Ja czasami czeską na Polsacie oglądam
Typowy murzyn na wahadle. Dobry z przodu ,gorszy z tyłu.
Btw na co nam trzeci lewy wahadłowy?
Odchodzi ktoś z dwójki Jaro/Olafson?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A to po prostu nie jest twitterowe pierdololo i żarciki? Myślę, że raczej tak 😁
- Edytowany
Jeśli tak to przepraszam, wydawało mi się, że gdzieś powoływano się na Włodarczyka - nie weryfikowałem. Przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd
Faktycznie - kulawy żart z twittera
[quote]#post1623679 Jeśli tak to przepraszam, wydawało mi się, że gdzieś powoływano się na Włodarczyka - nie weryfikowałem. Przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd
Faktycznie - kulawy żart z twittera[/quote]
Nie ma za co przepraszać, ja też za nim zrozumiałem kontekst, to przejrzałem transfermakrt i strone ze statystykami 😂
[quote]#post1623469 @janczer#558
Mi bardziej chodzi o nazwisko Fina w tym zestawieniu.
Mam złe przeczucia, coś mi się niestety wydaje, że Benka nie utrzymamy. Mój ulubiony gracz z obecnego składu, zdecydowanie najbardziej do mnie przemawiający, umiejętnościami, zaangażowaniem, podejściem do obowiązków. Bardzo będzie ciężko go zastąpić, ma niesamowitą zdolność do holowania piłki, zastawiania, świetny strzał z dystansu. I pójdzie do lampucery, tam go zjedzą[/quote]
Mogiel w tych pogłoskach transferowych wpisuje swoje życzeniowe myślenie - że jak Legia chce to Legia dostaje - ale teraz to się staje w coraz mniejszym stopniu rzeczywistością
@Karvin#16 Oby tak było jak piszesz. Jak dla mnie, jeśli mielibyśmy nieograniczoną opcję wymiany kadry na nowy sezon, to byłbym w stanie poświęcić nawet dziewiątkę, pozostawiając tylko dwóch panów K, Otara i Benka. Obaj wydaje mi się, przy lepszym, bardziej wymagającym składzie dali by z siebie dużo więcej, wciąż są w nich spore niewykorzystane (nie wzbudzone) możliwości. Bardzo życzyłbym sobie, byśmy ich dalej w sezonie 2024/25 widzieli w składzie Pasów.
Adam Radwański z BB Nieciecza jesteśmy nim zainteresowani. Naprawdę jeśli tak to nie jest śmieszne
a to jaka pozycja bo poza Arka to tylko incydentalnie ogladałem
Raków ponoć zainteresowany Makuchem. Cracovia póki co odrzuciła ofertę.
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/rakow-czestochowa-chce-napastnika-rywali-pasuje-do-papszuna-nasz-news/241324
Raków podobno pytał się o Makucha, ale odrzuciliśmy propozycję.
[quote]#post1623761 a to jaka pozycja bo poza Arka to tylko incydentalnie ogladałem[/quote]
Z tt
"Pan Michał z Krakowa
@Micha59894013
·
19 g.
Na celowniku Cracovii znalazł się Adam Radwański z Termalicy Bruk-Bet Nieciecza. Jest on ofensywnym pomocnikiem i w obecnych rozgrywkach strzelił 7 goli i zanotował 4 asysty. Kontrakt do 30.06.2024r"
Raków to ma jakiś kompleks Cracovii, że tak cały czas coś chce od nas podebrać?
Pozyskali wcześniej 3 za czapkę gruszek i myślą że wyprzedaż trwa
- Edytowany
Bierzesz piłkarzy z Cracovii, będziesz grać jak Cracovia. A oni się dziwią czemu mistrzostwa nie powtórzyli.
[b]Edycja z 30.05.2024 o godz. 15:17 (scalono posty)[/b]
(tak, wiem, zdobyli z Wdowiakiem, ALE)
[quote]#post1623772 Bierzesz piłkarzy z Cracovii, będziesz grać jak Cracovia. A oni się dziwią czemu mistrzostwa nie powtórzyli.
[b]Edycja z 30.05.2024 o godz. 15:17 (scalono posty)[/b]
(tak, wiem, zdobyli z Wdowiakiem, ALE)[/quote]
Ile oni nie zakupili nie tylko z Cracovia bo ci w sumie nie grają prawie w ogóle....
Według pytona Raków zainteresowany Makuchem, oferta odrzucona przez Cracovię oraz chcemy Brazylijczyka z Kotwicy, który ma klauzulę na 80 tys. euro(król strzelców 2 ligi).
- Edytowany
[quote]#post1623758 Adam Radwański z BB Nieciecza jesteśmy nim zainteresowani. Naprawdę jeśli tak to nie jest śmieszne [/quote]
Radwański to jest piłkarz 2 razy lepszy niż np. taki Sokołowski. Koniec kontaktu, w miarę młody, doświadczony, lider Brukbetu od kilku sezonów, to jest okazja.
[quote]#post1623777 [quote]#post1623758 Adam Radwański z BB Nieciecza jesteśmy nim zainteresowani. Naprawdę jeśli tak to nie jest śmieszne [/quote]
Radwański to jest piłkarz 2 razy lepszy niż np. taki Sokołowski. Koniec kontaktu, w miarę młody, doświadczony, lider Brukbetu od kilku sezonów, to jest okazja.[/quote]
Niby skąd takie porównanie. Mamy się wzmacniać czy uzupełniać kadrę 1-ligowcami ?
Piłka to jest sport zespołowy. Nie ma w Polsce zawodników pokroju messiego, którzy w pojedynkę wygrywają mecze. To ze gościu grał w słabej drużynie 1 ligi nie oznacza jednocześnie, ze będzie dziadem. Poza tym podejrzewam, ze na lepszych nas po prostu nie stać i jak jest okazja wziąć gościa do uzupełnienia składu, jeszcze do tego Polaka, który umie kopnąć piłkę prosto a w dodatku jest za darmo, to szkoda by tego nie wykorzystać .
[quote]#post1623787 Piłka to jest sport zespołowy. Nie ma w Polsce zawodników pokroju messiego, którzy w pojedynkę wygrywają mecze. To ze gościu grał w słabej drużynie 1 ligi nie oznacza jednocześnie, ze będzie dziadem. Poza tym podejrzewam, ze na lepszych nas po prostu nie stać i jak jest okazja wziąć gościa do uzupełnienia składu, jeszcze do tego Polaka, który umie kopnąć piłkę prosto a w dodatku jest za darmo, to szkoda by tego nie wykorzystać . [/quote]
A ha to mnie nie przekonałeś czyli w przyszłym sezonie dalej trwamy bo zakupy będą jakie będą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)