Jak ma tylko zatrzymać Gts, niech idzie. U nas i tak choj z tego będzie.
Ważne, że Dróżdża już nie ma, bo zlikwidował hokej. Nie ma lodowiska, drużna poza rozgrywkami, jest dramat...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Też czuje ze to babsko nas pogrzebie z tymi jej przydupasami brudasami..
Jeszcze zobaczycie jak ta baba wyląduje na psiarni, wspomnicie moje słowa.
- Edytowany
[quote]#post1706582 @octop#15569 że naki?
Wszystko się sprawdza co pisze więc skończ pierdolić[/quote]
Można to napisać inaczej..
- Edytowany
[quote]#post1706582 @octop#15569 że naki?
Wszystko się sprawdza co pisze więc skończ pierdolić[/quote]
Zawołaj mnie jak sprzedamy Oskara, Stojilkovicia i Kakabadze razem w tym okienku, bo to się miało zdarzyć. O tym, że Maigaard nie przedłuży kontraktu było już dawno wiadome, a przypomnę, że piłkarz z wygasającym kontraktem może podpisać kontrakt z nowym klubem pół roku wcześniej. Pewnie podpisał, a klub chciał jeszcze coś zarobić to go puścili wcześniej. Napiszcie coś czego nie wiemy. Bo znudziło mi się czytanie tych samych pierdów co okienko.
Chcecie się nakręcać to się nakręcajcie i sobie czarnowróżcie. Ja jestem za stary na ten teatr dla gojów. Kibic chuja wie i wróży co najwyżej z fusów, ja już przerabiałem spadanie do czwartej ligi po śmierci Filipinka, gts miał być drugim Man City za Vanny Lee, Sarapata to była dobra prezes. Mam to szczerze powiedziawszy w pompie kto co pisze na forum, bo zwyczajnie gówno tu ludzie wiedzą i dorabiają narrację do pierdów puszczonych przez pseudo dziennikarzyny na tt, a potem jest zabawa w głuchy telefon i przypuszczenia, z których sprawdza się jedno na 10.
Jak tam humory ? Teraz czekamy, aż Filip i Luka machna ręką 😫
https://pilkanozna.pl/zaskakujacy-transfer-w-i-lidze-kapitan-cracovii-odejdzie-do-lokalnego-rywala/
Dobra chłopaki macie wszyscy rację. Jestem wkurwiony jak każdy z nas. Bo ogólnie byłem zadowolony po 1 rundzie. Miałem dziwne przeczucia co do Platka jak większość i mieliśmy rację.
Mnie chodzi o to że jestem po prostu rozczarowany oszukany po rundzie jesiennej że naprawdę ta nasza Cracovia może zacząć coś więcej znaczyć niż średniak i bijący się klub o utrzymanie. Dostaliśmy jak w pysk bez żadnych informacji ( jedynie to że ktoś wypierdala albo ktoś został wypierdolony)
Szkoda.
Z drugiej strony liczę na cud boski że chłopaki dadzą maksa i Luka pozostanie. Bo chłop na to sie napewno nie pisał co się dzieje.
Pozdrawiam
Jej na niczym nie zależy tylko Wielicka się liczy.
Zrozumcie to.
Co za pazerne babsko, zajebała Cichy Kącik, tylko patrzeć jak zajebie Wielicką, w lecie wyprzedaż zawodników - o ile jeszcze nie zostaną posprzedawani w tym okienku, a w tym, najdalej w przyszłym sezonie spuszczą nas do 1 ligi.
Nie widzę za bardzo ratunku, zostaje chyba tylko szukanie jakiegoś inwestora, ale to pewnie mało realne...
- Edytowany
jpr muszę od tego sapnąć
to nie na moje nerwy
https://youtu.be/hpP4OAMFoKE?si=0MVIr6V76vOpkoE9
- Edytowany
Jak by ktoś był ciekawy jak funkcjonuje klub Płatka w Portugalii..
Tak że tego
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000026904-jpg-25070376.jpg[/img]
[quote]#post1706546 Hahahaha
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/image-png-35430667.png[/img]
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/sensacyjny-transfer-wieczystej-podpora-klubu-z-czolowki-ekstraklasy-idzie-do-beniaminka-nasz-news/291884[/quote]
Co kurwa ???????????
A czy prezesem Wieczystej nie jest przypadkiem Andrzej Turecki?
Człowiek, który nosi nasz sztandar.
Maigaard zwariował.......
Nie chce grać, nie chce przedłużyć umowy? Żegnam
Kto na jego miejsce ?????????
[quote]#post1706583 Jak ma tylko zatrzymać Gts, niech idzie. U nas i tak choj z tego będzie.
Ważne, że Dróżdża już nie ma, bo zlikwidował hokej. Nie ma lodowiska, drużna poza rozgrywkami, jest dramat...[/quote]
Kiedy zrozumiesz że hokej Filipiakowa oddzieliła.
Ta Cwana baba.
Cała ta operacja to kolejne kroki wychodzenia Comarchu z Cracovii i minimalizowanie strat, , przecież ten Płatek nie przyszedł z ulicy, z funduszem który wykupił Comarch współpracował wiele razy i przeprowadzał "restruktyzacje". Jeśli byli inni zainteresowani, to nie mieli szans by CVC sprzedał klub komuś innemu. Filipiakowie nie są zainteresowani jakimkolwiek inwestowaniem, wydawaniem, ale gromadzeniem tego co zostało po Januszu. Te 20% to takie pozory. Filipiakowa jako właściciel jest gotowa wydać na klub który kupiła w 20%, tyle co Meresiński w GTS. Za chwilę jazda zacznie się jeszcze większa, bo Comarch będzie chciał się wymigać również ze sponsoringu.
A sam Maigaard dla mnie to przeciętny zawodnik i nie ma co rozpaczać, gdyby tylko to był problem. Poza tym, mamy przecież tabisza.
Chłop bez ambicji, tylko kasa w głowie, coś się dzieje ze światem niedobrego :(
[quote]#post1706601 Cała ta operacja to kolejne kroki wychodzenia Comarchu z Cracovii i minimalizowanie strat, , przecież ten Płatek nie przyszedł z ulicy, z funduszem który wykupił Comarch współpracował wiele razy i przeprowadzał "restruktyzacje". Jeśli byli inni zainteresowani, to nie mieli szans by CVC sprzedał klub komuś innemu. Filipiakowie nie są zainteresowani jakimkolwiek inwestowaniem, wydawaniem, ale gromadzeniem tego co zostało po Januszu. Te 20% to takie pozory. Filipiakowa jako właściciel jest gotowa wydać na klub który kupiła w 20%, tyle co Meresiński w GTS. Za chwilę jazda zacznie się jeszcze większa, bo Comarch będzie chciał się wymigać również ze sponsoringu.
A sam Maigaard dla mnie to przeciętny zawodnik i nie ma co rozpaczać, gdyby tylko to był problem. Poza tym, mamy przecież tabisza.[/quote]
Zostajemy z Platkiem i pytanie, co dalej... Jeśli nie znajdzie się jakiś chętny na kupno to lecimy na dno...
Jakby został w Cracovii to by znaczyło, że jego ambicje sięgają walki o utrzymanie w Ekstraklasie. A Wieczysta po awansie może zagra o coś więcej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (17 użytkowników)
zerox1906, Goście (16)