączył. To normalne, że dwaj banici i to z tego samego kraju trzymają się razem. Akurat w jego przypadku wina jest ewidentna i Probierz robi dobrze.
Najbardziej martwi to, że przed kolejnym sezonem wybucha kwas kiedy ma być dobrze i zostaje odstawiony najlepszy zawodnik.
- Edytowany
Nie bacząc czy racja jest po stronie klubu czy piłkarza to jaki ma sens kilkanie na goraco w tłitery? Czy on jest poważny czy klika tylko by podburzyć kibiców do dyskusji. Jak dla mnie zachował się jak sfochowana dziewczyna. Zamiast skupić się na treningu to w głowach im siedzi by klikać na tłiterach czy innych instagramach. Odsiać ziarno od plew i należy jechać dalej. Zarząd klubu mamy jaki mamy i narzekanie + opluwaniem siebie nawzajem nic nie osiągniemy, a tylko damy ludziom z zewnątrz pretekst by strzelali w nasz kochany klub oraz nas kibiców.
Tylko jak to zweryfikować Miszczu, skoro korporacja zamyka zawodnikowi usta na 5 lat?
- Edytowany
[quote='Mr.Crowley' pid='1385580' dateline='1561356044']
Ale na insta zdjęć nie dodawałeś żeby cały świat o tym wiedział?
[/quote]
Podpowiem, że to było 12 lat temu. więc faktycznie nie dodawałem nic na insta : )
edit: Miszczu nei ma szans na weryfikację. Tylko kanałami można dotrzeć do prawdy. Dziwię się, że jeszcze jej nie znamy. Gdzie
To że piłkarze to rozpieszczone dupki to jedno, a to ze mylionerzy to buce to drugie.Suma summarum mamy to co mamy.
Dziennik Polski pisze, że od pewnego czasu negocjował podwyżkę, na którą klub nie chciał się zgodzic, ale dodatkowo, "nie po drodze było mu też ze szkoleniowcem „Pasów”.- a to ciekawe, bo o podwyżce wiedzieli wszyscy (te sławetne 2tys. brutto?), ale o napięciu między nim a Probierzem dotąd nie było mowy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)