[quote='sterby' pid='1305537' dateline='1519547754']
Szkoda byłoby gdyby MP poszedł teraz na wojnę z mediami, sędziami, pezetpeenem. Wokół Cracovii konfliktów pod dostatkiem.
[/quote]
Walka z wiatrakami.Trenerze,skoro robią takie prowokacje to znaczy,że się Pana boją,Celowym zamysłem tego,co wyskrobał te bzdety było wylanie szamba przed ważnym meczem.Chcą z Pana zrobić wariata to niech tak myślą.Pana najlepszą odpowiedzią była postawa drużyny na boisku.Niepotrzebne te emocje,ale Pana rozumiem.Następnym razem niech Pan odpowie fraszką swojego ulubionego autora :
Dzięki szatańskiej pysze - Jednych nie słucham, a drugich nie słyszę !
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='perkins007' pid='1305398' dateline='1519505881']
W meczu z Legią trener Probierz chce pomóc Jagiellonii. Tak sobie myślę,że Probierz ciągle bardziej myśli o Jagiellonii, o tym jak on ich tam wyciągnął z gruzów i jakim to tam jest pomnikiem niż o Cracovii, o zmianach w klubie itp.
[/quote]
I choooj bomki strzelil....czyli lepiej jakbysmy przegrali wtedy Probierz bylby faja bo nie potrafil wygrac a tak to zrobil z druzyna remis to pomogl Jagielloni a nie zdobyl punktu z Cracovia....Ja pitole....nie wierze w to co czytam...co by nie bylo to i tak chooojnia z grzybnia...Az strach pomyslec co by bylo jakby wygrali z cwks bo juz wogole by mistrza jadze dal Probierz bo to wazniejsze niz 3 punkty Cracovii.....
Panie trenerze teraz czekamy na dobre wieści z Płocka , po wczorajszym meczu mamy prawo oczekiwać na kolejne punkty . :)
Jak sie przyjebia do MP pzon, mzpn i czarni to tabisz mu karze kupić karnet hahahah bo inaczej nie wejdzie na mecz.
[quote='sterby' pid='1305537' dateline='1519547754']
Szkoda byłoby gdyby MP poszedł teraz na wojnę z mediami
[/quote]
O jakie media chodzi ?
To są media:https://twitter.com/pawegierczak
Chyba autor sławetnego twiita
To są te media ?
A swoją drogą to niezłe ja.ja
Jakiś psychol napisze największą paranoje na twiterku
A wydawało by się poważni ludzie biorą to za prawdę objawioną i wszczynają kontrole , wyjaśnienia, jeszcze przesłuchania przydały by się - a może już były :)
Dziwny ten świat nastał.....
Kopernikowi się poje.bało... wszak wszystko kręci się wokół legii... :)
[quote='koldarx' pid='1304757' dateline='1518981283']
Probierz przychodzac do nas mial inny niz Zielinski pomysl na prowadzenie zespolu, Inaczej tez go zrealizowal. Jego podstawowymi zasadami to zaangazowanie i kondycja. Gdy przychodzil Zielinski zmienil ustawienie pionkow dobrze przygotowanych przez Podolinskiego czyli np. dodanie przede wszystkim 4 obroncy. Niestety mamy slabych pilkarzy i efektu nie ma (slabych - bo nas nie stac na drozszych albo lepsi nie chca do nas przychodzic). Uwazam ze nie ma zadnych przeslanek ze za rok czy 2 bedziem sila tej ligi.
[/quote]
[quote='hank' pid='1305602' dateline='1519565814']
Panie trenerze teraz czekamy na dobre wieści z Płocka , po wczorajszym meczu mamy prawo oczekiwać na kolejne punkty . :)
[/quote]
W Płocku oczekujemy gładkiego zwycięstwa, żaden remis nie wchodzi w gre
We wtorek tylko ZWYCIĘSTWO
[quote='KruszynaKSC' pid='1305569' dateline='1519553662']
[quote='perkins007' pid='1305398' dateline='1519505881']
W meczu z Legią trener Probierz chce pomóc Jagiellonii. Tak sobie myślę,że Probierz ciągle bardziej myśli o Jagiellonii, o tym jak on ich tam wyciągnął z gruzów i jakim to tam jest pomnikiem niż o Cracovii, o zmianach w klubie itp.
