E, chyba bardziej to jego dziewczyna, czyli w sumie jego manager. Dziś przecie jest Św. Walentego patrona obłąkanych.
Nie wiadomo czy piłkarze umieją pisać i czytać.
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
Nie ma to jak samemu sobie robić ... dobrze 😂 Taka medialna masturbacja ...
Uciszanie przez forum ... Już nie paluszkiem
Na X kibice Ankaragücü wyśmiewają Michała, nie widziałem pozytywnego komentarza, większość to pisanie jak gość może być zawodowym piłkarzem z takimi umiejętnościami. Niżej przetłumaczony jeden z komentarzy gościa który ma 92tys obserwujących.
"Oglądałem setki bardzo złych piłkarzy w Ankaragücü, ale nigdy nie widziałem nikogo tak złego jak ten nowy gracz Rakoczy czy cokolwiek innego. Nie ma ani jednego znaku, że jest piłkarzem. Sprowadzili gościa, który pracuje na pół etatu jako uber w swoim kraju jako piłkarz."
[quote]#post1661493 Myślę, że Michał ma więcej bardziej pożytecznych rzeczy do roboty niż czytanie niektórych durnych wpisów na forum.[/quote]
To może ta jego Michalina😉
[quote]#post1661518 Na X kibice Ankaragücü wyśmiewają Michała, nie widziałem pozytywnego komentarza, większość to pisanie jak gość może być zawodowym piłkarzem z takimi umiejętnościami. Niżej przetłumaczony jeden z komentarzy gościa który ma 92tys obserwujących.
"Oglądałem setki bardzo złych piłkarzy w Ankaragücü, ale nigdy nie widziałem nikogo tak złego jak ten nowy gracz Rakoczy czy cokolwiek innego. Nie ma ani jednego znaku, że jest piłkarzem. Sprowadzili gościa, który pracuje na pół etatu jako uber w swoim kraju jako piłkarz."[/quote]
Wiesz, dog, jak w życiu, w pracy, w rodzinie, tak i w sporcie każdy może mieć swoje zdanie na różne sprawy. Tak samo i ja, i Ty, i Władek z sektora H mamy swoje zdania na temat naszych zawodników. Tak samo swoje zdanie wyrazić może jakiś obywatel Turcji, który ma 92 tys. followersów, tak samo obywatel Bangladeszu, który wczoraj założył konto na naszej-klasie równie dobrze może wyrazić swoją opinię o grze Michała. I może być ona poparta statystykami na livescore.com, może być poparta danymi statystycznymi na transfermarkt, a może też być poparta obejrzanymi meczami. Choć ciekaw jestem (sic!) ilu krytyków Michała obejrzało jego mecze w tv od momentu jego gry w Turcji. Możesz kogoś uwielbiać i możesz kogoś nienawidzić - i masz do tego prawo. Tak samo ja mam prawo uważać, że Michał wychowywał się u nas, ciężko pracował na grę w pierwszym składzie, na opaskę kapitana, dał nam wiele radości zdobywając piękne bramki, a przede wszystkim po trudnym dla całej drużyny sezonie, ważnym golem z Rakowem przyczynił się do utrzymania Pasów w ESA (pomagając w ten sposob rowniez obecnemu trenerowi objąć posadę szkoleniowca na kolejny sezon.) Każdy z Was ma swoje zdanie, więc tak samo i FelixMagath może mieć swoje zdanie. Ja Michałowi kibicuję i życzę mu wysokiej formy i życzliwych ludzi wokół siebie - nie tylko w gronie najbliższych ( bo oni pewnie są z nim na dobre i na złe), ale też w otoczeniu, w którym przychodzi mu się na co dzień spotykać w ramach wykonywania swojego zawodu.
- Edytowany
Ja myślę, że nie ma tutaj takich, którzy Michałowi źle życzą. Wielu zabolał wprawdzie jeden jego głupi gest, ale nikt by tego mu nie brał za złe gdyby swoją grą okazywał, że na taki gest może sobie pozwolić.
Niestety Michał, z jakichś powodów obniżył piłkarskie loty. Chodzą słuchy, że nie chce już u nas grać. Więc nie miej pretensji do kibiców Cracovii, że bardziej kibicują swojemu klubowi niż zawodnikowi, który spędził tu kilka lat, sportowo się przez Cracovię wypromował (tak, z obopólną korzyścią), a później strzela focha.
Tak. Chciałbym żeby Michał zagrał jeszcze w Cracovii na takim poziomie jaki pamiętamy lub odszedł od nas dając klubowi zarobić. I tutaj się chyba nasze pragnienia rozmijają.
Też się mam nadzeje że ten chłopak wróci do nas , on nas po części utrzymał w ekstraklasie, patrzcie na psiarnie ponad 1000 dni gniją w 1 lidze. Chciałbym żeby kiedyś wrócili Wdówka,Klichu,Pestka, Rakoczy bo są to żydki i hhhujj!!! Poprostu nasi chłopcy.
