To może i limit graczy spoza UE nas zaskoczy?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Coraz mniej wierzę w ten transfer, strasznie się to przedłuża.
Nie pojmuję, że inne kluby biorą gosci spoza UE i nie maja problemów z pozwoleniem na prace, czy innymi formalnosciami, a u Nas po staremu.
Ogromne napięcie. Całe Forum zamarło w oczekiwaniu...
Palce! Panzer?! Nein, nein. Nichts, nichts.
Ja Wam mowie... wina tego tliterowicza ... chwalil sie transferem chwalil i sie transfer wywalil bo menago kase zazyczyl sobie wieksza...
@KruszynaKSC#7322
Prezes na antenie Radia Kraków też się chwalił. Użył słów "że tylko kataklizm"moglby stanąć na drodze...
I chyba stanął 😁
transfer będzie, ale nie nastawiajcie się na jakiegoś kota nie z tej ziemi
[quote]#post1606195 @KruszynaKSC#7322
Prezes na antenie Radia Kraków też się chwalił. Użył słów "że tylko kataklizm"moglby stanąć na drodze...[/quote]
tymbardziej ze kontrakt z zawodnikiem jest podpisany.
To mimo ze juz nie jezdze na taxi ponad 2 lata to trzeba by ich powozic po tych urzedach zeby zdazyli z pozwoleniem na prace?
@Nesta#1716
A może masz wiedzę, co się teraz z tym zawodnikiem dzieje?
Trzymaja go w ukryciu przed reszta zespołu I sztabu szkoleniowego?
Słynna strefa 51😀
[quote]#post1606204 @Nesta#1716
Trzymaja go w ukryciu przed reszta zespołu I sztabu szkoleniowego? [/quote]
nikt nie chce nazwiska czy narodowosci podac a myslisz ze podadza gdzie on teraz jest ?😏 moze trzeba by mu jakis catering zamowic.
moze po urzedach go woza
- Edytowany
@Nesta#1716 widzę że i Ty coraz bardziej sceptyczny do tego transferu jesteś.
Swoją drogą, skoro to taki cichociemny gość to może on został porwany w siatkę na swoim podwórku, przehandlowany za paczkę fajek, syn wodzą plemienia,niepełnoletni...
[quote]#post1606207 [quote]#post1606204 @Nesta#1716
moze po urzedach go woza[/quote]
A może leży gdzie?
Panie, tak się nie robi!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/image-png-67977714.png[/img]
Ten transfer jest mistrzowski pod wzgeldem beki z niego i kabaretu dookola niego 😆 😆 😆
Gosc bedzie legenda transferowa typu Hosek czy Rudnevs czy inny reprezenatant kosowa 😆 😆 😆
Już po hejnale...
Transferu nie ma...
[quote]#post1606211 Ten transfer jest mistrzowski pod wzgeldem beki z niego i kabaretu dookola niego 😆 😆 😆
Gosc bedzie legenda transferowa typu Hosek czy Rudnevs czy inny reprezenatant kosowa 😆 😆 😆 [/quote]
Może do trzech razy sztuka ? 😉
Albo mamy kataklizm.
[quote]#post1606193 Ja Wam mowie... wina tego tliterowicza ... chwalil sie transferem chwalil i sie transfer wywalil bo menago kase zazyczyl sobie wieksza...[/quote]
Przecież on nigdzie nie napisał że chodzi o transfer.
- Edytowany
[quote]#post1606207 [quote]#post1606204 @Nesta#1716
nikt nie chce nazwiska czy narodowosci podac a myslisz ze podadza gdzie on teraz jest ?😏 moze trzeba by mu jakis catering zamowic.
moze po urzedach go woza[/quote]
Czyli nie trenuje z drużyną?
Mogli sobie spokojnie chłopa dopinać, to się musiał sponsor wygadać na TT :)
Z jednej strony rozumiem ekscytację, bo to chyba oni go "sponsorują" ale z drugiej - jak widać - warto sobie dać na wstrzymanie bo przy handlu żywym towarem różne kwiatki wychodzą.
[quote]#post1606223 [quote]#post1606193 Ja Wam mowie... wina tego tliterowicza ... chwalil sie transferem chwalil i sie transfer wywalil bo menago kase zazyczyl sobie wieksza...[/quote]
Przecież on nigdzie nie napisał że chodzi o transfer.[/quote]
Napisał. Czytaj dokładnie
[quote]#post1606208 @Nesta#1716 widzę że i Ty coraz bardziej sceptyczny do tego transferu jesteś.
