Michaś mówi, że "przetrwaliśmy trudne momenty" i ZMUSILIŚMY POGOŃ DO DUŻEGO WYSIŁKU W DRUGIEJ POŁOWIE XD
No i że wydawało się, że do przerwy będzie 0-0, ale nie udało się. Ogólnie same plusy, idziemy na mistrza. Sytuacja z odejściem i powrotem nie miała wpływu na wynik i grę zespołu.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Jprdl co typ jest oderwany od rzeczywistości
Naprawdę lekarz na już potrzebny!!!
Panie Probierz miej Pan resztkę honoru. Sam wiesz, że narobiłeś gnoju i tego nie posprzątasz. Poddałeś się tydzień temu, to jak masz choć jedno jajo to się z tego nie wycofuj.
W współudziale z nieudolną resztą zarządu masz na sumieniu zespół w totalnej rozsypce, masę marnych transferów i po ponad 3 latach ani jednego własnego wychowanka w składzie.
Facet nie ma pojęcia o taktyce, gra siermiężny futbol który się u nas w lidze do czasu sprawdzał a teraz mając gorszych wykonawców kazdy nas leje. Alvarez na środku czy środkowi pomocnicy na skrzydłach, ofensywny pomocnik na 6/8. Defensywny pom jako środkowy obrońca... zmarnował Probierz te mordercze 15 lat swojej ciężkiej pracy bo nie nauczył się jako trener innej taktyki niz 4-5-1. Przecież przy obecnej sytuacji kadrowej aż prosi się o 3-4-3 maja tylu środkowych pomocników
Zawsze lubiłem tego zawodnika
https://www.youtube.com/watch?v=Eot5n07NyaY
To ja już wolałem te remisy.
No to od 9 lutego czeka nas dekada prawdy.
Może jeszcze nie decydująca, ale niezmiernie ważna w kontekście naszej najbliższej przyszłości.
Po pierwsze mecz PP z Wartą. Jeżeli odpadniemy jak domek z kart rozwali się cwany zarządowy plan
na ten sezon. Minimum środków, maksimum efektów. W lidze się utrzymamy, a cała para na PP.
Tylko zwykle nic nie zdarza się dwukrotnie (niestety).
Po drugie jakże ważne 2 pojedynki z beniaminkami, "konkurentami" do spadku (do czego to doszło).
Mecze z Podbeskidziem i Mielcem nie będą oczywiście decydujące, ale jaskrawo pokażą
co nas czeka w dalszej części sezonu. W miarę spokojne dogranie tego jakże nieudanego sezonu
czy też rozpaczliwa walka o ekstraklasowy byt.
Na dzisiaj, patrząc na nasz "styl", brak umiejętności gry z beniaminkami, atmosferę, kabaret z trenerem
i tzw całokształt to CZARNO to widzę.
Ale podobno NADZIEJ UMIERA OSTATNIA.....
[quote='Bruno' pid='1255145' dateline='1498387283']
Moim zdaniem,nie należy przesadzać z tą "probierzową " autonomią.Cieszy fakt,że trener ma swój pomyśł i dobry warsztat,ale wydaje się,że Pan trener,swoim urokiem osobistym i miałkim doborem komplementów,podbił serce Profesora,a ten zaczyna lekko tracić rozum.Zapomina o tym,że tam gdzie trener decyduje o wszystkim,tam zazwyczaj pozostają tylko rachunki do zapłacenia.Przychodzi następny ze swoją myślą szkoleniową i budujemy od nowa w innym kierunku.
Cracovii jest potrzebny ktoś,kto będzie pilnował koncepcji rozwoju drużyny i będzie odpowiadał za ten cały wieloletni projekt.Celowo nie piszę dyrektor sportowy,bo tę funkcję zdewaluował Filipiak już dawno temu.Zatrudnienie Mosóra,umoczonego w brudne gierki,najlepszym tego przykładem.Niech to będzie ktoś,komu prezes zaufa i powierzy na serio stery w klubie.Trudno,trzeba się przełamać i brać przykład od lepiej zarządzanych.
