Ponizej oczekiwan to jest Selan, ktory kopal sie po czole bedac na boisku. Dopiero poczatek sezony Al-Amari sadze ze dojedzie i mam nadzieje ze Kameri w koncu odpali
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
@loco#42364 poczekaj... co pisano tutaj o Traore? Wcześniej o innych? Relaks.....
[quote]#post1741829 @Rakietowy Traktor#32094
Brak transferu też się liczy jako niespodzianka? 🤫[/quote]
Trubi wiesz ze sie nie obedzie bez klasycznej 9
Wiec tam w notesiku napewno masz jakiś napadziorów 😃 czekamy
[quote]#post1741829 @Rakietowy Traktor#32094
Brak transferu też się liczy jako niespodzianka? 🤫[/quote]
Za taką niespodziankę, wylatujesz z ...forum...
@pablo74#33265
Jak chcecie żebyśmy wrócili do ściągania zawodników z ligi izraelskiej, to jesteście na dobrej drodze !
- Edytowany
A Bogacz to myślicie, że po to przyszedł, by w rezerwach grać? Klasyczna 9, więc juz chyba nie będzie transferu na rą pozycję
@moby#42865
Wierzysz w to że w 2027 będzie jeszcze w koszulce Cracovii?
@Trubi94#42925
Nie sądzę, by stała po niego kokejka. Jak strzeli z 10 w sezonie, ale nie w rezerwach, to pewnie się ustawi
@Trubi94#42925
Jest w naszych opcjach Kownacki?
Oby nie. Dajcie spokój z tym Kownackim...
Ja bym do środka brał kogoś, jeszcze jednego obrońce + bramkarz. Czyli 4 ruchy brzmią sensownie pod kątem potrzeb, pytanie czy brzmią sensownie pod kątem możliwości klubu $
- Edytowany
Nie jestem fanem powrotów polskich piłkarzy, którzy odbili się od zagranicy, a wyjeżdżali głównie dlatego, że byli młodzi. Liga poszła do przodu, a oni stali w miejscu, Ci na których nas stać prime już mają za sobą i są na równi pochyłej. Na palcach jednej ręki można wskazać powrót, który ostatnimi czasy spełnił oczekiwania, chyba tylko Wiśniewski mi przychodzi do głowy, ale on akurat miał wtedy dobry czas za sobą z debiutem w reprezentacji włącznie. Wolę nonama z potencjałem i liczbami, niż Polaka co odcina kupony i gra od wielkiego dzwona za granicą.
Wieteska w piątek pokazał swoją wartość. Takim obrońcą czy pomocnikiem bym nie wzgardził.
Bogacz miał dobrze grać przez rok wypożyczenia żeby uzasadnić drogi wykup teraz już jest skreślony - coś jak Charpentier(wysoka pensja) - jeden i drugi 2 sezony bez gry przez kontuzje
@Ralfik#42658 Ty go skreśliłeś? Jeśli jest zdrowy - niech się pokaże. Jak gra to wiadomo, lepiej on niż jakiś no name, który będzie potrzebował czasu by się odnaleźć....
Myślę że Bogacz meczem w rezerwach zasłużył na szansę w ekstraklasie.
[quote]#post1741865 ... by się odnaleźć...[/quote]
Bogacz nie potrzebuje czasu by dojść do jakieś formy po tylu kontuzjach ? Grania zostało 3,5 miesiąca
[quote]#post1741860 Wieteska w piątek pokazał swoją wartość. Takim obrońcą czy pomocnikiem bym nie wzgardził.[/quote]
Tym pokracznym upadkiem przy golu Perkovica, czy tym jak mu Glik uciekł przy golu na 3:2?
[quote]#post1741881
Tym pokracznym upadkiem przy golu Perkovica, [/quote]
A propos tego upadku, do tej pory nikt nie wspomniał o tym zdarzeniu, ja w euforii miałem chwilę zawahania, czy czasem za moment nie zostanie nam ta radość brutalnie odebrana, bo Varciniak po konsultacji z VAR lub nawet bez nie znajdzie jakiegoś przewinienia i odgwiżdże faul. Na szczęście łajza sama się wywaliła i nie było się czego zaczepić.
Jak to jest, że Szwajcara w meczu z Argentyną na MŚ można ukarać za padolino, a Maigaard bodajże dwukrotnie piękne padolino zaliczył i nawet żółtka mimo recydywy nie dostał?
Kownacki nie ten typ, którego szukamy (tak myślę). Brakuje nam typowej 9, zawodnika takiego jak Kallman czy Stojilkovic. Najlepiej jakby Sobiech znalazł kogoś grającego tak jak on grał jako piłkarz. To powinien być priorytet. Drugi zawodnik na DP potrafiący dograć jak Gol czy Dąbrowski. Trzeci rezerwowy bramkarz i chyba styknie.
Nie wiem czy jest sens ściągać rezerwowego bramkarza.
Powinniśmy ściągnąć bramkarza do grania (prawdopodobnie to wiąże się z pozbyciem się Ravasa, ale to może być ciężkie - nikt mu takich pieniędzy jak Cracovia już nie da)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!