[quote]#post1689270 [quote]#post1689261 Maigaard?[/quote]
A kto by takiego drewniaka chcial?[/quote]
Gdyby nie on to byśmy środka pola w ogóle nie mieli
Umiejętności piłkarskie Janka Gola i charakter do walki Sławka Szeligi
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Hehe
Żarcik dla rozluźnienia atmosfery rozumiem
Hehehe
To jak 2 transfery to pewnie obaj Brahimi.
Dwa wychodzące?
Dwa in
Oby to były naprawdę IN
Skoovgard OUT.
[quote]#post1689297 Skoovgard OUT.[/quote]
Warto zaznaczyć że rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron , co by nie było że to za niego przyszła oferta
Totalny niewypał, gość nic nie wniósł, przynajmniej zluzuje listę płac. Można pożegnać bez żalu
[quote]#post1689270 [quote]#post1689261 Maigaard?[/quote]
A kto by takiego drewniaka chcial?[/quote]
Proponuję zmienić soczewki kontaktowe😁
To teraz czas na Janasika :)
Janasik to jedne z najbardziej tajemniczych transferów, gość jak duch przyszedł tak jak duch odejdzie...
ekstraklasa jest pełna takich zawodników. to jest praca. kadrę musisz mieć na wszelki wypadek a grać 11 się nie da. potrzebni są też ludzie co zaakeptują swoją rolę i nie zepsują atmosfery a gdy będziesz zmuszony po nich sięgnąć to się całkiem nie skompromitują. w treningu też potrzebujesz mieć sztuki by móc pracować.
https://x.com/TheHunLad1/status/1961022078544474255?t=TZqJ8_IFy3mgYJRWWzLf_Q&s=19
błagam musi
Ciekawostką jest że Rajmund ma dziś urodziny. 7 godzin temu MTK Budapest złożyło mu życzenia na swoich mediach socjalnych. Myślę że dołączenie do Cracovii to świetny prezent 😉
- Edytowany
[quote]#post1689326 https://x.com/TheHunLad1/status/1961022078544474255?t=TZqJ8_IFy3mgYJRWWzLf_Q&s=19[/quote]
To akurat nic nowego. Tylko podsumowanie pierdów ze środy.
Nowy trop pojawił się na konferencji. Trener Elsner na pytanie, czy oglądał ostatnio mecze ligi węgierskiej uśmiechnął się i potwierdził.
Więc sprawdzamy przyloty z Budapesztu i czekamy na rebus na klubowych social mediach 📱
Jak w takim gazie jest, to dawać Go do kadry meczowej na cwelke.
@Rafi#57 pewnie już jest na testach medycznych - ostatnio ogłoszono piłkarza wieczorem po czwartkowej konferencji.
Brahimi (Billial) wylądował w Balicach.
- Edytowany
@Bob666#31890 info z IDzD, Kuzyna Frodo czy coś poważnego?
Info z Flyradar.
[quote]#post1689345 Brahimi (Billial) wylądował w Balicach.[/quote]
Ale który? I to akurat teraz jak już podpisujemy Węgra? Niezłe zamieszanie.
[quote]#post1689348 [quote]#post1689345 Brahimi (Billial) wylądował w Balicach.[/quote]
Ale który? I to akurat teraz jak już podpisujemy Węgra? Niezłe zamieszanie.[/quote]
Jeden na skrzydło za hasicia/ później może za minczewa a drugi na CAM więc w czym problem?
Nie ma lotów z Budapesztu.
Z Budapesztu to samochodem elegancko się jedzie 😁
Jeśli prawda jest że nie ma uzgodnionego indywidualnego kontraktu to rozmowy są na linii klub - agent.
Po co miałby chłopak przyjeżdżać?
