[quote]#post1637148 Lajkuje ten co jego ojciec robił różne machloje i powiedział ojcu w dzieciństwie, że nie jedzie na wakacje bo to krzywo zarobione pieniądze ;)[/quote]
Otóż to! Nigdy nie byłem w takiej sytuacji, ale wiem, że moja matka próbowała przekupstw, żebym się dostał na studia, bo byłem na liście rezerwowej. Dowiedziałem się po fakcie. Matka zaprzeczyła. Mam zrezygnować z tytulu mgr.? Zapracowałem na niego pomimo interwencji mamuni. Mało tego miałem otwarty przewód doktorski i średnią że studiów 4,5. Doktoratu nie zrobiłem, bo za to kasy nie dają, a z czegoś trzeba żyć...
Dajcie se siana. Mam nienawidzić syna, bo matka była suką? Pojebało Was? Hitlerami tu wyjeżdżacie. Kończę dyskusję w " temacie MT" nie będę karmić trolli.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
zrobić jeszcze dwa fajne transfery i jedziemy z liga
Co do Tabisza... Wolałbym poznać o nim opinię kolegów z boiska niż tych tu na forum. Dla mnie ma czystą kartę i życzę mu kiedyś hat tricka w meczu pucharu Polski z gts. Dzieci nie odpowiadają za swoich rodziców.
@gbialas#2953
Hitlera przytoczyłem dla jaj, sarkazm chyba to się nazywa 🤔 . Dla mnie forum z założenia nie jest poważne i zazwyczaj nie piszę poważnie 😋
[quote]#post1637016 Teraz nawet chłopak.ma gorzej przez to.od innych bo musi udawadniać cały czas, że nie ma garba.[/quote]
Nie ma gorzej. Nawet nie dostał propozycji kontraktu na 500 zł mięsiecznie do podpisania przy wsiadaniu do autobusu na obóz przygotowawczy i nie usłyszał że jak nie podpisze to ma wypierdalać.
Ale to czasy słusznie minione - mam nadzieję ;) Ktoś w innym temacie pisał, że trzeba już zacząć patrzeć do przodu.
4 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030403-jpg-46518884.jpg[/img]
Szkoda Pawła, ale forma gdzieś uleciała jak u Rakoczego.
Robią miejsce
- Edytowany
Coś czuję, że Zieliński Jaroszyńskiego do Korony chciałby ściągnąć.
Paweł pewno chce grać cały czas w pierwszym zespole. Może już znalazł pracodawcę i tylko kontrakt z KSC blokuje podpisanie nowego.
Zostaniemy z jednym lewym wahadłowym...
[quote]#post1638228 Zostaniemy z jednym lewym wahadłowym...[/quote]
Biedrzycki i Janasik mogą grać na lewym wahadle
Robią miejsce Biedrzyckiemu
Jakim jednym lewym wahadłowym?
W chwili obecnej mamy trzech olafson, biedrzycki i jaroszyński, a zostanie dwóch, Jaroszynskiemu pewnie nie widzi się gra w rezerwacj
[quote]#post1638231 [quote]#post1638228 Zostaniemy z jednym lewym wahadłowym...[/quote]
Jakim jednym lewym wahadłowym?
W chwili obecnej mamy trzech olafson, biedrzycki i jaroszyński, a zostanie dwóch, Jaroszynskiemu pewnie nie widzi się gra w rezerwacj[/quote]
No tak zapomniałem o Biedrzyckim.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030404-jpg-71156997.jpg[/img]
Paweł jest fajny gość i mógłby być dobrym grajkiem jakby miał prawą nogę.
Szkoda Jaro to Pasiak. Czy jest gorszy? Wątpię
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1142131/byly-gracz-leicester-i-legenda-nigerii-w-ekstraklasie-jest-do-wziecia-za-darmo
Ciekawe czy jesteśmy w gronie zainteresowanych drużyn?
Jaro to Pasiak ale mam nadzieję, że dzisiaj ława.
Jaro odchodzi wiec raczej na pewno
Na twitterze, czy jak wolicie na X, latają fragmenty samochodowego wywiadu z Klichem. W skrócie, ogląda wszystkie nasze mecze, widzi się u nas sportowo i sentymentalnie, za darmo grać nie przyjdzie, liczy, że coś "fiknie". Nie wiem, jak jest z jego kontraktem, w sensie czy klub może go jednostronnie przedłużyć, ale Panie Prezesie, nie spitol tego...
Dajże linka 😁
I taki mały smaczek, Klich obecnie podobno buduje sobie dom pod Krakowem.
[quote]#post1638886 I taki mały smaczek, Klich obecnie podobno buduje sobie dom pod Krakowem.[/quote]
Sciągnąć go tym bardziej że w środku pola dalej u nas słabo i Gramy o mistrza
[quote]#post1638886 I taki mały smaczek, Klich obecnie podobno buduje sobie dom pod Krakowem.[/quote]
Jaroszyński też ma ;p
[quote]#post1638879 Na twitterze, czy jak wolicie na X, latają fragmenty samochodowego wywiadu z Klichem. W skrócie, ogląda wszystkie nasze mecze, widzi się u nas sportowo i sentymentalnie, za darmo grać nie przyjdzie, liczy, że coś "fiknie". Nie wiem, jak jest z jego kontraktem, w sensie czy klub może go jednostronnie przedłużyć, ale Panie Prezesie, nie spitol tego...[/quote]
Mateusz ma w Stanach kontrakt bodajże do końca tego roku , więc ... jest szansa .
Transfermarkt rzecze:
Umowa do: 31 gru 2024
Opcja kontraktowa: ze strony klubu na rok
Cokolwiek to oznacza.
Przydałoby się wzmocnić (nie uzupełnić) obronę.
A ja będę szczęśliwy jak już nie będzie [b]żadnych[/b] transferów do końca rundy.
dokladnie, niechże się to okienko już zamyka ucinając wszelkie spekulacje na temat min. Benka
jeszcze tydzien
https://x.com/Antoni535057064/status/1827293132859293739
[quote]#post1638921 jeszcze tydzien[/quote]
Od 1 lipca do 9 września trwa w PKO Bank Polski Ekstraklasie letnie okno transferowe.
ok mój bład cos mi sie zle wydawało
[quote]#post1638917 A ja będę szczęśliwy jak już nie będzie [b]żadnych[/b] transferów do końca rundy.[/quote]
Na tym forum jestem kilkanaście lat ale pierwszy raz coś takiego czytam. Tzn jest dobrze - pozyskaliśmy wartościowych piłkarzy i nie chcemy nikogo z naszej kadry stracić w ostatnich dniach okienka.
Jeden legionista sprzedał mi news, że Legia negocjuje sprzedaż Kramera do jakiegoś sporu tureckiego za 1.5 mln euro. Jego sprzedaż ma otworzyć drogę do wykupu Kallmana za 850 tys euro. Waiarygodności nie oceniam, ale kibice Legii są napaleni na Benjamina jak szczerbaty na suchary.
Mozemy im za tyle sprzedać jego skarpetki.
- Edytowany
Pewnie chodzi o Konyaspor z Kramerem... temat upadl... turcy cos przykombinowali z kontraktem...pewnie maja swojego tabisza od brutto-netto
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)