Spokojnie Panowie, niech trener sobie to układa tak jak chce i wzmacnia drużynę na tych pozycjach na których widzi taką potrzebę. Po co nam kolejny napastnik ? Mamy Filipa któremu mega żre, drugi jest ten nasz Zahir, ściągniesz trzeciego i za chwilę dwóch będzie obrażonych na cały świat bo grają ogony albo nie grają wcale
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Sorry, ale Dijon Kameri nie stanowi wzmocnienia. Ten zawodnik to porażka.
[quote]#post1687768 Sorry, ale Dijon Kameri nie stanowi wzmocnienia. Ten zawodnik to porażka.[/quote]
Sorry, rok temu pisano to o Maigaardzie a pół roku temu o Minchevie.
Generalnie to forum zna się na tym średnio ;)
Dokładnie, niech zawodnicy się zaaklimatyzują i wtedy będziemy oceniać.
W naszej lidze wbrew obiegowej opinii gra się bardzo szybko i jest bardzo fizyczna. Dlatego Stojilković wszedł i gra, bo jest szybki i silny i nie musi się do tej ligii przystosowywać. Kameri nie ma takiej fizyczności, tu nie ma miejsca i czasu żeby sobie przyjąć poprawić kilka razy piłkę, bo zaraz masz przeciwnika na plecach, do tego nasz styl wymaga zapierdalania. To było pewne, że on od razu nie wskoczy do składu, bo po prostu nie jest gotowy fizycznie i musi się nauczyć ligi.
- Edytowany
Szkoda tych pare centymetrów przy spalonym Filipa bo byłby na fali która by go niosła mecz w mecz
- Edytowany
[quote]#post1687772 Dokładnie, niech zawodnicy się zaaklimatyzują i wtedy będziemy oceniać.[/quote]
Jaka aklimatyzacja??? Przeciez to nie są nasze wymysły tylko pierdololo " specjalistow" ze ściągaliśmy zawodnikow do 11 na już a nie na jakieś aklimatyzacje wspólne zgrupowania czy inne wymysły.... mieli wejść z marszu do 11 .... taka selekcja była biurowych...takich kozaków ściągnęli i na co mamy czekac?? Na zimę?? Bo musza sie zgrać na obozie moze??
Kto najlepszy z nowych??? Stojkovic czy jak mu tam... ano pewnie wpływ mialo na to ze jednak przeoracowal z trenerem obóz pełny i byl zakontraktowany jak nalezalo na już a nie na za pół roku bo coś bo costam...
Nie napierdalam... poprostu wieczne czekanie .. wieczne tłumaczenia od których sie juz ulewa..
Ale jak pisałem że kadra powinna być skompletowana przed obozem to się ze mnie śmiali a teraz ktoś pisze o aklimatyzacji i czasie :D
Nie zaczynajmy znowu tego.
[quote]#post1687809 Ale jak pisałem że kadra powinna być skompletowana przed obozem to się ze mnie śmiali a teraz ktoś pisze o aklimatyzacji i czasie :D[/quote]
Tak trudno zrozumieć, że przed obozem byłaby skompletowana z piłkarzy z półki niżej?
Jak srasz kasą to możesz brać co chcesz i kiedy chcesz, a jak lepisz budżetem z dolnej połówki tabeli to kombinujesz.
Przed obozem mielibyśmy szrot typu Ceceric, Masaryk, Brock-Madsen czy inne Cunty i tym podobne. Dziękuję wolę to co jest teraz, chwilę
Poczekać a mieć na prawdę dobrych grajków.
- Edytowany
[quote]#post1687815 Przed obozem mielibyśmy szrot typu Ceceric, Masaryk, Brock-Madsen czy inne Cunty i tym podobne. Dziękuję wolę to co jest teraz, chwilę
Poczekać a mieć na prawdę dobrych grajków.[/quote]
A jaka masz gwarancje ze Ci co doszli ostatnio ten Kameri czy ten arabopodobny amerykanin odpala i beda dobrymi grajkami ? Skad przekonanie?? Fusy z porannej kawy Ci to pokazały??
