TŁusty Czwartek to pewnie będzie "Tłusty Kocur" - w dobrym tego słowa znaczeniu.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Macie tu swoją Bumbę
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/image-png-84349344.png[/img]
po odejściu Sergiu, liczba Rumunów w drużynie się nie zgadza, także wcale by mnie to nie zdziwiło gdybyśmy to MY byli tym drugim klubem z ekstraklapy
29 lat, 900 tys €. Nie ten target 😁
Jeśli agent przysłał do Stefan mejla, to się "interesujemy". Co oczywiście nie znaczy, że jesteśmy skłonni podpisać
- Edytowany
To Bumba, czy bomba? Może po rumuńsku to się tak czyta? No ale miał być Kocur i do tego tłusty, więc może trzeba sprawdzić, jak to jest po ichniemu. 😉
Ups, bumba po rumuńsku to brzęczyk - coś bisko do Brzęczek...
Jak z Rumunii to nie ma wyjścia: wielka dzika bomba 💣
https://www.youtube.com/watch?v=ev2GqboS6ZA
Bomba może i była, ale pewnie te Patrioty nam ją ustrzeliły...
- Edytowany
Po obejrzeniu tego teledysku moje życie już nie będzie takie samo.
Disko ROM
CD ROM ( czytaj " sidi rom ") to chyba znaczy z rosyjskiego "siadaj cygan"?
[quote]#post1566249
Po obejrzeniu tego teledysku moje życie już nie będzie takie samo. [/quote]
Niestety nie da się tego odzobaczyć
[quote]#post1566251 CD ROM ( czytaj " sidi rom ") to chyba znaczy z rosyjskiego "siadaj cygan"?[/quote]
Dedykowane ogrodnikowi ?
Dziś MIędzynarodowy Dzień Kot a u nas cisza o "przygarnięciu kocura"
to mamy 5 dni do końca okienka i po wczorajszym zwycięstwie myślę że szanse na kocura spadły , chociaż rok temu na sam koniec doszedł Ghita to chciałbym żeby i teraz nas tak zaskoczyli na sam koniec :)
No, powinniśmy przegrać, a tak skoro idziemy na mistrza to nam już nikt nie jest potrzebny......
Kuba Łukowski ( 9 goli w tym sezonie,trzy wykorzystane rzuty karne ) Chłop zaczął swój prime time właśnie w Kielcach. Transfer z gatunku "musi się udać".
[quote]#post1566439 Kuba Łukowski ( 9 goli w tym sezonie,trzy wykorzystane rzuty karne ) Chłop zaczął swój prime time właśnie w Kielcach. Transfer z gatunku "musi się udać".[/quote]
Że niby coś jest na rzeczy?
[quote]#post1566446 [quote]#post1566439 Kuba Łukowski ( 9 goli w tym sezonie,trzy wykorzystane rzuty karne ) Chłop zaczął swój prime time właśnie w Kielcach. Transfer z gatunku "musi się udać".[/quote]
Że niby coś jest na rzeczy?[/quote]
Ze szczególnym akcentem na "niby" 😉
Gościem, który faktycznie zrobiłby różnicę jest Castañeda. Niby po słowie z Radomiakiem, ale zapewne wolałby wylądować w Krakowie ;)
Cóż, mogę se pewnie jedynie pogdybać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (15 użytkowników)
pi2006, Niewidoczni (2), Goście (12)