Rakoczy irytujący, Kalmann nieskuteczny, Atanasow chimeryczny - sprzedać .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ponoć transfer zagraniczny jest finalizowany
https://x.com/D_Smyk/status/1810662342071648526?t=kQCDi20laJ0W_VfODQhxHw&s=19
Jeszcze tylko Kallman do Legii i zamykamy okienko.
Sprzedaż kogokolwiek z tej drużyny nie jest problemem. To nie są żadne tuzy, nawet w naszej słabej lidze. Problemem jest kto przyjdzie za nich. Złorzeczenie na Dróżdża na tym etapie jest nierozsądne, choć rozumiem irytację i zniecierpliwienie. Kupiłem popcorn.
Teoretycznie powinno być tak, że ogłaszamy jednocześnie.
Słuchajcie sprzedajemy Makucha, ale w zamian jest Iksiński (albo lepiej Iksović), co Makucha czapką nakrywa)
No i wszyscy się cieszą, poza programowymi marudami, chociaż i u nich następuje rozłam😛
A wyszło jak zwykle - ch.jowo
Kibiców szlag trafia, marudy tryumfują, klakierzy prezesa (padło to stwierdzenie za czasów Dróżdża?) chowają się w czeluści internetu, żeby ich ktoś nie zapytał o zdanie, frakcję centrum roznosi, generalnie klęska.
Ja tylko mam nadzieję, że stopień dogrania obydwu transferów jest na tym samym poziomie i gwarancją ostatecznej zgody na transfer Makucha jest zatrudnienie tego Iksovićia, a wyszło jak wyszło z powodu tego, że ktoś miał za długi jęzor.
A nie, że jesteśmy w czarnej dupie.
Skąd u nas trend do srakowa?
Czy prężny właściciel (śp. Profesora już nie ma) nie ma ambicji by tam odchodzili piłkarze?
W końcu to nasz rywal nie tylko piłkarski ale i biznesowy , mnie by to bolało jako właściciela...
Jak słyszymy na dniach ma zostać dopięty transfer napastnika do Cracovii. Będzie to zawodnik spoza Polski. Rozmowy są finalizowane i do ogłoszenia nowego snajpera ma dojść jeszcze przed startem ligi.
https://www.goal.pl/ekstraklasa/patryk-makuch-cracovia-rakow-transfer/
[quote]#post1629161 ... Teoretycznie powinno być tak, że ogłaszamy jednocześnie. ...[/quote]
Jaka to teoria? Chyba z podręcznika psychoterapii na oddziale nerwic🤗 Wg mnie teoria jest taka, że można sprzedać każdego zawodnika, pod warunkiem, że w czasie określonym przez trenera kupuje się lepszego.
Czyli na razie proponuję wziąć na luz.
No...W końcu jest życie na forum...;)
Poszedł facet z buldogiem do parku, a tam odbywały się wyścigi hartów.
Buldog mówi do faceta:
- Zapisz mnie proszę. Na pewno wygram! Zobaczysz...
- Co ty buldog, nie dasz rady.
- Mówię ci, że dam. Proszę zapisz mnie.
Więc zapisał facet buldoga na wyścigi. Po chwili wszystkie psy stanęły na starcie, a wśród nich buldog. Sędzia dał znać, otworzyły się boksy i psy wystartowały. Pierwsze okrążenie i buldog przebiega linię mety ostatni. Właściciel zaniepokojony wydziera się z trybun:
- No i co? Jesteś ostatni!
- Spoko, spoko
Drugie okrążenie i pies znów przebiega przez metę na samym końcu. Facet się wydziera:
- Buldog, co jest?!
- Spoko, spoko
Przed ostatnim okrążeniem pies znów ostatni przebiegł linię mety. Facet krzyczy:
- Buldog, co jest? Dasz radę?!
- Dam, spoko, spoko
Na ostatniej prostej pies znów był najgorszy i przybiegł na metę ostatni. Po wyścigu podchodzi do niego pan:
- No i co? Mówiłeś, że dasz radę. Co jest buldog?
- Ku*wa, nie wiem...
To był jamnik a nie buldog 😁
- Edytowany
[quote]#post1629171 To był jamnik a nie buldog 😁[/quote]
I jadł smalec.
[b]Edycja z 09.07.2024 o godz. 16:21 (scalono posty)[/b]
https://youtu.be/qJAfr8SwPuk?si=cPe_elVoM-j6ruSm
[quote]#post1629165 Jak słyszymy na dniach ma zostać dopięty transfer napastnika do Cracovii. Będzie to zawodnik spoza Polski. Rozmowy są finalizowane i do ogłoszenia nowego snajpera ma dojść jeszcze przed startem ligi.
https://www.goal.pl/ekstraklasa/patryk-makuch-cracovia-rakow-transfer/[/quote]
Miał być skład oparty na Polakach a sprzedajemy Polaka i zastępujemy go kimś z zagranicy. Dziwne to trochę.
[quote]#post1629163 Skąd u nas trend do srakowa?
Czy prężny właściciel (śp. Profesora już nie ma) nie ma ambicji by tam odchodzili piłkarze?
W końcu to nasz rywal nie tylko piłkarski ale i biznesowy , mnie by to bolało jako właściciela...[/quote]
Czy ja wiem... Zobacz kto tam od nas poszedł, co osiągnął piłkarsko i jakim był rzeczywistym wzmocnieniem drużyny....
Nieważne kto odchodzi, ważne kto przyjdzie.
Polecam wątek o Patryku na tym forum . Zwłaszcza tym co teraz narzekają że odchodzi. Wróćcie proszę do swoich postów z narzekaniem na to jakie to drewno etc...
Przecież to jest cud że ktoś go kupił i to jeszcze zarobiliśmy na nim. Tak, miał bardzo dobrą końcówkę sezonu dalej nie zmienia to faktu że gość mając 2 metry nie potrafi grać głową stojąc przodem do bramki, bo przebitek po wykopie bramkarza nie liczę. Nie ma strzału z dystansu, nie jest lisem pola karnego, nie ma techniki. Nie ma żadnej z cech dobrego napastnika.
Lepszy słaby napastnik niż brak napastnika.
Wiadomo, można coś kombinować, grać tylko jednym napastnikiem, a większą liczbą pomocników.
Jak mamy dobrych pomocników, to może i nawet lepiej
Ale...
...dobrych pomocników też nam brakuje.
Na tą chwilę mamy 3 zawodników do gry w wielkiej Cracovii. Ghita, Kaka i Kalmann ewentualnie Rakoczy ale jego trzeba sprzedać zarobić, a i tak wróci po dwóch latach za darmo, bo wyżej niż ekstraklasa nie pociągnie. No i jeszcze Rózga to w sumie 4 jest do gry.
[quote]#post1629178 [quote]#post1629165 Jak słyszymy na dniach ma zostać dopięty transfer napastnika do Cracovii. Będzie to zawodnik spoza Polski. Rozmowy są finalizowane i do ogłoszenia nowego snajpera ma dojść jeszcze przed startem ligi.
https://www.goal.pl/ekstraklasa/patryk-makuch-cracovia-rakow-transfer/[/quote]
Miał być skład oparty na Polakach a sprzedajemy Polaka i zastępujemy go kimś z zagranicy. Dziwne to trochę.[/quote]
Może to Polak, ale z zagranicy 😁
Granicy na Czarnej Przemszy?:)
pewno już wiesz o kogo chodzi raczej nie czyli zakładasz ...........i wróżysz z fusów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)