[quote]#post1706114 Kamil Jagodyńśki na twitterze: "Tak gwoli ścisłości, wszyscy zawodnicy nieobecni na dzisiejszym sparingu (Boško Šutalo, Otar Kakabadze, Mikkel Maigaard, Dijon Kameri, Gabriel Charpentier i Filip Stojilković) znaleźli się poza kadrą z powodu urazów i również wczoraj nie trenowali z zespołem."[/quote]
To jest obóz przygotowawczy czy Sanatorium ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Trzeba było obóz zrobić w Ciechocinku !
Widząc od wielu lat co się dzieje w klubie, uświadamiam sobie, że znany pisarz Jerzy Pilch miał 100 procent racji pisząc np. "upór stania przy Cracovii jest uporem debila" czy "bycie kibicem Cracovii wymaga szlachetnej ale psychiatrycznej wytrwałości", nie pamiętam wszystkiego dokładnie, ale także pisał coś takiego, że ten klub jest jakby przeklęty i nie będzie żadnych wielkich sukcesów w przyszłości, i jak patrzę co się dzieje myślę że był prorokiem
Większość piłkarzy pokazało swoją nieobecnością na treningu noworocznym gdzie ma ten klub....
- Edytowany
[quote]#post1706114 Kamil Jagodyńśki na twitterze: "Tak gwoli ścisłości, wszyscy zawodnicy nieobecni na dzisiejszym sparingu (Boško Šutalo, Otar Kakabadze, Mikkel Maigaard, Dijon Kameri, Gabriel Charpentier i Filip Stojilković) znaleźli się poza kadrą z powodu urazów i również wczoraj nie trenowali z zespołem."[/quote]
Rozumiem, że to początek przygotowań i ciężkie treningi, ale żeby się nie okazało, że przeginają z obciążeniami i później będzie brakowało świeżości. Oczywiście mam świadomość, że szczytu formy nie planujemy na sam początek, ale no jednak 6 urazów po raptem tygodniu to trochę sporo...
Tym bardziej, że na jesień jakoś wybitnie nie wyglądaliśmy fizycznie, niespecjalnie mam zaufanie do trenerów przygotowania fizycznego. Był w klubie Ząbek to nie wiem dlaczego się go pozbyli.
Jak już się wali to po całości
https://x.com/LowSportInfo/status/2011537186458403285?s=20
Wali się głównie w tym sensie, że dziennikarze pierdolą bez opamiętania, bo widzą, że będzie się klikało z krakowskich IP, i to też tych z Czarnej Wsi. Gdyby się naprawdę waliło, to byśmy czytali, że wszystkie te oferty są przyjmowane, i odchodzili za pół darmo. Jest, jak widać, akurat odwrotnie.
@Jeden9Zero6#42513 to pokazuje tylko jedno. Że nasza ekipa wcale nie je taka ch...owa jak piszę niektórzy forumowicze....
- Edytowany
Co to za noname z twittera xd
Tak myślałem że paczul to niezły farmazoniarz
https://x.com/Meczykipl/status/2011517379004522689?s=20
paczul to parodysta
Większość pismaków wychowało się na epoce Cupiała dlatego też mam w dupie ich mokre sny i czekam na prawdziwe informacje a nie sny na jawie
- Edytowany
[quote]#post1706067 [b]Z powyższych wypowiedzi wynika niestety tragedia, że jesteśmy głównym kandydatem do spadku, bo po takich osłabieniach nie ma szans byśmy się utrzymali pomimo 7 punktowej przewagi nad strefą spadkową.[/b][/quote]
Skończ pierdolić.. defetysto
Tragedią to są twoje wysrywy na forum od lat te same depresyjne spazmy
Wystarczy poczytać, o czym piszą tzw. dziennikarze w kontekście innych klubów, np. onanizują się do transferu Lukiniasa do Radomiaka, co ma jakoby uzasadniać ich grę o puchary. I jest wesoło, optymistycznie. U nas na siłę szukają tematów, bo cisza o zawodnikach, a Dróżdż już się wypalił jako temat. No to budowanie narracji w drugą stronę, żebyśmy tu srali po gaciach. A ch. im w d.
Chciałbym z tego miejsca zwyzywać nieżyczliwych nam dziennikarzy, nawiązując do Stanisława Ignacego Witkiewicza: Wy chlipacy, wy purwykołcie, wy kurdypiełki zafądziane. Dziękuję za uwagę.
- Edytowany
[quote]#post1706150 [quote]#post1706067 [b]Z powyższych wypowiedzi wynika niestety tragedia, że jesteśmy głównym kandydatem do spadku, bo po takich osłabieniach nie ma szans byśmy się utrzymali pomimo 7 punktowej przewagi nad strefą spadkową.[/b][/quote]
Skończ.. defetysto
Tragedią to są twoje wysrywy na forum od lat te same depresyjne spazmy[/quote]
Napisałem wyraźnie, że nawiązuję do uprzednich wypowiedzi z których wynika, że cała drużyna się rozsypuje.
A to jest pewna różnica.
>Farciarzu, wklejam twój post z sąsiedniego wątku:
"Zmieniam zdanie o Filipie. Większość twierdzi, że stracił formę, a ja przekonałem się po dzisiejszym meczu gdy nie umiał zagłówkować w idealnej sytuacji przy stanie 0-0 (zresztą już nie pierwszy raz!) i marnował n-tą doskonałą sytuację w którymś kolejnym meczu, że Stojikovic to przeciętny piłkarz, który nie umie grać głową, techniczne umiejętności strzeleckie też ma przeciętne"
Podtrzymuję zdanie, że to jest przeciętny napastnik ale lepiej mieć przeciętnego niż nie mieć żadnego.
[quote]#post1706149 Większość pismaków wychowało się na epoce Cupiała dlatego też mam w dupie ich mokre sny i czekam na prawdziwe informacje a nie sny na jawie[/quote]
Paczul nie ma nawet 30 lat.
W erze Cupiała to się wychował, ale chyba na Bebiko...
I kto jest w ogóle godzien dostarczania "prawdziwych" informacji? Jesteśmy klubem z ligowego bagienka, powiedziałbym, że z czołówki więc nie ma się co obrażać, że krążą plotki.
Ogólnie to wydaje mi się, że aktualnie wkraczamy w dość specyficzny, szalony moment istnienia klubu. I takie okienka, jak zakup tuzina zawodników przed sezonem to będzie nasza nowa rzeczywistość.
Mam tylko nadzieję, że faktycznie nie ma jakiegoś przesilenia w klubie i zawodnicy nie próbują się ewakuować, zanim staniemy się typowym menedżerskim stragankiem. Jak Randomiak Random na ten przykład.
Już ich tak nie broń - Solidarność po szalu ważniejsza od zawodowej
Ale jaka solidarność. Albo piszą prawdę albo nie Czekam cierpliwie na efekty na koniec sezonu i wtedy będę recenzowal. Zarząd Cracovii, a nie jakiś pismaków. Liczę, że jak staniemy się lewarem do poniesienia wartości jakiś losowych kopaczy w celu ich późniejszej sprzedaży, a wynik wróci do filipiakowego 14 miejsca z tendencja do spadku, to tych recenzentów będzie więcej.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/img-2740-png-64218770.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/img-2741-png-05666742.png[/img]
Charpentier…
Kto ściągnął takiego ananasa co miał ledwo jeden wystrzał formy a całe życie walczy z urazami bądź urojeniami ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (27 użytkowników)
Goście (27)