W tym milion pińcet wejść samego Michała.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Był taki wątek dla wqurw......nych, ten będzie idealny w zastępstwie.
- Edytowany
czytam sobie wywiad z Wisłockim. Twierdzi, że Probierz mocno pracował jeszcze na długo przed oficjalnym ogłoszeniem, że będzie ich trenerkiem. Transfery BBT to jego dzieło z tego co słychać. Czyli chyba on sprowadził Kozula i ten od razu dostał kontuzji. Można powiedzieć, ze pech ; ) A może się go po prostu trzyma?
No i wziął uznał, że potrzebują bramkarza. Chociaż mają dwóch dobrych :D
[b]Czy aby na pewno sprowadzenie kolejnego bramkarza to wypełnienie najbardziej palącej potrzeby Bruk-Betu?
[/b]
To transfer zapoczątkowany przez Michała Probierza. Mamy świadomość, że jesienią nasi bramkarze zaliczali dobre występy, ale na pewno nie wszystkie. Przyszedł do nas Pawieł Pauluczenka, nie zna polskiego, jego angielski jest na poziomie początkującym, potrzebuje czasu na aklimatyzację. Ale zwiększyliśmy rywalizację, efekty już widać.
hehehehehe mamy dobrych, gość jest ani me ani be, potrzebuje czasu na aklimatyzacje więc prędzej spadniemy niż on zacznie grać ale zwiększyliśmy rywalizację i już widać efekty. zwłaszcza piątka na Lechu :D
W ogóle co to jest za gość :D co on opowiada za kocopoły :D
kolejny fragmencik: "Pewnie będziemy chcieli grać trochę inaczej, było to już widać w dwóch pierwszych wiosennych spotkaniach. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać dalej. Nawet Lech momentami nie radził sobie z naszym wysokim pressingiem." heheheheeh ale żałuje, że nie widziałem tej bezradności Lecha w rozegraniu :D ale musiało być ciężko :D
polecam cały wywiad bo jestem w połowie a już 3 razy płakałem ze śmiechu. Się Probierz tam napracował aż miło :D a panowie zawarli pakt o nieagresji i nigdy się nie dowiemy co się wydarzyło :P komedia
[url]https://weszlo.com/2022/02/15/rafal-wislocki-bruk-bet-termalica-nieciecza-wywiad/[/url]
Mi się chce rzygać ilekroć widzę napisane nazwisko tego hochsztaplera wraz z wszelkimi skojarzonymi ksywkami. Ulżyłoby mi, gdyby wątek został zamknięty, a ten typ zapomniany.
Kiedy ten wątek zostanie zamknięty?
[quote]#post1523238 Kiedy ten wątek zostanie zamknięty?[/quote]
26.03.2025
Dla uczczenia 80 rocznicy wkroczenia ruskich, a w zasadzie " 1czechosłowackiej samodzielnej brygady pancernej" do Wodzisławia Śląskiego?
Czyli ściągnął 2 szroto-piłkarzy zanim nawet zaczął pracę? Dobre.
[quote]#post1523220 Jakim zamknieciem, to jest wielu tak potrzebna latryna coby uleczyc niestrawnosc jakiej sie nabawilismy przez 5 lat rzadow Slonca polskiej mysli szkoleniowej.
To dlugi proces.[/quote]
To taki dodatkowy bonus dla pięterka za wysoką pensję MP.
Kibice wyżywaja się tu a mogliby wyżywać się na prezesie i vicku;)
I tak ma lekko, w sredniowieczu by obrzucano blotem, lajnem i opluwano jego leb nabity na pal :)
Ja bym zostawił w spokoju tego Probierza. Mieliśmy jednak słabszych trenerów od niego, np. Pasiekę, Ulatowskiego, Podolińskiego itp.
Spoko, zostaw, gosc jest fakultatywny, nie musisz tu zagladac :)
A po co zamykać ?
A nie lepiej, że sam wątek umrze śmiercią naturalną!
[b]No chyba, że brakuje ci tego do CV ... to zamykej !!!!![/b]
😀
[quote]#post1523293 Ja bym zostawił w spokoju tego Probierza. Mieliśmy jednak słabszych trenerów od niego, np. Pasiekę, Ulatowskiego, Podolińskiego itp. [/quote]
Ale żaden z nich nie był takim nadętym buc€m.
- Edytowany
[quote]#post1523329 [quote]#post1523293 Ja bym zostawił w spokoju tego Probierza. Mieliśmy jednak słabszych trenerów od niego, np. Pasiekę, Ulatowskiego, Podolińskiego itp. [/quote]
Ale żaden z nich nie był takim nadętym buc€m.[/quote]
i takim pajacem.
I takim chujem
I zasmażka...
- Edytowany
[quote]#post1523014 [quote]#post1522957 [quote]#post1522949 Ciekawe ile Jacuś trofeów wstawi do gabloty. Z tego co mówi Niemczycki to za Jacka Zielińskiego trenują "mądrzej". W języku polskiej piłkarza oznacza to nic innego jak lżejszy trening. Wychodzi mi na to, że paliwa po Probierzu powinno jeszcze na ten sezon wystarczyć, a od lata powinien zacząć się typowy dla Zielka powolny zjazd.[/quote]
WNR marny prowokatorze.[/quote]
Jakie Reymonta psychologu 😀
Raczej do Bytomia[/quote]
Konto założone w 2009 roku, więc raczej nie Michaś. Albo psiur który chciał troszke pojątrzyć ew, ktoś założył alternatywne konto do wygłaszania kontrowersyjnych opinii.
P.S Wydaje mi się że Michaś to na Twitterze się udzielał jako frank tedu (czy jakoś tak).
skąd w ogóle ten pomysł, że to Ogrodnik?
on nie potrafi posługiwać się taką polszczyzną.
ditto, a google translator nie tlumaczy z chrzakanego chrumkanego na Polski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)