Dwóch nowych będzie w najbliższych dniach. Jeden był już bardzo blisko
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1601487 Dwóch nowych będzie w najbliższych dniach. Jeden był już bardzo blisko[/quote]
skąd info? telefoniczne?
Trener z Belek, w najnowszym filmie. A czy będą to się zobaczy
[quote]#post1601487 Dwóch nowych będzie w najbliższych dniach. Jeden był już bardzo blisko[/quote]
Ale poszedł do Rakowa?
To był, czy będzie?
Cos na bank bedzie,ale jak mawia moj kolega, na bank to golebie sraja
To co mówi Zieliński można sobie wsadzić... póki nie podpiszą nie uwierzę.
Sam sobie trener na to zapracował.
Ten co był blisko to grzecznie odmówił...
Pytanie czy[i] był blisko[/i] nie oznacza że grał na boisku obok.
https://www.transfermarkt.pl/jaroslaw-niezgoda/profil/spieler/269446
Bez klubu to wygląda dobrze. Akurat będziemy mieć 4 dobrych napastników i ani jednego wahadłowego by im podał. Brzmi jak Cracovia pod okupacją
Nic nowego , napastnicy zagrają na skrzydłach, taktyka sprawdzana przez lata . ;(
[quote]#post1601564 Bez klubu to wygląda dobrze. Akurat będziemy mieć 4 dobrych napastników i ani jednego wahadłowego by im podał. Brzmi jak Cracovia pod okupacją [/quote]
Zerwanie więzadła krzyżowego
Przewidywany powrót w dniu 20 maj 2024
Tak więc, jak coś, nie tak prędko. To zapewne ukłon do tych, którzy twierdzą, że nasz WPC pod wodzą żony i Stefana nie działa długofalowo 😉
A czy Glik jest czy nie ma to coś zmienia, wystarczy spojrzeć na stracone gołe gdy grał..
Ten co był blisko zrozumiał że Cracovia.to nie jest klub pierwszego wyboru i nie pykło
[quote]#post1601558 https://www.transfermarkt.pl/jaroslaw-niezgoda/profil/spieler/269446[/quote]
IDEALNY
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-01/image-png-15694355.png[/img]
Był blisko, nie jest, ale pewnie przyjdzie. Co to za komunikat?!!!
Jak usłyszał że ma iść do nas to z radości podskoczył i zerwał wiązadła.Szkoda.
[quote]#post1601587 Jak usłyszał że ma iść do nas to z radości podskoczył i zerwał wiązadła.Szkoda.[/quote]
Jak Kalafior cieszący się z bramki ? 😁
Dajcie spokój, przecież każdemu może nagle zachorować teściowa.
[quote]#post1601567
Zerwanie więzadła krzyżowego
Przewidywany powrót w dniu 20 maj 2024
[/quote]
Idealna data. Będzie powód by sie napic!
- Edytowany
Ja wiem, okienko tranferowe i te rzeczy... Ale my kurwa znowu zostaniemy z transferami, które nie wypaliły. Ja pierdolę, jest naprawdę chujowo, ale stabilnie.
Polityka klubu polityką klubu , ale ja się nie dziwie że nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru , jak nazywamy naszych byłych zawodników , którzy nam do dziś kibicują jak Kapustka kalafiorem , kurwa trochę szacunku do gości co jednak u nas piłkarsko coś pokazali . To że przy powrocie nie mieli oferty od nas nie jest już ich winą , to że nie było celu grania o coś więcej niż trwanie też . Jeżeli piłkarz ma ambicje i chce grać w solidnej drużynie walczącej o coś to niestety ale Cracovia tym klubem nie była i jeszcze nie jest . Piłka to pieniądze , nie ma już zawodników którzy całe życie całują jeden herb i są przywiązani tylko do jednych barw klubowych , a zadowalanie się byle jakością cechuje osoby bez ambicji .
Dla mnie został kalafiorem od kiedy pojawiło się to:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-01/z26949239ih-bartosz-kapustka-na-imprezie-jpg-76487049.jpg[/img]
Mogl sie przynajmniej normalnie ubrac a nie gwiazdorzyc po miescie w ktorym ponad 90% ludzi kibicuje jego druzynie.
Nic prywatnie do niego nie mam, jednak niesmak pozostaje
Kapustka prawdziwy Pasiak i nikt tego nie zmieni
@focus#9006 neta Ci odcięli? ;)
Z pustego to i Focus nienaleje
[quote]#post1601656 Z pustego to i Focus nienaleje[/quote]
Nie bądź takim pesymistą
spadł ze stołka i nie może pisać...
Transfery lubią ciszę więc proszę nie nadużywać tego wątku. Prawdziwy pasiak, nie przyszedłby na urodziny swojej kobiety w dresie 7egii :)
[quote]#post1601665 Prawdziwy pasiak, nie przyszedłby na urodziny swojej kobiety w dresie 7egii :)[/quote]
Pozamiatane! Kalafior !!!! ...... yyyyyyy........ pomidor 🤣
[quote]#post1601665 Transfery lubią ciszę więc proszę nie nadużywać tego wątku. Prawdziwy pasiak, nie przyszedłby na urodziny swojej kobiety w dresie 7egii :)[/quote]
Ja bym przyszedł jakbym tam pracował
- Edytowany
Na urodziny można przyjść w dresie - bez logo klubu.
[quote]#post1601675 [quote]#post1601665 Transfery lubią ciszę więc proszę nie nadużywać tego wątku. Prawdziwy pasiak, nie przyszedłby na urodziny swojej kobiety w dresie 7egii :)[/quote]
Ja bym przyszedł jakbym tam pracował[/quote]
Rozumiem, każdy może mieć swoje zdanie ale w tym wypadku po prostu się różnimy
[quote]#post1601675 [quote]#post1601665 Transfery lubią ciszę więc proszę nie nadużywać tego wątku. Prawdziwy pasiak, nie przyszedłby na urodziny swojej kobiety w dresie 7egii :)[/quote]
To jak byś był mechanikiem to byś na urodziny dziewczyny poszedł w ujebanym ferszalunku ?
Dobrze że nie jesteś inseminatorem 😂
[quote]#post1601686 [quote]#post1601675 [quote]#post1601665 Transfery lubią ciszę więc proszę nie nadużywać tego wątku. Prawdziwy pasiak, nie przyszedłby na urodziny swojej kobiety w dresie 7egii :)[/quote]
Rozumiem, każdy może mieć swoje zdanie ale w tym wypadku po prostu się różnimy [/quote]
Ciśnie się na klawiaturę cytat:
"Gówno w błyszczącym dresie"
Cicho wszędzie, głucho wszędzie ( Kałuży 1, Rączna, Wielicka, Belek, Balice) co to będzie.......
- Edytowany
2 albo 3 transfery. Rozmawiamy z konkretnym zawodnikiem rozgrywającym.
Glik będzie gotowy do gry koniec lutego początek marca.
Dadok wolnym zawodnikiem ;-) ;-)
[quote]#post1601716 2 albo 3 transfery. Rozmawiamy z konkretnym zawodnikiem rozgrywającym.
Glik będzie gotowy do gry koniec lutego początek marca.[/quote]
2 to rozgrywający i napastnik
3 ewentualny stoper/wahadłowy.
(Skoovgard od biedy może zagrać na środku tak jak i Rypa)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)