Że zapytam , czy ktoś widzi Michała grającego w zagranicznej lidze , w obecnej formie ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Słowacja jest za granicą.
Jak sadzę to sprzedający by oczekiwał przynajmniej kilku milionów ojro , nie zaś funta kłaków .
tylko szkoda, że kasa nie pójdzie na nowych piłkarzy, tylko ewentualnie na pożyczkę do comarchu, czy co gorsza na spłatę sztucznie wygenerowanego przez Filipiaka długu.
6 dni później
Rakoczy i Makuch poniżej krytyki, a Zieliński z jednego robi kapitana.... Co mecz to gorzej. Chyba najwyższa pora Panie trenerze podać się do dymisji bo Pana wizje nie przynoszą efektów. I Może Pan zabrać ze sobą dwóch zawodników wspomnianych na początku, to z automatu poprawi jakość gry
[quote]#post1593641 Rakoczy i Makuch poniżej krytyki, a Zieliński z jednego robi kapitana.... Co mecz to gorzej. Chyba najwyższa pora Panie trenerze podać się do dymisji bo Pana wizje nie przynoszą efektów. I Może Pan zabrać ze sobą dwóch zawodników wspomnianych na początku, to z automatu poprawi jakość gry [/quote]
Co to ma się do transferów ?
To, że cała trójka powinna odejść z tego klubu. To też się nazywa transfer
[quote]#post1593655 To, że cała trójka powinna odejść z tego klubu. To też się nazywa transfer [/quote]
Chłopie a kogo my mamy za Rakoczego , że ma odejść? 🤣
@staban#4107 a chociażby Cabaj był by lepszy
@Yaaman#42330
w czym?
Cabaj miał ponadprzeciętny refleks, był w stanie przewidzieć gdzie poleci nieuderzona piłka. Problem polegał na tym, że czasami piłka nie znała jego przewidywań😁
- Edytowany
Cabaj jest OK, ale jakby grał jako napastnik to by zagrywał ręką i byłby przypał z sędzią....Odpada.
Cracovia fair play!
10 dni później
Do końca sezonu kontrakty mają:
Thiago (Grudzień), klub się nic nie wypowiada, pewnie się żegnamy.
Oshima
Myszor, Wygląda na to jak narazie że raczej się nie dogadamy a Jakub pewnie dostanie szybko inną opcje
Hebo, ciekawe kiedy jak i czy w ogóle wróci do gry przede wszystkim
Kakabadze
Rapa, Cornel gitówa ale już mam dosyć jego przeciętności szczerze
Jablonsky, podobnie jak z Hebo trochę
Hrosso, miło było ale myślę że tyle styknie
Ozog, nie potrzebny, w rezerwach też nie wydaje mi się by był sens chodować zawodników +23/24lat
Wilk, może jedynie jako zamiennik Madejskiego, innej opcji chyba nie ma, lecz Adam chyba wolałby grać
Zaucha, poziom chyba nie ten, do rezerw co najwyżej ale też jak w przypadku poprzednich
Lusiusz, nie widzę go w ogóle, najwidoczniej nie przekonuje, po paru grach kontrolnych raczej nie przeszło nawet przez myśl dlaczego nie dostaje szans
Stachera, ten sam temat jak przy reszcie grajków z rezerw
Jak się zapatrujecie na tych zawodników którym kończą się kontrakty?
Tak naprawdę, to szkoda by było stracić Hebo (zakładam, że wkrótce wróci do treningów) i Otara i Myszę. Reszta już odczucia niepowetowanej straty wywoływać niestety pewnie nie będzie.
Mi by było żal Oshimy.
- Edytowany
Żadnego z nich nie szkoda poza Kaką, o ile wróci do swojego poziomu przed kontuzjom. Oshima to największy hamulcowy tej drużyny taki Rok Straus co to treningi Interu Mediolan z za płotu oglądał, efektowne pykanie do boku, nic więcej.
Kaka to jest obecnie dramat.
Dla mnie Kakabadze, Oshima, Hebo i Myszor do przedłużenia resztę można spokojnie pożegnać (tak życzeniowo).
Jest kilku ciekawych którym się kończą kontrakty w czerwcu, m.in. Nené, Yokota, Petkov
8 dni później
Nagamatsu warto się przyjrzeć
Wiadomo już kiedy rusza rekrutacja do działu skautingu? Czy tylko tak se powiedzieli, że ma on powstać i liczą, że ludzie szybko zapomną?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)