[/quote]
Wtedy jeszcze myślałem,że Filipiakowi zależy..
Michał jest prosty sposób by Cie zwolnili- wstaw Wdowiaka do składu na Wartę.
- Edytowany
Wygląda to tak jakby ktoś na siłę trollował. Taktyka najgorsza z możliwych jeśli chodzi o dopasowanie do składu, do tego zawodnicy na nieswoich pozycjach bo raz udało się z Siplakiem. Cały skład jest do przebudowy to nie robi się transferów czym zawala się od razu kolejny sezon. Probierz się zwalnia ale jednak dalej jest trenerem Jak już zagramy dobrze to sędziowie nas przekręcą a w mediach Jażdżyński ogłasza że gts jest najstarszym klubem w Polsce i że resort kolejowy wydymał gts. Mam wrażenie że jak się uszczypnę to się obudzę :D
- Edytowany
fajne statystyki wrzucil gdzies wczoraj Octop, a propos pilek prostopadlych vs wrzutek, ich skutecznosci
w sumie to podsumowuje merytorycznie / pilkarsko Probierza
gdyby jeszcze byla chemia i faktycznie byla druzyna stojaca za nim, to mialoby szanse przetrwac ten kryzys
a tak to mamy rozpad moralny calosci i na dodatek ograniczonego w swoich fachu goscia
edit: ps. nie mam nic przeciwko wrzutkom, przeciez tak bramki padaja, ale kluczem jest roznorodnosc, a juz absurdem robienie czegos z uporem maniaka nie majac do tego wykonawcow
Może ktoś wrzucić expected goals z meczów z Wartą i Pogonią? Bez złośliwości wobec trenera, ale strasznie to wygląda. Taką bezsilność ostatni raz widziałem za ostatniego wąsa. Jak już nie kreujemy gry to liczyłem na to że będą agresywni w obronie, wybiegani.
Szanuję MP za zaangażowanie, pracowitość, ale to nie żre tak po piłkarsku, przestało po najlepszym imho meczu z Lechem rok temu. We wtorek mecz o wszystko, jak zmieniać to teraz.
Na tą chwilę to droga donikąd.
[quote='tomasz1963' pid='1471652' dateline='1612692757']
No to od 9 lutego czeka nas dekada prawdy.
[/quote]
Nie strasz nas tymi dekadami ;-)
Panie trenerze , dla mnie jest pan niezłym czarownikiem . No bo jak inaczej wytłumaczyć grę naszych piłkarzy ? W końcu w drużynie jest paru ludzi potrafiacych niezle kopać piłkę , teraz pod pana okiem ci ludzie zachowują się jakby / bez obrazy / prezentowali poziom tkkf - u , graja jakby po raz pierwszy spotkali się na boisku . Nie uwierzę w nieudolność, nie , to sa Czary !
Grajki mają okazję przyczynić się do wypier****** despoty,któremu brak szacunku dla innych,którymi zarządza.Krzyk.ciągłe konflikty i straszenie ludzi odpowiedzialnością przestaje w koncu mobilizować,a zaczyna się paraliż.A nas dziwi bezradność w konstruowaniu jakiejkolwiek akcji.Tutaj potrzeba nowego trenera i 5 nowych ludzi,żeby dać tej drużynie impuls,bo inaczej lecimy.Jak nie teraz to w przyszłym sezonie bo spadają już trzy drużyny.
21 marca nastąpi koniec ery MP! Czy zastąpi go JZ? Oby.
na prawdę musi być niebezpiecznie bo tłiterowi kibice Rącznej i słupków powoli wycofują się rakiem ze swoich okopów :D
[quote='Chwostek' pid='1471688' dateline='1612702442']
[/quote]
Czemu 21 marca ?Czemu tak późno...
[quote='mariusz' pid='1471691' dateline='1612702936']
[quote='Chwostek' pid='1471688' dateline='1612702442']
[/quote]
Czemu 21 marca ?Czemu tak późno...
[/quote]
I którego roku :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)