[quote]#post1705011 [quote]#post1705008 [quote]#post1705005 Jak mamy kupować takich Luqiniasów to ja wolę poczekać.[/quote]
Nie zgodzę się, owszem grał gdzie grał ale właśnie takich zawodników nam trzeba który zrobi różnice 1 na 1, nie bojący się wejść w drybling[/quote]
Czekam na lepszych, chłop kopie w jakimś Santa Clara i to chyba bez powodzenia, jak jest do wzięcia.[/quote]
Santa Clarę to Ty szanuj, są wyżej w tabeli niż nasza bratnia Casa Pia.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/obraz-png-22896431.png[/img]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
W sprawie transferów to Cracovia jest najlepsza w kraju w ich kamuflażu.
Rozpoczynamy dziś przygotowania i cisza w eterze, inni nie próżnują.
Cracovia odkryła 1 prosty trik! Przełomowe osiągnięcie w dziedzinie sportu.
Nikt nie wysypie twojego transferu, jeśli po prostu go nie planujesz!
gdybym złowił złotą rybkę i miał jedno życzenie to bym poprosił o przeniesienie mnie w czasie do dnia ogłoszeniu transferu Aleksica by jeszcze raz poczuć tą niczym sensownym nie popartą podjarkę na forum, by zobaczyć temat dziękczynny dla Gambala, by poczuć znowu atmosferę najlepszego okienka transferowego w 120 letniej historii Cracovii. niesamowite to było. nic mnie bardziej nie bawi niż to wspomnienie. naprawdę nic. potterowe zajady to mało
Ciekawe czy zdążyli dać Gambalowi podwyżkę zanim Aleksic pokazał swoje nieziemskie umiejętności.
a Wy Panowie jak zwykle odpalacie napierdalankę na każdego kto się nawinie . 😂
Czemu napierdalankę? Śmieszne jest po prostu jaranie się jakimiś nazwiskami tylko dlatego że mają "wielkie" kluby w CV. Sztab ludzi z kosmiczną technologią grzebie w każdym kącie Europy tylko po to, żeby najlepszym, transferem było przesunięcie Wójcika z rezerw.
Aleksicia nie ma na treningu, ale nie został odesłany tylko miał opóźniony lot
- Edytowany
To się okaże, czy zagra na wiosnę 😁
Ps. Uściślę, żeby nie było niedomówień albo łapania za słówka. Nie został dosłownie "odesłany", bo jak wróbelki ćwierkają nie ma potrzeby żeby w ogóle przylatywał, tak jak w przypadku Rakoczego czy Knapa, Elsner nie liczy na niego.
[quote]#post1705073 Aleksicia nie ma na treningu, ale nie został odesłany tylko miał opóźniony lot[/quote]
A nie przekierowany na Heathrow? 😁
Dobrze, że wyżej pojawiło się nazwisko Gambala. Ogólnie rzecz biorąc, stosunkowo rzadko się o nim wspomina na forum. Gdy transfer do klubu jest w najepszym razie byle jaki, to w kolejce do zarzutów stoją zwykle Dróżdż, Elsner, a nawet Platek się czasem przewinie, a nazwisko Gambala jakoś tak ślizga się bokiem. Tymczasem to on w tych sprawach jest frontmanem.
https://x.com/Rzepecki365/status/2008861577433456765?s=20
Wincy środkowych pomocników. Pchajmy wszystko srodkiem
@Jeden9Zero6#42513 Transfery jak zwykle nie wypalają w 100%.
Napastnik dał radę. Filip ogarnia temat, choć ostatnio szło mu gorzej. Pytanie czy to tylko jego wina?
Pomocnicy - Krameri pokazywał że ma to "coś", Aleksic nie, Praszelik tak, Piła - tak, Traore - raz lepiej raz gorzej.
Bosko - no cóż...
Klich - niech każdy sam oceni
Kahveh - naprawdę słabo,
Charpentier - jeśli zagra rundę to go ocenię, pytanie ile kosztowała nas jego rekonwalescencja - czego nikt tutaj nie wie.
Nie było tak najgorzej choć:
Po Matim spodziewałem się więcej. Aleksic zamiast przekota stał się kiciusiem, Bosko mnie wk..wia, bo ma umiejętności tylko ch...wie gdzie jest myślami.
Brak realnej alternatywy dla Filipa i Seby.
I koniecznie jakiś dynamiczny skrzydłowy.
@cypiol#37042 Rzepecki pisze co pisze - podobno Elsner tego nie powiedział (P.R. napisał na X), ale równie podobno 4-5 zawodników nie jest w planach trenera.
Czyli podobno to, podobno tamto.
Knap i Raki nie zbawili nas jesienią, może trafią do Puszczy? Blisko i można się odbudować.
Inni?
Ci którzy grali jesienią rzadziej to:
Biedrzycki
Olafsson
Aleksic
Zahiroleslam
Jugas ( mógł być w tej grupie)
A za kilka dni okaże się czy Piotr R miał dobre informacje czy tez nie...
Z tego, co dziś przeczytałem to najbardziej cieszy, że Charpentier będzie do gry. Dobrze by było wreszcie zobaczyć, co to za transfer.
Istnieje ryzyko, że w momencie wejscia na murawę jego mit padnie jak u Aleksica. Duże ryzyko.
- Edytowany
@Rock#1477 jak będzie zdrowy to powinien być niezłym uzupełnieniem Filipa. Choć spodziewam się że jakiś napastnik jeszcze będzie poszukiwany.
Poza tym - podobnie jak Aleksic to tylko wypożyczenie. Nie sprawdzi się - to pożegnamy bez żalu
Wszyscy w szoku co się w klubie odjebalo. Boje się o transfery i nasza przyszłość powiem wam szczerze
macie urwa swojego zbawiciela i zbawicielkę z Bydgoszczy !!! przynajmniej wyszło na moje....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)