ADAŚ LEĆ!
-
-
Adam Wilk - Pasiasta Forteca
Pierwsze czyste konto. Gratuluje.
Zycz[size=small]ę[/size] złotych rękawic.
Noooo!! :)
Konserwa ocenił : Wilk - 7 - stanął na wysokości zadania, choć widać że ma podobny problem do Pilarza - przyspawany do linii
nie za bardzo się zgadzam z tym przyspawaniem do linii, bo Adam fruwał na przedpolu. Natomiast, brak doświadczenia powoduje, że czasem woli piąstkować, niż piłki na przedpolu łapać. Jeszcze trochę pracy przed nim, ale naprawdę jest dobrze.
Świetny mecz dzisiaj !!! Pilnuj sodówki i będzie dobrze !!!!
Brawo młody, tak trzymaj to będziemy mieć bramkarza na lata .
hank, w Polskiej lidze nic (nikt, zwłaszcza młody) nie jest na lata, a poza tym wszystko się zgadza.
Są gracze na lata: Sławek Szeliga, Polczak, Żytko, Nykiel, z młodszych Dudzic :D
[quote='ian thorpe' pid='1264040' dateline='1500758864']
Konserwa ocenił : Wilk - 7 - stanął na wysokości zadania, choć widać że ma podobny problem do Pilarza - przyspawany do linii
nie za bardzo się zgadzam z tym przyspawaniem do linii, bo Adam fruwał na przedpolu. Natomiast, brak doświadczenia powoduje, że czasem woli piąstkować, niż piłki na przedpolu łapać. Jeszcze trochę pracy przed nim, ale naprawdę jest dobrze.
[/quote]
Nie nazwałabym tego piąstkowaniem....raczej odbiciem gdyż piłka spadala za blisko bramki! 11,12metr?? Nie to,ze się czepiam ale wskazuje błędy.
Facet dysponuje bardzo dobrymi warunkami fizycznymi, a poza tym jest niezwykle spokojny. Trudno mi na razie ocenić jego umiejętności, bo ani Piast ani Lechia nie wystawiły go na szczególną próbę, ale na pewno drzemie w nim olbrzymi potencjał.
W Gdańsku dwukrotnie uchronił nas przed strata bramki .
7 dni później
Wszedłem sobie na stronę "interia" na "asy i cieniasy 3 kolejki". Muszę powiedzieć, że dla mnie to, co zrobili redaktorzy tej rubryki, to wyjątkowe chamstwo.
Do cieniasów nominowali czterech (!) piłkarzy Cracovii. Która przegrała 4:2 na wyjeździe, walcząc i w sumie przez sporą część meczu wcale nie grającą tak źle. Dla porównania - Piast przegrał 1:5, jest tam nominowany jeden piłkarz Piasta.
Wśród nominowanych jest Wilk, który tak naprawdę żadnej bramki nie zawalił, miał może pewien udział w drugim golu, ale wg mnie właśnie ta niestandardowa obrona miała szanse powodzenia, bo uniemożliwił Górskiemu strzał; gdyby obrońca udaremnił podanie, gola by nie było... A te chamy - przepraszam - jeszcze "asy i cieniasy" okrasiły zdjęciem Wilka z komentarzem. Dlaczego nie zdjęciem Kuciaka, który w szkolny sposób zawalił dwa gole? A bramkarza Piasta w ogóle wśród kandydatów nie ma...
[quote='Saunk' pid='1266739' dateline='1501612068']
Wszedłem sobie na stronę "interia" na "asy i cieniasy 3 kolejki". Muszę powiedzieć, że dla mnie to, co zrobili redaktorzy tej rubryki, to wyjątkowe chamstwo.
Do cieniasów nominowali czterech (!) piłkarzy Cracovii. Która przegrała 4:2 na wyjeździe, walcząc i w sumie przez sporą część meczu wcale nie grającą tak źle. Dla porównania - Piast przegrał 1:5, jest tam nominowany jeden piłkarz Piasta.
Wśród nominowanych jest Wilk, który tak naprawdę żadnej bramki nie zawalił, miał może pewien udział w drugim golu, ale wg mnie właśnie ta niestandardowa obrona miała szanse powodzenia, bo uniemożliwił Górskiemu strzał; gdyby obrońca udaremnił podanie, gola by nie było... A te chamy - przepraszam - jeszcze "asy i cieniasy" okrasiły zdjęciem Wilka z komentarzem. Dlaczego nie zdjęciem Kuciaka, który w szkolny sposób zawalił dwa gole? A bramkarza Piasta w ogóle wśród kandydatów nie ma...
[/quote]
"Interia gra z wisłą"
Więc czego się spodziewałeś.
Wojna psychologiczna przed derbami.
Ten cały dział sportowy Interii to oczywiście wymysł Filipiaka. To on namaścił Bialonskiego i te cała gts-owska bandę w Interii
Filipiak ma wyjebane na takie "drobiazgi"
Według mnie cieniasem powinien zostać bramkarz Zagłębia Polacek, którego babol w ostatniej akcji meczu zadecydował o tym, że Zagłębie nie wygrało meczu z Niecieczą.
Albo dziennikarze wspaniałej Interii są skończonymi amatorami, albo mają czarną wieś zamiast mózgu...
Interia wql nie liczy się w kwestii ekstraklasy , a tekstem że Kądzior trafi do wisły się skompromitowali .
Adam nie przejmuj się pierwszą falą hejtu. Musieli sobie znaleźć kozła ofiarnego po odejściu Budzika czy Polczaka. Wybroniłeś nam w świetnym stylu 3 punkty w Gdańsku a z Piastem i Koroną nie ponosisz odpowiedzialności za stracone punkty. Liczę na długie lata z Tobą między słupkami.
E hhhh. Jeszcze nic nie zawalił a niektórzy jadą z hejtem strasznie... aż strach pomyśleć co będzie jak mu jakiś klops wpadnie...oby to nie nastąpiło...
Nastąpi to prędzej czy później. Nie ma na świecie bramkarza który nigdy nie zawalił meczu. Póki co jednak broni bardzo poprawnie i należy go za to chwalić. Świetnie wszedł do składu i oby rywalizacja z Sandomierskim wyszła im obu na dobre.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)