Przeciez było podane ze jak przejdzie testy to ogłoszenie nastąpi w dniu jutrzejszym
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
o 21:00 ogłoszą Duńczyka 😁
Duńczyk potwierdzony.
Cracovia blisko finalizacji dwóch wzmocnień
Andreas Skovgaard przeszedł już testy medyczne i lada moment podpisze kontrakt z Cracovią, o czym poinformował na Twitterze Konrad Kaczmarczyk. Podobnie stanie się niebawem z Kamilem Glikiem.
Andreas Skovgaard już w niedzielę udał się do Krakowa, gdzie przechodził testy medyczne i dogadywał finalnie warunki umowy z Cracovią. Pasy osiągnęły porozumienie z jego klubem – Stabaek ws. wolnego transferu środkowego obrońcy. Obecnie nic już nie stoi na drodze przed ogłoszeniem wzmocnienia i lada moment Skovgaard zostanie zaprezentowany jako nowy piłkarz krakowskiego klubu. 26-latek podpisze trzyletnią umowę.
Niebawem podobnie ma się stać z Kamilem Glikiem. 103-krotny reprezentant Polski przechodzi testy medyczne i tak jak Skovgaard zostanie nowym zawodnikiem Cracovii.
Transfery Skovgaarda i Glika to pierwsze wzmocnienia Cracovii w letnim oknie.
https://weszlo.com/2023/08/29/andreas-skovgaard-i-kamil0glik-blisko-cracovia/
A może jeszcze jeden Karol Czubak 😆
Dobrze kupimy dwóch środkowych obrońców, tylko mam takie pytanie...
Po co ku*wa DWÓCH?
[quote]#post1586536 Dobrze kupimy dwóch środkowych obrońców, tylko mam takie pytanie...
Po co ku*wa DWÓCH?[/quote]
Może po to, aby w razie kontuzji i kartek nie grać tymi młodymi paralitykami, którzy z obowiązku siadają na ławce ?
[quote]#post1586536 Dobrze kupimy dwóch środkowych obrońców, tylko mam takie pytanie...
Pewnie po to że Ghica idzie na sprzedaż
Hurtowo taniej…może była promka weź dwóch zapłać jednemu 😉
Duńczyk już potwierdzony
[quote]#post1586539 [quote]#post1586536 Dobrze kupimy dwóch środkowych obrońców, tylko mam takie pytanie...
Może po to, aby w razie kontuzji i kartek nie grać tymi młodymi paralitykami, którzy z obowiązku siadają na ławce ?[/quote]
Rozumiem, że kontuzje napastników, ofensywnych pomocników i wahadłowych się nie zdarzają? Bo tam mamy jeszcze mniejsze pole manewru.
Elegancko !! Nie narzekać przyjdą kartki , kontuzje .... Chyba pamiętamy wszyscy poprzedni sezon ....
- Edytowany
Fakty są takie, że kontuzja Jablonskiego i niestabilna forma obrony kosztowały nas w ostatniej rundzie stratę 5-6 punktów.
Dalej jednak nie ma zmiennika dla Rakoczego.
Na wahadle jest czterech: Rapa, Kakabadze, Bochnak, Jaroszyński, Myszor.
W ataku trzech plus Balaj. Lub Myszor.
Na defensywnym Oshima, Atanasow, Knap, Hebo, Lusiusz.
Na rozegraniu Rakoczy... Rakoczy... Rakoczy.
Jak koniecznie trzeba, może próbować rozgrywać Oshima lub Hebo.
Wnioski: na ten moment konieczny jeszcze 1 zawodnik na 10 i jedziemy z tą ligą.
Czy może ktoś potwierdzić, że można iść już spać, czy też nadal odświeżać stronę?
- Edytowany
Dziwna sprawa... Skovgaard dostał numer 3, a ja myślałem, że to oczywisty numer dla Glika. No chyba że weźmie 15.
Glik weźmie 103
Skoro tak fajnie w ostatnich dniach odżył temat podpisywania kontraktów, to ja mam swój prywatny apel do Klubu:
PRZEDŁUŻYĆ OSHIMĘ!!!
No może nie tak dosłownie.
Naprawdę warto.
Oshima obecnie najlepszy w Pasach. Technika, polot, radość z gry, a przy tym efektywność.
Glik jeszcze u nas czy biegnie do apteki ?
U nas, wieczorem go ogłoszą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
DSS, Goście (4)