Czy kojarzy ktoś w HydeParku temat o amatorskim kopaniu w piłę?
Szukam wzmocnień do mojej amatorskiej drużyny i w sumie fajnie byłoby jakiegoś Pasiaka namówić na granie. Na rynku transferowym dużo stranieri i innowierców. A ja jestem wybredny i wymagam przywiązania do barw 😁
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
ssj już masz? :D
[quote]#post1660741 ssj już masz? :D[/quote]
On już wyłapał co Jego 😁
Na moje na już potrzebny na wahadłowy za olaffsona Ten piłkarz ani razu mnie do siebie nie przekonał. Nie jestem żadnym znawcą, dlatego chciałbym w tym potwierdzenia. Czy Ollaffson jest mierny?
Bronią go bramki. W ofensywie daje opcje do gry. W obronie dużo lepszy jest Kaka. Dziś miał setkę. Szkoda, że nie oddał z tego nawet strzału
- Edytowany
[quote]#post1661067 Na moje na już potrzebny na wahadłowy za olaffsona Ten piłkarz ani razu mnie do siebie nie przekonał. Nie jestem żadnym znawcą, dlatego chciałbym w tym potwierdzenia. Czy Ollaffson jest mierny?[/quote]
Na 18 meczów 4 gole i 3 asysty w pierwszej rundzie w tym sezonie.Hattrick z Motorem pamiętasz ?
Właściwie to pięć ..😁
Należy pamiętać, że my mamy średnich piłkarzy. Ich forma podlega wahaniom. Zdarzy się, że ktoś strzeli hat-tricka, ale i może walnąć swojaka.
Nie ma co panikować. Po co nam trzech lewych wahadłowych? To nie jest newralgiczna pozycja. Syn Olafa to dobry chłopak, będzie się starał, żeby zmazać plamę.
Szukajmy kogoś do środka pola i za Benka.
Widać,że motorycznie jak reszta drużyny jest bardzo dobrze przygotowany do rundy,ale dzisiaj szedł na rekord w robieniu głupich zagrań .
Trener dobrze zareagował , zmieniając go na Biedrzyckiego choć Kosowski stwierdził że to najlepszy zawodnik Cracovi na boisku.
Tak powiedział? chyba chciał być oryginalny, a może lubi Widzew... Fakty sa takie, że dla obrońcy wśród paru kardynalnych zasad pierwsza jest taka: nie podawaj w światło własnej bramki.
Chyba zagrywał podczas upadku na granicy kontaktu z rzeczywistością, tak czy siak wyszło to pokracznie.
Miał jeszcze inne zabawne zagrania w tym ze dwa dobre.
Na boisku widoczny był bardzo.
- Edytowany
O tej zasadzie też wspomniał zaraz po bramce.Natomiast Olaf wielokrotnie wyglądał podczas tych swoich dziwnych zagrań jakby rzeczywiście miał ograniczony kontakt z tym co się wokół niego dzieje😉
[quote]#post1661098 Tak powiedział? chyba chciał być oryginalny, a może lubi Widzew... Fakty sa takie, że dla obrońcy wśród paru kardynalnych zasad pierwsza jest taka: nie podawaj w światło własnej bramki.[/quote]
Ale on nie podawał tylko próbował wybić, a w zasadzie wybił przeciwnikowi spod nogi. Szkoda, że tak pechowo. Wyglądało zabawnie, ale myśl miał dobrą.
Nie tacy krezusi futbolu ładowali swojaki w swojej karierze i nikt ich nie zwalniał choć faktycznie jednemu grożono śmiercią. Po pierwszym meczu z Piastem lamentowaliście, że to tragedia i nic miłego nas nie czeka. Także kubeł wody na łby polecam.
Nikt po nim nie jedzie i nie zwalnia za swojaka, a raczej zauważa pewną niezborność w grze.
Mnie ciekawi, ilu z forumowiczów winiłoby za tę bramkę Ravasa, gdyby to on stał między słupkami...
Paradoksalnie stałby na linii i nie puścił:))
Albo stałby na linii i puścił :)
A co ma rozkminianie co zrobiłby Rabat w tej sytuacji do tematu transferów? Ogarnijcie się
[quote]#post1661190 Nie tacy krezusi futbolu ładowali swojaki w swojej karierze i nikt ich nie zwalniał choć faktycznie jednemu grożono śmiercią. Po pierwszym meczu z Piastem lamentowaliście, że to tragedia i nic miłego nas nie czeka. Także kubeł wody na łby polecam.[/quote]
jednego zastrzelili... no ale to zupełnie inny klimat.
[quote]#post1661203 A co ma rozkminianie co zrobiłby Rabat w tej sytuacji do tematu transferów? Ogarnijcie się[/quote]
Rozmywanie wątku to taka nasza starożytna jeszcze z czasów prezesa Misiora tradycja. 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (45 użytkowników)
gustaw, Goście (44)