Ależ emocje, tam na mecz z cwelką zostały 3 ostatnie bilety a tu się rozstrzygają równolegle, transfery dwóch ofensywnych przekotów 🙂
@misiekm#364 tamto było oczywiste, a tu są jeszcze emocje 🤣🤣🤣
- Edytowany
Jakby to było 5 lat temu to by było wiadomo że chodzi o przepychanki netto/brutto. Teraz człowiek nie wie na czym stoi.
swego czasu juz sciagalismy gwiazde ligi wegerskiej majors czy jakos tak niewypał
Szczerze mówiąc nie wiem skąd to przeświadczenie, że to na pewno kocur, który bedzie orał naszą ligę. Na filmikach to i Cecaric był orłem. No ale trzymam kciuki. Kazdy nowy kocur w Pasach to emocje w lidze :)
Jakby to było 5 lat temu to by do dzisiaj wydzwaniali po kibicach żeby szukać kierowcy co go z Węgier przywiezie, za zwrot benzyny którego nigdy nie zobaczy.
[quote]#post1689371 Szczerze mówiąc nie wiem skąd to przeświadczenie, że to na pewno kocur, który bedzie orał naszą ligę. Na filmikach to i Cecaric był orłem. No ale trzymam kciuki. Kazdy nowy kocur w Pasach to emocje w lidze :)[/quote]
wieze z jednej strony w oko trenera który chyba jest zainteresowany
Ocenimy jak ktoś jeszcze przyjdzie
z nudów trzeba o czyms gadać
Gwiazdą ligi wegierskiej to był postawny murzyn Kołemmacha z klubu Tatabanja.
Zawodnik do nas jechał ale ślad sie urwał w cygańskiej wiosce Dedinky na Słowacji przed Norodowym Parkiem Słowacki Raj.
- Edytowany
[quote]#post1689379 Gwiazdą ligi wegierskiej to był postawny murzyn Kołemmacha z klubu Tatabanja.
Zawodnik do nas jechał ale ślad sie urwał w cygańskiej wiosce Dedinky na Słowacji przed Norodowym Parkiem Słowacki Raj.[/quote]
Przejeżdżałem przez tą wioskę 15 lat temu z Żonką i trójką naszych dzieci, do tego Słowackiego Raju....... zygzakiem, bo cyganie siedzieli/leżeli wzdłuż drogi, niektórzy w połowie drogi, niektórzy np. dzieci w rowach obok drogi, itp.
Generalnie to chyba się zapuściłem, bo wracałem już objazdem.Średnio się czuliśmy.
Nie polecam.
Tzn. Słowacki Raj bardzo polecam, ale nie przez Dedinky. Ja jechałem od Liptowskiego Mikulasza.
[quote]#post1689386 [quote]#post1689379 Gwiazdą ligi wegierskiej to był postawny murzyn Kołemmacha z klubu Tatabanja.
Zawodnik do nas jechał ale ślad sie urwał w cygańskiej wiosce Dedinky na Słowacji przed Norodowym Parkiem Słowacki Raj.[/quote]
Przejeżdżałem przez tą wioskę 15 lat temu z Żonką i trójką naszych dzieci, do tego Słowackiego Raju....... zygzakiem, bo cyganie siedzieli/leżeli wzdłuż drogi, niektórzy w połowie drogi, niektórzy np. dzieci w rowach obok drogi, itp.
Generalnie to chyba się zapuściłem, bo wracałem już objazdem.Średnio się czuliśmy.
Nie polecam.
Tzn. Słowacki Raj bardzo polecam, ale nie przez Dedinky. Ja jechałem od Liptowskiego Mikulasza.[/quote]
A co to ma wspólnego z transferami? Ale dziękuję że się tym podzieliłes mam nadzieję że już wszystko w porządku 😘
[quote]#post1689379 Gwiazdą ligi wegierskiej to był postawny murzyn Kołemmacha z klubu Tatabanja.
A właśnie, że nie! Kołem Machał i dojechał :)
Ja nawet byłem na tym treningu, jak go testowali na boisku ze sztuczną murawą na Wielickiej.
Pamiętam, że biegał jakoś tak ociężale. My go nie wzięliśmy, ale poszedł Debreczyna, następnie do Duisburga i tam strzelał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)