[/quote]
I choooj bomki strzelil....czyli lepiej jakbysmy przegrali wtedy Probierz bylby faja bo nie potrafil wygrac a tak to zrobil z druzyna remis to pomogl Jagielloni a nie zdobyl punktu z Cracovia....Ja pitole....nie wierze w to co czytam...co by nie bylo to i tak chooojnia z grzybnia...Az strach pomyslec co by bylo jakby wygrali z cwks bo juz wogole by mistrza jadze dal Probierz bo to wazniejsze niz 3 punkty Cracovii.....
[/quote]
Piszę tylko to co Probierz mówił przed meczem. Nie lepiej było powiedzieć po prostu, że chce pomóc Cracovii wygrać i tyle.
A z oceną jego pracy Ja się wstrzymuję do 37 kolejki, wtedy będzie można coś powiedzieć.
A nie tak jak niektórzy co kolejkę piszą jak wiatr zawieje - po derbach pisali, że jest frajerem i nie chcą go widzieć a teraz po Legii nagle pojazd wielki jak komuś jakieś słowo nie spasowało, bo Probierz przecież najlepszy...
Szkoda gadać.
Trener piłkarze nie są od gadania tylko od grania/trenowania.
Dawno już przestałem słuchać i czytać wywiadów z nimi, bo szkoda czasu i nerwów. Jeśli już coś przeczytam czy wysłucham, to nie zwracam uwagi na żadne aspekty pozaboiskowe.
Brawo trenerze. Dawno nie widziałem tak dobrze zorganizowanej Cracovii. Dużo walki, dużo biegania, świetna gra defensywna, zawodnicy się asekurują. Naprawdę dobrze się to ogląda.
Skonczmy ten wywiad bo zimno :)
Trener Probierz przedłużył kontrakt
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/trener_michal_probierz_przedluzyl_kontrakt_z_cracovia
I to jest bardzo dobry ruch .
Lubie to!!!
Mam tylko nadzieje że nikt teraz nie zacznie mydlić oczu że potrzebujemy jeszcze jednego sezonu na walkę o mistrza, bo trener ma kontrakt do 2020. W przyszłym sezonie ma być minimun pierwsza trójka ( w zasadzie już w tym mieliśmy walczyć o puchary)
Bardzo dobry ruch - widać postęp w grze drużyny, zawodnicy robią przy Probierzu postęp. Oby tak dalej.
Podoba mi się obecna polityka personalna klubu. Zamiast kolejnych, łatwych do przeprowadzenia zmian trenerów, tym razem pozbywamy się "złej krwi", co jest znacznie trudniejsze do zrobienia. Fajny sygnał dla szatni, o ile jeszcze są tam osoby, które takiego sygnału potrzebują... Trener ma tym rządzić i kierować, piłkarze mają grać i tylko grać.
Oczywiście zakładając, że odrobinę zmądrzeli. Były już kontakty na lat 10, wygaszane po miesiącu od złożenia podpisów.
Wszyscy porównują Mamrota i robią z niego cudotwórcę w Jagielloni , a większość zawodników jest w kadrze jeszcze za czasów Probierza , nawet Pospisila chciał MP sciągnąć wcześniej . Zmierzam do tego że MP przez swój niewyparzony język jest deprecjonowany względem innych trenerów . U nas widać postęp gołym okiem , choć uważam że aneksowanie umowy z Probierzem powinno nastąpić po tym sezonie najwcześniej . Oceniając pracę trenera wszyscy patrzą na tabelę w pierwszej kolejności , miejsce nasze nie powala to fakt . Zmiany które zaszły w klubie są kolosalne i wreszcie ma to ręce i nogi . Biorąc pod uwagę że będzie za niedługo baza w rącznej to wql będzie super moim zdaniem . Pomału , przede wszystkim po cichu a będzie dobrze .
- Bardzo cieszymy się z tego z faktu - przyznał Janusz Filipiak, prezes Cracovii. -Wiążemy z trenerem Probierzem duże nadzieje, co łączy się z budową silnej drużyny Cracovii - dodał. (za interia.pl)
Jak widać to co niektórzy zarzucali profesorowi powoli traci na aktualności. W klubie chcą silnej Cracovi a nie tylko walki o utrzymanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)