[quote]#post1687816 [quote]#post1687815 Przed obozem mielibyśmy szrot typu Ceceric, Masaryk, Brock-Madsen czy inne Cunty i tym podobne. Dziękuję wolę to co jest teraz, chwilę
A jaka masz gwarancje ze Ci co doszli ostatnio ten Kameri czy ten arabopodobny amerykanin odpala i beda dobrymi grajkami ? Skad przekonanie?? Fusy z porannej kawy Ci to pokazały??[/quote]
Popatrz na Maigarda i Al Ammariego
[quote]#post1687817 [quote]#post1687816 [quote]#post1687815 Przed obozem mielibyśmy szrot typu Ceceric, Masaryk, Brock-Madsen czy inne Cunty i tym podobne. Dziękuję wolę to co jest teraz, chwilę
A jaka masz gwarancje ze Ci co doszli ostatnio ten Kameri czy ten arabopodobny amerykanin odpala i beda dobrymi grajkami ? Skad przekonanie?? Fusy z porannej kawy Ci to pokazały??[/quote]
Popatrz na Maigarda i Al Ammariego[/quote]
Na razie w lidze największe niewypały to szybko i drogo kupieni Fornalczyk i Skrzypczak.
[quote]#post1687816 [quote]#post1687815 Przed obozem mielibyśmy szrot typu Ceceric, Masaryk, Brock-Madsen czy inne Cunty i tym podobne. Dziękuję wolę to co jest teraz, chwilę
Kameri grał przypadkiem w lidze mistrzów
Wiedzieli ,że chuj nie pilkarz i dali mu se pobiegać.
W lidze austriackiej też grał bo trener gustuje w musztardach (chyba nie tylko on )
Iranski Amerykaniec ma zajebiste warunki i jak się rozegra to będą go tu wszyscy na rękach nosić
Ja tam wierzę w Elsnera i Gambala pomysł na drużynę
Gwarancji nie ma ale wystarczy zobaczyć na nasze ostatnie transfery i większość po czasie daje radę 😊 Kallman, Al Amari, Maaigard, Minchev, Perkovic… pewnie jeszcze kogoś można tu dołączyć. Procent trafionych zawodników w ostatnim czasie w porównaniu do tego co działo się wcześniej jest o niebo wyższy i zazwyczaj okazuje się że są to zawodnicy na poziomie takim o którym kiedyś mogliśmy pomarzyć.
- Edytowany
Ok.. ile cxasu trzeba było czekac na Maigarda i araba ze Szwecji?? Pół roku... ok.. wiec czekajmy pół roku az nowe nabytki "dojrzeja".... pozniej znow przyjda nowi i znów czekanie i czekanie... choc w sumie nie wiem czemu mnie to już nie dziwi..
Obym sie mylil i wcześniej zaskoczyli bo sezon juz w toku a ławka... krotka co pokazal na szczęście wygranych mecz z Widzewem..
[quote]#post1687825 Ok.. ile cxasu trzeba było czekac na Maigarda i araba ze Szwecji?? Pół roku... ok.. wiec czekajmy pół roku az nowe nabytki "dojrzeja".... pozniej znow przyjda nowi i znów czekanie i czekanie... choc w sumie nie wiem czemu mnie to już nie dziwi..
Obym sie mylil i wcześniej zaskoczyli bo sezon juz w toku a ławka... krotka co pokazal na szczęście wygranych mecz z Widzewem..[/quote]
Oby jak najkrócej masz rację, najlepiej by było ściągnąć zawodników od razu gotowych do pierwszego składu tu też masz rację, gotowych do gry. Ale specyfika naszej ligi(zaczyna się bardzo wcześniej), budżet klubu nie pozwalają na ściągnięcie gwiazd przed sezonem. Liczmy że doczekamy takich czasów. Być może jak Polska liga awansuje w rankingu to coś ruszy w tej kwestii (większa atrakcyjność ligi, większe pieniądze, może liga będzie startowała później? Może będziemy grali cały rok żeby przy ewentualnej grze w lidze mistrzów czy Europy mecze o punkty w tych rozgrywkach nie odbywały się jak mamy przerwę w rozgrywkach? -nie wiem czy doczekamy czegoś takiego czy nie ale być może kiedyś? Kto wie?)
@KruszynaKSC#7322 póki co jesteśmy wiceliderem - warto czekać !
Irański Amerykaniec ma warunki Krzywickiego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!