[quote='gusto' pid='1448187' dateline='1598731309']
Forumowa logika.
Kądzior to super kot bo w wieku 25 lat rozegrał pierwszy sezon w Ekstraklasie, jak oni mogli go tak niszczyć w tej strasznej Jagiellonii.
A Szymonowicz z tej samej Jagiellonii to szrot i deal od Webbera bo w wieku 25 lat ma za mało występów w ESA i jak my możemy brać takiego kogoś kto się w Jagiellonii nie łapał.
[/quote]
Ale Kadzior gral regularnie w 1 lidze i byl (raz czy dwa) najlepszym pilkarzem w 1 lidze.
Szymonowicz gral w maire regularnie przez pol roku w Rakowie
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Z Malmo, drużyna 2 klasy lepszą od nas, facet wystawia skład bardzo ofensywny z dwoma napastnikami i jednym DP. Podbeskidzie? Totalne przeciwieństwo, jeden i to jeszcze słaby napastnik! Czegoś tutaj nie rozumiem...
Po co ta rotacja stoperów? Bezpośrednio przez nią tracimy 2 punkty w meczu z Podbeskidziem. Marquez beznadziejnie przy sfg.
wrocily czasy ze drze przy kazdej wrzutce w nasze pole karne :)
element, podnosimy reke w gore i czekamy co sedzia na to pierwszorzedny przy bramce nr 1, ciekaw jestem czy to trenowane czy po prostu spontaniczne wylaczenie mozgu
Michaś ty si ciesz że to jest Polska a nie Brazylia czy Kolumbia bo tam byś razem ze swoimi żelusiami odskoczył słuszny wpierdol po meczu który po prostu treba było wygrać bez żadnej polityki. Po prostu trzeba to było wygrać bo to tylko było Podbeskidzie. Jak przejebiesz kolejne derby to co zrobisz ?
Dobry mecz trenerze. Przyjemnie się oglądało jak budowaliśmy akcje i jak długimi minutami dominowaliśmy przeciwnika. Błędy indywidualne zdecydowały że wywozimy tylko punkt. Nie jest winą trenera że zawodnik nie potrafi z 3 metrów skierować piłki do bramki. Na przyszłość mniej mieszania składem bo taki Maquez położył ten mecz w defensywie i będzie dobrze, tym razem zrzucam to na czwartkowy mecz z Malmoe.
I najważniejsze. Konkretna zjeba dla Jablonskyego i reszty za pierwszą bramkę. Jego zasranym obowiązkiem jest walka do końca a nie zabawy w sędziego i podnoszenie ręki i czekanie co się stanie. Jakby od razu poszedł za rywalem to spokojnie by go zablokował.
Remis z Podbeskidziem i "dobry mecz " ? Hmmm no nie wiem. Mnie razi na tym szczeblu rozgrywek brak umiejętności przyjęcia piłki. Ja czasem też tak mam ale ja kopię piłkę tylko pod trzepakiem...
[quote='rex' pid='1448327' dateline='1598797348']
Znowu indywidualne krycie przy rożnym.
Ile jeszcze mają nam strzelić zanim przejdziemy na strefę?
[/quote]
Wydaje mi się, że żeby kryć strefą to bramkarz musi dość aktywnie grac na przedpolu. Nasz młodzieżowiec raczej przyspawany do linii.
Idiotyczne było to dzisiejsze granie wrzutami w pole karne przy Polacku mierzącym 198 cm wzrostu ,który wyłapywał te centry bezproblemowo. Raz zagranie po ziemi Wdówki do Vestelickiego skończyło się bramką.
pasiasty68 Podbeskidzie jeszcze nie jednemu pkt zabierze .Tak to był dobry nasz mecz bo mimo że fizycznie musieliśmy być wolniejsi bo Malmo kosztowało ich sporo zdrowia to 2 razy wyszliśmy z opałów i wyszarpaliśmy 1 pkt .Przy lepszej skuteczności mogły i powinny być 3 .Już któryś raz pokazujemy charakter .
