[quote]#post1691466 Urban i ekipa, uwaga dziś na Kallmana 😋
Prorok!
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
@sterby#4472 no bez jaj - wygraliśmy z Finlandią... mega sukces polskich kopaczy.... (choć przegrać z nimi to także był wyczyn)
https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/1757310405-11197777.jpg
[quote]#post1691511 @sterby#4472 no bez jaj - wygraliśmy z Finlandią... mega sukces polskich kopaczy.... (choć przegrać z nimi to także był wyczyn)[/quote]
W obliczu ostatnich naszych "sukcesów" jak remis i porażka z Mołdawią, to w miarę pewna wygrana z Finlandią jawi się jako sukces.
I dlatego mecze reprezentacji od jakiegoś czasu oglądam z takimi mniejszymi emocjami jak kiedyś.
Szkoda porażki w Helsinkach. Bo wtedy mecz z Holandią u siebie byłby meczem o bezpośredni awans. I szkoda, że przy tej samej liczbie punktów decyduje stosunek bramek, a nie mecze bezpośrednie. No chyba, że nadrobimy do Holandii, np wygrywając z Litwą 4-0, a z Maltą 7-0, ale jakoś nie wierzę w taki scenariusz.
Na takie wygrane szans raczej brak, cieszmy sie, że na grę repry obecnie da sie patrzeć . Nie jak za czasów Miczurina .
- Edytowany
Norwegia - Mołdawia 11:1 😵
Haaland 5 goli , 2 asysty
No i dlaczego nasi nie mogą wygrać 7-0 czy 4-0 ja nie widzę. Problemu
[quote]#post1691967 No i dlaczego nasi nie mogą wygrać 7-0 czy 4-0 ja nie widzę. Problemu[/quote]
Proszę powiedz, że robisz sobie jaja albo kompletnie nie interesujesz się europejską piłką.
Norwegowie mają bardzo mocny skład, spokojnie kandydat na czarnego konia nadchodzących mistrzostw. W zasadzie jedynie środek obrony, bramkarz i jeden z pomocników nie jest na poziomie wysokiej półki europejskiej, chociaż i to nie są jakieś lamusy. Cała reszta to piłkarze bardzo dobrzy, świetni albo klasa światowa.
Jesteś już wystarczająco długo na forum, żeby tego multi-nickowego trolla dać na ignor
Działa sprawnie, choć niestety niektórzy go cytują co jakiś czas
Nie wiem, ostatnimi czasy nie zaglądam super często na Forum. Tak czy inaczej, dzięki za zwrócenie uwagi, leci tam, gdzie jego miejsce.
Swoją drogą fajną opcją by było żeby pod nickiem poza ilością postów i lajków była także ilość otrzymanych ignorów. Skończmy z poprawnością - czas na igrzyska śmierci!
Można by pójść dalej, współpraca z marketingiem.
Podczas przerwy meczowej na pierwszym meczu miesiąca, zamiast durnego strzelania w poprzeczkę, chłosta na gołą dupę dla lidera rankingu, lub całego podium.
Wykonawca; autor największej cegiełki na jakiś szczytny cel, oprawę itd
[quote]#post1691980
Bardzo ciekawa propozycja, jestem za
22 dni później
- Edytowany
Kadra na mecze z Nową Zelandią (towarzyski, 9.10 20:45) i Litwą (eMŚ, 12.10 20:45)
Bramkarze:
Bartłomiej Drągowski (Panathinaikos AO)
Kamil Grabara (VfL Wolfsburg)
Łukasz Skorupski (Bologna FC)
Kacper Tobiasz (Legia Warszawa)
Obrońcy:
Jan Bednarek (FC Porto)
Matty Cash (Aston Villa FC)
Tomasz Kędziora (PAOK FC)
Jakub Kiwior (FC Porto)
Arkadiusz Pyrka (FC St. Pauli)
Przemysław Wiśniewski (Spezia Calcio)
Paweł Wszołek (Legia Warszawa)
Jan Ziółkowski (AS Roma)
Pomocnicy:
Przemysław Frankowski (Stade Rennais FC)
Kamil Grosicki (Pogoń Szczecin)
Jakub Kamiński (1. FC Koeln)
Bartosz Kapustka (Legia Warszawa)
Kacper Kozłowski (Gaziantep FK)
Jakub Piotrowski (Udinese Calcio)
Michał Skóraś (KAA Gent)
Bartosz Slisz (Atlanta United)
Sebastian Szymański (Fenerbahce SK)
Piotr Zieliński (Inter Mediolan)
Napastnicy:
Robert Lewandowski (FC Barcelona)
Krzysztof Piątek (Al-Duhail SC)
Karol Świderski (Panathinaikos AO)
9 dni później
"pierwsza wizyta polskich piłkarzy na Litwie inspirowana była Dziadami" - Jacek Laskowski
Uwielbiam gościa 😂
- Edytowany
[quote]#post1691980 Swoją drogą fajną opcją by było żeby pod nickiem poza ilością postów i lajków była także ilość otrzymanych ignorów. Skończmy z poprawnością - czas na igrzyska śmierci![/quote]
Ja generalnie nie jestem zwolennikiem publicznego epatowania negatywnym przekazem i mam w zasadzie głębokie przekonanie graniczące z pewnością, że takie coś nigdy nam nie wejdzie. I w gruncie rzeczy popieram, żeby nie wchodziło. Ale tak z czystej ciekawości - opcja żeby każdy zalogowany mógł zobaczyć liczbę (liczbę, nie listę) osób które go mają na ignorze... No... ja bym się chciał dowiedzieć, tak, wzbudziłeś moją ciekawość ogromnie. Serio piszę 😀
- Edytowany
Nasz reprezentacja U21 sprała Szwedów na ich terenie w eliminacjach Euro [s]0-6[/s] 6-0.
Grubo. Brzęczek Wspaniały. (lol)
Ale oczywiście gratki. Wynik robi wrażenie.
Szwecja wydaje się w kompletnym rozkładzie. Kopana, ale jakby to szło od państwa.
https://youtu.be/Tc5v_gELYGQ?si=C-7OMK0Xec2z3KTV
mnie śmieszy obecny hajp na Brzęczka bo wygrał 3 mecze z niezwykle zdolną grupą młodych ludzi. zresztą praca selekcjonera wydaje się być szczytem, ale wg mnie jest najłatwiejsza w całej piramidzie. to nie kunszt trenerski decyduje na końcu tej piramidy, tylko jest to złoty gral trenerski, w którym już niewiele zależy od Ciebie. co można zrobić? dopasować grupę ludzi, zadbać o atmosferę, czasu starczy na opracowanie stałych fragmentów gry i tyle. łatwa robota, bardzo przyjemna i świetnie płatna
4 dni później
Pasiaki, Pasiaczki potrzebuję dwa bilety na mecz Polska Holandia. Poratujcie swoimi wpływami bądź kodami inpost. Obiecałem synkowi że zrobię mu niespodziankę. Wiadomo zapłacę za bilety i postawie dobry trunek . I usmiech dziecka pasiaka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)