[quote='gargamel9998' pid='1477916' dateline='1615577150']
[quote='zejniov' pid='1477906' dateline='1615576830']
za tydzien nie ma obrony. Rodin pauzuje
[/quote]
Osz kurvv@..czyzby duet Marquez-Szymonowicz sie szykuje? :@
[/quote]
Rodin-Szymonowicz, Marquez-Szymonowicz, Rodin-Marquez... jak dla mnie jeden ch*uj i to cienki :D
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Filipiak , Probierz , Tabisz i gramy systemem 3 - 5 - 2
;)
[quote='Khalid' pid='1477930' dateline='1615577437']
[quote='squier strat' pid='1477903' dateline='1615576685']
cytuję za tt
Wiosna Probierza w Cracovii po 7 meczach:
w 2018 - 16 pkt
w 2019 - 15 pkt
w 2020 - 6 pkt
w 2021 - 4 pkt
jest k.u.r.w.a progres,
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j
[/quote]
Ale co od niego chcesz? Jak zobaczył 30 stycznia do czego doprowadził razem z resztą ŚWIATŁEGO ZARZADU to natychmiast chciał [size=small]zwiać jak "Zorilla do teściowej" (czy jak wolisz w.y.p...)[/size]
[size=small]To jego szef "za kontrakt" ;;) przytrzymał....[/size]
[/quote]
no chcę to, że jak mu powiedzieli na jesieni, że będziemy pykać odpadami do końca sezonu to powinien pokazać, że ma jaja i odejść, a nie robić dobrą minę do złej gry i p.i.e.przyć jaki to dobry i wyrównany skład ma do grania
[quote='zejniov' pid='1477906' dateline='1615576830']
za tydzien nie ma obrony. Rodin pauzuje
[/quote]
Z Rodinem też nie ma.
Oglądając dzieci Probierza, tęsknię za Szeligą, Polczakiem czy innym Dudzicem...A to kur.wa jest po prostu smutne! :/
Kogos gosciu sciagnal do Cracovii????
[quote='Łukasz_KSC' pid='1477950' dateline='1615578951']
Oglądając dzieci Probierza, tęsknię za Szeligą, Polczakiem czy innym Dudzicem...A to kur.wa jest po prostu smutne! :/
[/quote]
To jest tak samo smutne o kim wsponisasz
Jakiego haka ma Tabisz i Filipiak na Probierza? Kazdy inny juz z przyzwoitości pier.dolnąłby tym wszystkim. Dopóki prof Janusz (piłki) nie rozszyfruje ze MP to tylko inicjały nibytrenera a nie skrócona nazwa trofeum bedziemy w czarnej dupie.Jak rozszyfruje bedziemy tylko w dupie afroamerykańskiej
[quote='gig' pid='1477971' dateline='1615582276']
Jakiego haka ma Tabisz i Filipiak na Probierza? Kazdy inny juz z przyzwoitości pier.dolnąłby tym wszystkim. Dopóki prof Janusz (piłki) nie rozszyfruje ze MP to tylko inicjały nibytrenera a nie skrócona nazwa trofeum bedziemy w czarnej *****.Jak rozszyfruje bedziemy tylko w ***** afroamerykańskiej
[/quote]
To akurat proste, odszkodowanie za wcześniejsze zerwanie kontraktu, zapewne spora kwota....
Dzisiaj podczas transmisji uświadomiłem sobie jak bardzo ogrodnik nie pasuje do funkcji trenera.
Nie wiem jakie siły go wypromowały, ale on charakterologicznie zupełnie nie nadaje się na wodza swojej armii.
Drze się jak opętany przez 90 minut, w kółko dyrygując: blokuj, biegnij , podaj, może by tak sobie fifę kupił, tam odpowiadasz za każdego swojego piłkarza i on musi zrobić to co mu każesz.
Ten człowiek paraliżuje sobą całą drużynę, teraz jak jest pustka na stadionie widać to jak na dłoni. Nie wiem co on robi na treningach, ale skoro na meczu musi się cały czas wydzierać to musi znaczyć, że ci kopacze nic a nic z zajęć treningowych nie wynoszą.
Coś mi się wydaje, że skończy tak jak inni "trenerzy" których korpo u nas przemieliło i zniknie z trenerskiej karuzeli, canalarze go lubią to będzie robić za "Węgrzyna".
Tak, przy jego składaniu wyrazów na pewno będzie zarabiał przy mikrofonie :D
W piłce młodzieżowej, a raczej dziecięcej takich trenerów podpowiadaczy uważa się za fatalnych do nauki. Dziecko nie myśli samodzielnie, tylko wykonuje wykrzyczane komendy. O stresie nie wspominając.
Chcialbym zobaczyć naszych grajków przy trenerze futbolu na TAK. Jakoś jestem pewien, że by sobie większość z nich doskonale poradziła.
Z jakiej akcji dziś zdobyliśmy bramkę (choć była w akcji doza przypadkowości i szczęścia)? A ile wykopów od bramkarza i obrońców wiązało się ze stratą piłki?
Probierz debiut za mikrofonem w C+ już ma. Co więcej, komentował nasze mecze barażowe z Polkowicami. :D
Ale, do cholery, jaka wina Probierza w dzisiejszej straci 2 punktów? Po co tu dorabiać jakąś filozofię?
[quote='docent' pid='1477991' dateline='1615586063']
Ale, do cholery, jaka wina Probierza w dzisiejszej straci 2 punktów? Po co tu dorabiać jakąś filozofię?
[/quote]
Pewnie taka, że to on wpuścił z ławki Sadikovica ;)
[quote='KamilloLce' pid='1477984' dateline='1615585044']
Probierz debiut za mikrofonem w C+ już ma. Co więcej, komentował nasze mecze barażowe z Polkowicami. :D
[/quote]
Nawet można to znaleźć na youtubie
[quote='wrobelson' pid='1477992' dateline='1615586156']
[quote='docent' pid='1477991' dateline='1615586063']
[/quote]
Pewnie taka, że to on wpuścił z ławki Sadikovica ;)
[/quote]
i, że takiego dziada sprowadził kiedy miał Gola na jego pozycji, ale oczywiście trza go było zgnoić
No wpuścił. A jak go kupił - Gola zresztą już nie było - po paru meczach wszyscy uznali, że to najlepszy transfer letniego okienka.
Dzisiaj mieliśmy dzień cwela, jonasza, sadikovica, jak zwał, tak zwał. Ciekawe, czy jeszcze u nas zagra.
Jaka jest wina trenera w braku wyników? Żadna - wszystko wina forumowych napierda...czy
[quote='Rock' pid='1477981' dateline='1615583895']
Tak, przy jego składaniu wyrazów na pewno będzie zarabiał przy mikrofonie :D
[/quote]
Nie masz racji. Probierz wyluzowany z mikrofonem w dłoni czuje się niczym lew salonowy.
Sam byłem tego świadkiem, na spotkaniu z kibicami z 3 lata temu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)