Powodzenia Kamil, dzięki za wszystko.
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
Na Cracovię za słaby a będzie grac w Rakowie...
Szkoda, bo:
Pasiak
Lewy wahadłowy - najmniejsza podaż
Najbliżej reprezentacyjnej formy z wszystkich grających u nas Polaków
Życzę mu wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że kontuzje go przestaną nękać.
Ech kurwa, naprawdę szkoda …
[quote]#post1578006 Na Cracovię za słaby a będzie grac w Rakowie... [/quote]
A skąd wyciągnąłeś wniosek, że "na Cracovię za słaby". Myślę, że biedaka po prostu na niego nie stać.
[quote]#post1577979 [quote]#post1577977 [quote]#post1577947 https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1062597/mistrz-sie-zbroi-kolejny-transfer-rakowa-czestochowa[/quote]
Co ciekawe, Pestka będzie drugim wychowankiem Cracovii, który w ostatnim czasie zamienił Pasy na Raków. Dwa lata temu szlak przetarł mu Mateusz Wdowiak. [b]Obu reprezentuje BMG Sport Bartłomieja Bolka.[/b][/quote]
Wiadomo, wszyscy menadżerowie się na filipioka uwzięli, jednoosobowa krucjata przynosi efekty. Wiadomo, że to rak toczący piłkę, ale taki jest świat futbolu i trzeba z tym żyć[/quote]
Ale oświećcie mnie, bo może czegoś nie wiem - co dobrego dla Cracovii zrobił agent Bolek? Bo z tego co wiem, jest agentem dwóch piłkarzy którzy w Cracovii się pięknie rozwinęli i agent Bolek zarobił na tym pieniądze (chyba duże). A do Filipiaka można mieć rozmaite pretensje, ale jednak to i owo dla Cracovii zrobił. No i za tę Cracovię (niewinnie) siedział... Sam minister potem przepraszał...
Niezly hit,zrobcie szmate pdw Filipiak
Tabisz też siedział i obaj się nie rozpruli. sztywniacy. respect.
Dzeta - prześledziłem Twoje posty wstecz do 2020r. (dalej mi się nie chce). Mam pytanko, jeśli wolno.... czy Twoje pierwsze imię zaczyna się na literę J? 🙂
Przypomniało mi się jak kiedyś pewien forumowicz wpadł na pomysł żeby podejść pod gniazdo z karteczką ze swoim Nickiem na forum... Uważam, że to nie był głupi pomysł
Kamil, powodzenia i dzięki serdeczne za reprezentowanie barw Cracovii.
Kapitanie, dzięki za grę w Pasach i powodzenia!
- Edytowany
[quote]#post1578035 Dzeta - prześledziłem Twoje posty wstecz do 2020r. (dalej mi się nie chce). Mam pytanko, jeśli wolno.... czy Twoje pierwsze imię zaczyna się na literę J? 🙂 [/quote]
Nie. Ani w pierwszym, ani w drugim, ani w trzecim (z bierzmowania) imieniu nie mam w ogóle litery J. Z Profesorem JF nie rozmawiałem nigdy w życiu. Jestem od niego, notabene, o kilka lat młodszy. Ale tylko o kilka lat.
Drogi wrzo.ksc, żal mi Cię. Ty naprawdę musisz mało wiedzieć o ludziach, jeśli sądzisz, że Filipiak mógłby w ten sposób pisać na forum.
A ja po prostu staram się na różne rzeczy patrzeć z dystansu i jak najbardziej obiektywnie. I ja - zgadzając się z różnego rodzaju krytyką Filipiaka - widzę, ile on dla Cracovii zrobił. Ja pamiętam 4 ligę... Brzydzę się takim nadawaniem na Filipiaka, jakie jest obecne na tym forum. A używanie terminu "okupant" jest karygodne i bardzo źle świadczy o poziomie tych co tak piszą. Czy Wy wiecie, co to znaczy "okupant"? Może byście historię Polski jakoś prześledzili? Czy on najechał na Cracovię?
A ile osób tu jakoś krytykuje agenta Bolka, z tego co słyszałem kibica ubeckiego, który działa na niekorzyść Cracovii?
Aha - co do wątku - strasznie żałuję, że Kamil odchodzi z Cracovii. Od dawna żadnego odejścia od tak bardzo mi szkoda nas nie było...
Miło mi, wrzo.ksc, że prześledziłeś moje posty. Polecam lekturę tych sprzed 2020 też. Może przez to zmądrzejesz, choć chyba to przesadny optymizm...
każdy ma prawo do własnego zdania ty masz swoje inni maja swoje ale nie rób z siebie madrego bo kazdy może sie za takiego uznawac przy swojim zdaniu...................
[quote]#post1578077 każdy ma prawo do własnego zdania ty masz swoje inni maja swoje ale nie rób z siebie madrego bo kazdy może sie za takiego uznawac przy swojim zdaniu...................[/quote]
Każdy ma prawo do swojego zdania, to oczywiście prawda, ale co innego swoje zdanie a co innego obrażanie innych, insynuacje, patrzenie na różne rzeczy wyjątkowo tendencyjnie i nieobiektywnie.