[quote]#post1661951 Ja myślę, że nie ma tutaj takich, którzy Michałowi źle życzą. Wielu zabolał wprawdzie jeden jego głupi gest, ale nikt by tego mu nie brał za złe gdyby swoją grą okazywał, że na taki gest może sobie pozwolić.
Niestety Michał, z jakichś powodów obniżył piłkarskie loty. Chodzą słuchy, że nie chce już u nas grać. Więc nie miej pretensji do kibiców Cracovii, że bardziej kibicują swojemu klubowi niż zawodnikowi, który spędził tu kilka lat, sportowo się przez Cracovię wypromował (tak, z obopólną korzyścią), a później strzela focha.
Tak. Chciałbym żeby Michał zagrał jeszcze w Cracovii na takim poziomie jaki pamiętamy lub odszedł od nas dając klubowi zarobić. I tutaj się chyba nasze pragnienia rozmijają.[/quote]
Zgadzam sie z Tobą, choć to co kreują media, co kreuje zarząd, co kreuje zawodnik, to rownie dobrze może kreować każdy z nas. A gdzie jest prawda? I o co tak naprawdę poszło? Nie wiem ani ja, ani Ty. A Ci co wiedzą, to na pewno tu nie napiszą. Przekaz jaki miał iść, taki poszedł.
A później się dziwią jak traktują wychowanków w klubie skoro na forum nie jest lepiej i jadą równo po zawodnikach.
Powinniśmy życzyć dobrze Michałowi w jego dalszej karierze niech się rozwija i gra jak najwyżej
@75e#10428
A te 2 transfery co będą to laptop i mikrofon?
@FelixMagath#42645
A Ty oglądałeś ostatnie mecze? Kto zagrał lepiej Michał czy Loshaj ?
Trzymaj się Michał i stań na nogi.
Moim zdaniem zawziętość w j..niu po Swoich jak po prostu można zmilczeć jest obok przerażającej kłótliwości najgorsza naszą wada narodową.
[quote]#post1661960 @75e#10428
A te 2 transfery co będą to laptop i mikrofon?[/quote]
Zawodnicy do gry w pierwszym zespole
Ten transfer Rakoczego do Turcji to błąd i porażka. Zarówno klubu jak i zawodnika.
[quote]#post1661469 ... Po raz pierwszy od przeprowadzki do Turcji rozegrał spotkanie w pełnym wymiarze czasu....[/quote]
W chodzonego grali ze dal rade 90 minut wytrzymać?? Moze w beki był mecz??
- Edytowany
@FelixMagath to nie jest tylko opinia jednego gościa z 92tys obserwujących a wszyscy jadą po Michale. Nie widziałem pozytywnego komentarza i wątpię by kibice Ankaragucu pisali tak bez oglądania meczów. Sam oglądałem 2 mecze, plus końcówkę pierwszego i widzę tego samego słabego piłkarza, który słusznie siedział u nas na ławie. Znam wielu kibiców Cracovii, którzy kochają ten klub a sami są piłkarzami( ja również byłym) ale jeśli nie prezentujemy odpowiedniego poziomu to grać w tym klubie nie będziemy, tylko za to że kochamy Cracovię. Jeździłem oglądać Michała do Niepołomic na wypożyczeniu. Chciałbym aby Michał był najlepszym piłkarzem Cracovii I występował w reprezentacji ale trzeba powiedzieć jasno, w formie którą prezentuje to nie wiem czy grałby w 1 lidze i słusznie u nas nie grał, bo mają grać najlepsi.
[quote] Zgadzam sie z Tobą, choć to co kreują media, co kreuje zarząd, co kreuje zawodnik, to rownie dobrze może kreować każdy z nas. A gdzie jest prawda? I o co tak naprawdę poszło? Nie wiem ani ja, ani Ty. A Ci co wiedzą, to na pewno tu nie napiszą. Przekaz jaki miał iść, taki poszedł. [/quote]
Prawda jest na boisku. Z kapitana drużyny ekstraklasowej i reprezentacji U-21 po kilku miesiącach wylądował w drugiej lidze tureckiej.
Boisko weryfikuje bardzo szybko.
Niczego się Michał nie nauczył na przykładzie Kuby Myszora. A szkoda....
I poki co to w II lidze Tureckiej po 4 meczach jakos nie bryluje jak i caly jego zespol. I gra coraz mniej z meczu na mecz.
- Edytowany
[quote]#post1662080 I gra coraz mniej z meczu na mecz.[/quote]
Czyżby? Wg transfermarkt jest wręcz odwrotnie
21 26.01.2025 D MKE Ankaragücü (8.) Erzurumspor FK Erzurumspor FK (4.) 1:2 OPM [b]21'[/b]
22 02.02.2025 W MKE Ankaragücü (9.) Ümraniyespor Ümraniyespor (13.) 2:1 OPM [b]28'[/b]
23 09.02.2025 W MKE Ankaragücü (13.) Istanbulspor Istanbulspor (7.) 1:0 LNP [b]74'[/b]
24 13.02.2025 D MKE Ankaragücü (14.) Fatih Karagümrük Karagümrük (2.) 0:1 OPM [b]90[/b]
Bo to jest statystyka snucia się po boisku a nie gry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)