Z przodu fajnie się to oglądało ale z tyłu już kolejny raz wnioski nie są wyciągane przy rogach .Tak jak w Chrobrym Ilkowa nie krył najlepiej grający głową Jablonsky tak dziś Komora .A szkoda bo w pierwszej połowie otrzymaliśmy ostrzeżenie .Czy można tu winić stopera z Hiszpanii ?Trafił na lepiej grającego głową który fajnie się odepchnął i po prostu ten pojedynek wygrał .Winie tu trenera za nie odrobioną lekcje .Jak kryjemy indywidualnie to nie Rakoczy powinien gryć Ilkowa z Chrobrego ,nie Rapa -Frączaka z Pogoni i nie stoper z Hiszpani Komora .Najlepiej grających głową zawodników rywala powinien kryć najlepiej grający głową stoper u nas czyli Jablonsky .Też nie mamy pewności że z którymś z tej 3 by nie przegrał sytuacji ale zwiększamy szanse na obronienie się przed golem .
Czy i ile oni komuś zabiorą punktów to nie nasz problem. My straciliśmy z nimi punkty i tak trzeba na to patrzyć jeśli nam się zajawiają pozycje medalowe czy - absolutnie ooderwane od rzeczywistości - mistrzostwo Polski.
Panie Trapez. - niczym nie różni się ten COVID -19 od innych chorób zakaźnych. Najlepiej to by było zamknąć sie w piwnicy. Ciemny naród. Na wakacje można jeździć, ale konferencje mają być zdalnie. Probierz ma tutaj rację.
Konferencje zdalne są o tyle lepsze, że wyraźnie słychać pytania.
Wywalić sratytaty o plandemiach i korononaświrusach z piłki nożnej bo nie chcę wiedzieć kto wierzy w plandemię a kto nie. Do tematu koronaświrusowego w hp a nie tutaj
[quote='Trapez' pid='1448565' dateline='1598864486']
[quote='NaD_Dka' pid='1448553' dateline='1598862967']
Panie Trapez. - niczym nie różni się ten COVID -19 od innych chorób zakaźnych. Najlepiej to by było zamknąć sie w piwnicy. Ciemny naród. Na wakacje można jeździć, ale konferencje mają być zdalnie. Probierz ma tutaj rację.
[/quote]
Sie okaże kto ma rację - z hiszpanką na początku też był luzik...
A z konferencją ?-
A niech mu przyjdzie dziennikarz i zarazi Probierza, ten całą drużynę -
Sanepid wywali drożynę na kwarantanne
PZPN walnie walkowery
Kto będzie wtedy taki mądry ? z racją.....
Ps.
Rozsądny człowiek ma zawsze z tyłu głowy tzw. optymalizacje ryzyka....
[/quote]
Sami wirusolodzy wykształceni profesorowie z tej dziedziny zaczynają głośno mówić że nie wierzą w tą pandemię stworzoną przez rządy z całego świata.
[quote='SaNtO' pid='1448566' dateline='1598864748']
Wywalić sratytaty o plandemiach i korononaświrusach z piłki nożnej bo nie chcę wiedzieć kto wierzy w plandemię a kto nie. Do tematu koronaświrusowego w hp a nie tutaj
[/quote]
tak teorie czy naukowe czy spiskowe czy własne poglady o wirusie powinny być w HP
Ale tu było o ględzeniu Probierza na temat organizacji oficjalnych konferencji pomeczowych
ekstraklasy SA.
Z całym szacunkiem ale MP nic do tego jakie organizator podejmuje decyzje w temacie bezpieczeństwa.
To po prostu nie jest sprawa jakiegokolwiek trenejro i po kjego się wymadrza.
każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. chyba, że coś się zmieniło na świecie?
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1448575' dateline='1598865653']
każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. chyba, że coś się zmieniło na świecie?
[/quote]
każdy, ale jeśli chodzi o krytykowanie, to nie wszystkich grup społecznych...
A pytali go co sądzi o konferencjach czy o mecz?
cala dyskusja wynikla z pytania o Pyrdka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)