Całe kibicowskie życie czekałem na trenera "na lata", bardzo chciałem by Filipiak obdarzył kogoś zaufaniem na tyle by w razie kryzysu miał czas na odbudowanie formy i w końcu jest. Całe kibicowskie życie czekałem na trofea i w końcu są, wygrałeś nam puchar i superpuchar po wielkich meczach za co będę dozgonnie wdzięczny. Ja naprawdę chciałbym Ci trenerze kibicować skoro możemy założyć że będziesz z nami przez następne lata więc wygraj w piątek te derby, zacznijmy się lubić mimo wielu minusów i problemów jakie sam współtworzysz. Trzeba w końcu ich dobić, pogrążyć w kryzysie a nie jak przez ostatnie trzy lata podawać pomocną dłoń. Wyszarpcie to zwycięstwo dla nas, wygrajcie te derby, proszę.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='3lvis' pid='1462854' dateline='1606785973']
Całe kibicowskie życie czekałem na trenera "na lata", bardzo chciałem by Filipiak obdarzył kogoś zaufaniem na tyle by w razie kryzysu miał czas na odbudowanie formy i w końcu jest. Całe kibicowskie życie czekałem na trofea i w końcu są, wygrałeś nam puchar i superpuchar po wielkich meczach za co będę dozgonnie wdzięczny. Ja naprawdę chciałbym Ci trenerze kibicować skoro możemy założyć że będziesz z nami przez następne lata więc wygraj w piątek te derby, zacznijmy się lubić mimo wielu minusów i problemów jakie sam współtworzysz. Trzeba w końcu ich dobić, pogrążyć w kryzysie a nie jak przez ostatnie trzy lata podawać pomocną dłoń. Wyszarpcie to zwycięstwo dla nas, wygrajcie te derby, proszę...
[/quote]
A najlepiej zróbcie to w sposób przekonujący (min 2 bramkową przewagą)
[quote='Orlean' pid='1462847' dateline='1606773689']
Panie Probierz to jest bardzo ważny dla prawdziwych Pasiaków!!! Inny niż wszystkie!
[/quote]
Właśnie na tym polega problem derbowy Probierza, podpala się i potem są kiepskie efekty.
[quote='ALRS' pid='1462928' dateline='1606835294']
[quote='Orlean' pid='1462847' dateline='1606773689']
Panie Probierz to jest bardzo ważny dla prawdziwych Pasiaków!!! Inny niż wszystkie!
[/quote]
Właśnie na tym polega problem derbowy Probierza, podpala się i potem są kiepskie efekty.
[/quote]
W końcu musi się spalić by wygrać.
Jeszcze musisz SAM za niego zapłacić
raf892 ...
pójdź do klubu i zaoferuj pomoc ...
pisanie na forum i to w temacie o "Bogu ducha winnym " zaistniałej sytuacji Probierzu nic nie da ...
no chyba, że chciałeś "błysnąć" napierdalanką na trenera ...
słabo to wyszło ...
Z konferencji się dowiedziałem, że na forum jest Prorok! ?
Gdzie te filmiki od kibiców?
<> masz bardzo krótka pamięć.
Dziś nie był pod wpływem.
Nie wiem gdzie wstawić więc wrzucam tutaj bo wiąże się to nie jako z MP - "Bardzo liczyłem na to, że uda mi się trafić do Legii (...) Nie musiałem wracać do Polski, jeśli o to pytasz. Mogłem wybrać inny kierunek. Były opcje z Holandii, USA. Nie wiem jednak co by z tego wyszło, bo dość wcześnie zdecydowałem, że jeżeli uda się dogadać z Legią, to chcę iść właśnie do tego klubu." Fragment wywiadu z kapuścianym. Dalej ktoś uważa że MP powinien co tydzień do niego dzwonić? Jeśli tak to proszę wziąć rozbieg i mocno przylutować w ścianę.
- Edytowany
wiem, że jest jeszcze druga połowa, ale ta pierwsza pokazuje co warte jest pańskie budowanie drużyny od czterech lat za pieniądze Filipiaka.
jesteście siebie warci, żegnam
taktyka na dzisiaj to piłka do Niemczyckiego i dzida do przodu, jesteś pan mistrzem w swoim fachu
Idź pan stąd
Pytanie , czy trenujecie podania bo to co zawodnicy dziś pokazują to jest autentycznie dramat !
- Edytowany
WY-pier-da-laj!!!!!!!!!
Jesteś kurwa celebrytą
[quote="Trapez" pid='1463223' dateline='1607011511']
Pan trener jakby trochę luzu nabrał
Nie reaguje gwałtownie/ impulsywnie na zaczepki.
Luzik, uśmiech niewinny żarcik.. - tak postępują ludzie pewni siebie.
To efekt pracy z specjalistą od wizerunku , czy taka samoistna przemiana ?.
Nie ważne czym to nie jest spowodowane, ale dobry kierunek i efekty widać.
Taki pozytywniejszy trener Probierz....
Brawo
[/quote]
Lepiej analityką Paralityka się nie zajmuj.
Miałem napisać:
W
Y
P
I
E
R
D
A
L
A
J,
ale napiszę:
Spieprzaj dziadu!
WON!!!
Jesteś cyrk kvrwa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)