Taki ponoc dobry, gral caly sezon, ma 24 lata i przychodzi pelnic role zmiennika. Taaaak, na pewno. Przy tym plotki o zainteresowaniu Kakabadze i obserwacji jego gry przez skautow. Ciekawe.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1677777 Taki ponoc dobry, gral caly sezon, ma 24 lata i przychodzi pelnic role zmiennika. Taaaak, na pewno. Przy tym plotki o zainteresowaniu Kakabadze i obserwacji jego gry przez skautow. Ciekawe.[/quote]
Plotki mają to do siebie, że.... SĄ PLOTKAMI!!! 😉
A nasz klub czasem nie interesował się tym Piłą, gdy ten grał jeszcze kiedyś w Chrobrym Głogów? Bo nazwisko mi jakoś tak znane. Pamięta może ktoś?
Póki co jeszcze nie podpisany więc chill
[quote]#post1677781 A nasz klub czasem nie interesował się tym Piłą, gdy ten grał jeszcze kiedyś w Chrobrym Głogów? Bo nazwisko mi jakoś tak znane. Pamięta może ktoś?[/quote]
> Raków Częstochowa, Radomiak Radom, Widzew Łódź, Piast Gliwice, Górnik Zabrze, Zagłębie Lubin, Śląsk Wrocław czy Wisła Kraków – każdy z tych klubów chciał go zakontraktować, ale młodzieżowy reprezentant Polski wybrał ofertę Lechii Gdańsk
https://junior.weszlo.com/2022/07/31/pierwszy-trener-dominik-pila/
Piła był jednym z lepszych zawodników Lechii w tym sezonie, dodatkowo Lechia bardzo chciała go zostawić, ale sam Dominik zdecydował się na zmianę. Jakby Lechia regularnie płaciła, to może byłoby inaczej ;) Dużą rolę odegrała też dziewczyna Dominika, która pochodzi z Krakowa.
- Edytowany
Przyszedł top trener, pierwszy transfer też się zapowiada dobrze ale nie którzy już zaczynają napierdalać że jest chujowo, to się akurat nie zmieni nigdy 😁
Ja nie dostrzegam jakiegoś szczególnego niezadowolenia...
Niezadowolenia nie, ale pierwsze oznaki zniecierpliwnienia już widać.
Dużo pewnie zależy od tego czy odejdą Rózga i Ghita. Jeśli nie, nie trzeba będzie łatać dziur po nich. Jeśli jednak uda się ich spieniężyć, to będzie też za co łatać, a i na kilka innych pozycji znajdzie się grosz.
- Edytowany
A wiadomo coś odnośnie Perkovica? Wykupią go czy wraca z wypożyczenia ?
Jest wypożyczony do 31.12
[quote]#post1677902 A wiadomo coś odnośnie Perkovica? Wykupią go czy wraca z wypożyczenia ?[/quote]
Totalny luz, jeszcze pół roku wypożyczenia i opcja wykupu więc mamy karty w rękach.
Za transfery.info
Śląsk Wrocław nie zatrzyma wychowanka. Chce zostać w Ekstraklasie
Przedstawiciele Śląska Wrocław, w tym nowy „stary” dyrektor sportowy Dariusz Sztylka, spotkali się ze sponsorami w jednym z wrocławskich barów, aby obsypać ich pewnymi deklaracjami dotyczącymi przyszłości.
Po degradacji do niższej klasy rozgrywek zawsze nadchodzi okres ciężkiej próby. Dotyczy to między innymi ukształtowania kadry. Działacz do niedawna pracujący w Wiśle Płock, która z kolei awansowała do Ekstraklasy, zapowiedział, że tego lata łącznie może odejść około dziesięciu zawodników.
Wśród nich znajdzie się na pewno Aleksander Paluszek. Według wspomnianego źródła nie przedłuży on wygasającego kontraktu ze Śląskiem.
24-letniemu wychowankowi przedstawiono kilka propozycji, ale na żadną z nich nie zareagował pozytywnie. Strony nie dojdą do porozumienia.
Zaraz po tym doniesieniu Bartosz Wieczorek z redakcji TVP Sport z kolei przekazał, że zainteresowanie prawonożnym środkowym obrońcą wyraża między innymi Pogoń Szczecin, ale również Arka Gdynia, [b]Cracovia[/b], Górnik Zabrze – gdzie już występował wcześniej – i Widzew Łódź. Wszystkie kluby rywalizują w elicie.
Daniel Trzepacz nie widzi jednak takiej możliwości. „Z tego co słyszę to nie, nie szukamy ŚO z prawą nogą” - przekazał na platformie X.
Paluszek w minionym sezonie meldował się na murawie 24-krotnie, dorzucając gola w Ekstraklasie i dwa w Pucharze Polski.
- Edytowany
[quote]#post1677590 ... Lis gral u rexow, ale Kaziu Wegrzych tez. A jakos u nas nikomu to nie przeszkadzalo. To, ze my mamy zjebane glowy, to nie znaczy, ze pilkarze również...[/quote]
Poza tym wyjątkiem oraz wiarą w św. Zwisława piłkarze mają zje.bane głowy bardziej od nas.
- Edytowany
[quote]#post1677906 ... Daniel Trzepacz nie widzi jednak takiej możliwości. „Z tego co słyszę to nie, nie szukamy ŚO z prawą nogą” - przekazał na platformie X....[/quote]
Nie wiem kto to jest Daniel Trzepacz , ale ja na jego miejscu nie brałbym zawodnika bez prawej nogi. Zawodnika bez lewej zresztą też nie. Chyba że do drużyny amptfutbolu
[quote]#post1677921 ... Nie wiem kto to jest Daniel Trzepacz...[/quote]
Taki xhuj ze Szczecina....
W hokeju ruszyło, więc przydałby się jakiś transfer IN do Cracovii, oczywiście mam na myśli piłkę nożną...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-06/1000002528-jpg-81691626.jpg[/img]
Powiedzenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (4)