Bo swoje zdanie może dotyczyć np. oceny gry piłkarza w meczu albo i szerzej (o, jakże różne bywają, Niemczycki świetnym przykładem) a co innego weryfikowalnych faktów. Był Filipiak aresztowany za Cracovię? Był. Byłeś kiedyś aresztowany? Bo ja byłem, w stanie wojennym. Zaręczam, że nie jest to przyjemne. Zwłaszcza gdy nie wiesz, co z Tobą mogą zrobić. Załatwił wtedy, gdy stadion był remontowany, granie w Sosnowcu? A licencja ekstraklasowa wtedy wisiała na włosku... Wszedł z kasą kilkanaście lat temu? To są fakty. Żeby nie było, że innych rzeczy nie widzę, bo różne mi się nie podobają. Ale dostrzegajmy wszystko, a nie wybiórczo.
A w ogóle jak na razie widzę tylko krytykę mojej skromnej, dość już wiekowej, osoby, a na pytanie co dla Cracovii dobrego zrobił agent Bolek jakoś wciąż nie mam odpowiedzi... Może by tak przed tą krytyką wypadałoby odpowiedzieć na to pytanie?
ja ci napisałem o własnym zdaniu nie o krytyce dla ciebie .............to wszystko masz swoje racje ja swoje i inni swoje kazdy ma prawo...........
[quote]#post1578079 [quote]#post1578077 każdy ma prawo do własnego zdania ty masz swoje inni maja swoje ale nie rób z siebie madrego bo kazdy może sie za takiego uznawac przy swojim zdaniu...................[/quote]
Każdy ma prawo do swojego zdania, to oczywiście prawda, ale co innego swoje zdanie a co innego obrażanie innych, insynuacje, patrzenie na różne rzeczy wyjątkowo tendencyjnie i nieobiektywnie.
Bo swoje zdanie może dotyczyć np. oceny gry piłkarza w meczu albo i szerzej (o, jakże różne bywają, Niemczycki świetnym przykładem) a co innego weryfikowalnych faktów. Był Filipiak aresztowany za Cracovię? Był. Byłeś kiedyś aresztowany? Bo ja byłem, w stanie wojennym. Zaręczam, że nie jest to przyjemne. Zwłaszcza gdy nie wiesz, co z Tobą mogą zrobić. Załatwił wtedy, gdy stadion był remontowany, granie w Sosnowcu? A licencja ekstraklasowa wtedy wisiała na włosku... Wszedł z kasą kilkanaście lat temu? To są fakty. Żeby nie było, że innych rzeczy nie widzę, bo różne mi się nie podobają. Ale dostrzegajmy wszystko, a nie wybiórczo.
A w ogóle jak na razie widzę tylko krytykę mojej skromnej, dość już wiekowej, osoby, a na pytanie co dla Cracovii dobrego zrobił agent Bolek jakoś wciąż nie mam odpowiedzi... Może by tak przed tą krytyką wypadałoby odpowiedzieć na to pytanie? [/quote]
Wałęsa też był a okazało się że to Bolek🤦♂️
Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego że Kamil przez ostatnie trzy sezony zagrał w sumie 34 mecze w lidze na ponad 100 możliwych. Wiadomo że szkoda chłopaka, ale jak dla mnie nie tyle co z punktu widzenia sportowego co bardziej wizerunkowego. Jak to wygląda że Kamil czy Mati Wdowiak, wychowankowie klubu odchodzą całkowicie za darmo? Tak szczerze w tym klubie nie ma się za bardzo jak utożsamiać z zawodnikami. Może się mylę ale z tego co mi do głowy przychodzi to najdłużej grającym obecnie zawodnikiem jest chyba Rapa. Niech to będzie najlepsza ocena
Nie bardzo rozumiem, dlaczego agent Bolek miałby coś dla Cracovii robić. Żyje z transferów tych, którzy go wybrali na swojego menadżera. Jeśli już, to pretensje proszę mieć do wychowanków, że go wybrali.
Tak na szybko, to sprzedał Kapustke za ponad 5 mln. euro i Helika za ponad 800.000 euro, a to są chyba dobre pieniadze dla klubu.
Ile poszlo pod stołem dla pewnych osób, zamiast do klubu, to pewnie się tego już nie dowiemy.
[quote]#post1578083 Nie bardzo rozumiem, dlaczego agent Bolek miałby coś dla Cracovii robić. Żyje z transferów tych, którzy go wybrali na swojego menadżera. Jeśli już, to pretensje proszę mieć do wychowanków, że go wybrali.[/quote]
Wybrali go , bo dba o ich interesy a nie robi dealów pod stołem.Jest bezwględny i podbiera piłakrzy innym managerom, ale piłkarzy transferuje do bardzo dobrych klubów. Pierd.. , że to pies wiślacki wyszło z Wielickiej jako usprawiedliwienie nieudolności i własnej chciwości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)