Swoją drogą, skoro to taki cichociemny gość to może on został porwany w siatkę na swoim podwórku, przehandlowany za paczkę fajek, syn wodzą plemienia,niepełnoletni...[/quote]
Nie, ja wciąż jestem przekonany ze jest klepniety i bedzie zaprezentowany, ale jak sie czyta forum to moze wsiąknąć frustracje :)
[quote]#post1605580 [quote]#post1605579 Nie przejmuj się Nesta, pisz dalej.[/quote]
Ok rzucam wyzwanie!
Jak w poniedziałek/wtorek nie oglosimy transferu
Ktory jest juz zaklepany!
To prosze o zablokowanie mnie na forum! 🧐😎[/quote]
[quote]#post1606228 [quote]#post1605580 [quote]#post1605579 Nie przejmuj się Nesta, pisz dalej.[/quote]
Ok rzucam wyzwanie!
Jak w poniedziałek/wtorek nie oglosimy transferu
Ktory jest juz zaklepany!
To prosze o zablokowanie mnie na forum! 🧐😎[/quote][/quote]
To blokuj.
Nie musisz prosić, możesz zrobić to sam.
Transfer będzie czy nastąpił kataklizm,
podpisał czy nie podpisał,
trenuje z drużyną czy trzymamy go w izolatce,
murzyn, albaniec czy italianiec
wygadał się sponsor czy Nesta buduje swoją pozycję,
czekamy na pozwolenia o pracę czy będzie kopała na "czarno".
Ważne, że właśnie trwają zapisy na wyjazd do Gliwic.
CRACOVIA ON TOUR !!!
Z tego co zrozumiałem z forum. Transfer jest pewny ale go nie będzie. W dodatku ten świetny zawodnik jest słaby.
To się wszystko doskonale mieści w moim sposobie postrzegania świata.
Ależ emocje 😁
[quote]#post1606233 Z tego co zrozumiałem z forum. Transfer jest pewny ale go nie będzie. W dodatku ten świetny zawodnik jest słaby.
To się wszystko doskonale mieści w moim sposobie postrzegania świata.[/quote]
W tym kontekście fajnie brzmi hasło "Cracovia na nowo" 😁
- Edytowany
Co by nie napisać na temat onego transferu, to z pewnością ma on duży kaliber jak i ciężar...;)
Z pewnością Panowie z SKC którzy odwiedzili dzisiaj firmę Raliance Polska wiedzą coś więcej na ten temat;)
CO TO JEST SKC?
Coraz więcej pytań.
[quote]#post1606238 CO TO JEST SKC?
Coraz więcej pytań. [/quote]
kim jest ten Chybowski bo coraz bardziej przypomina mi cyber Mariana?
@zejniov#31855
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018729-jpg-53551926.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018742-jpg-37824188.jpg[/img]
- Edytowany
[quote]#post1606233 Z tego co zrozumiałem z forum. Transfer jest pewny ale go nie będzie. W dodatku ten świetny zawodnik jest słaby.
To się wszystko doskonale mieści w moim sposobie postrzegania świata.[/quote]
Stawiałbym na percepcję selektywną.Można z tym żyć,ale robi kocioł w głowie czasem..😁
Właściwszym byłoby napisać że odwiedzili go kibice z SCO - Stowarzyszenie Cracovia Oldschool.
Jest jeszcze SCT czyli Stowarzyszenie Cracovia To My, ale po gadżetach widzę że byli Ci pierwsi.
[quote]#post1606239 [quote]#post1606238 CO TO JEST SKC?
Coraz więcej pytań. [/quote]
kim jest ten Chybowski bo coraz bardziej przypomina mi cyber Mariana?
[/quote]
Rzeczywiście coraz mniej poważnie wygląda ten cały Cezary. Biznes robi się po cichu a nie jak cyber Marian ogłasza na tłiterze sukces zanim dojdzie do skutku 😆
- Edytowany
Panowie proponuje trochę na przyszłość zastanowić się, zanim zaczniecie porównywać osobę wspierającą nasz klub (dodatkowo między innymi zapraszającego chorą Matyldę z rodzicami do SkyBoxa) do Cyber Mariana, bo jest to zachowanie żałosne i niegodne Pasiaka.
- Edytowany
Jak długo będziemy cisnąc o ten transfer tak długo będziemy czekać, niech się toczy swoimi torami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (30 użytkowników)
ARTU, gbialas, DawidSiemaszki, marKSC, pablo74, jklak, przegorzalik, V.Z.1903, Malak, GSC, Niewidoczni (4), Goście (16)