TŁusty Czwartek to pewnie będzie "Tłusty Kocur" - w dobrym tego słowa znaczeniu.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Macie tu swoją Bumbę
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/image-png-84349344.png[/img]
po odejściu Sergiu, liczba Rumunów w drużynie się nie zgadza, także wcale by mnie to nie zdziwiło gdybyśmy to MY byli tym drugim klubem z ekstraklapy
29 lat, 900 tys €. Nie ten target 😁
Jeśli agent przysłał do Stefan mejla, to się "interesujemy". Co oczywiście nie znaczy, że jesteśmy skłonni podpisać
- Edytowany
To Bumba, czy bomba? Może po rumuńsku to się tak czyta? No ale miał być Kocur i do tego tłusty, więc może trzeba sprawdzić, jak to jest po ichniemu. 😉
Ups, bumba po rumuńsku to brzęczyk - coś bisko do Brzęczek...
Jak z Rumunii to nie ma wyjścia: wielka dzika bomba 💣
https://www.youtube.com/watch?v=ev2GqboS6ZA
Bomba może i była, ale pewnie te Patrioty nam ją ustrzeliły...
- Edytowany
Po obejrzeniu tego teledysku moje życie już nie będzie takie samo.
Disko ROM
CD ROM ( czytaj " sidi rom ") to chyba znaczy z rosyjskiego "siadaj cygan"?
[quote]#post1566249
Po obejrzeniu tego teledysku moje życie już nie będzie takie samo. [/quote]
Niestety nie da się tego odzobaczyć
[quote]#post1566251 CD ROM ( czytaj " sidi rom ") to chyba znaczy z rosyjskiego "siadaj cygan"?[/quote]
Dedykowane ogrodnikowi ?
Dziś MIędzynarodowy Dzień Kot a u nas cisza o "przygarnięciu kocura"
to mamy 5 dni do końca okienka i po wczorajszym zwycięstwie myślę że szanse na kocura spadły , chociaż rok temu na sam koniec doszedł Ghita to chciałbym żeby i teraz nas tak zaskoczyli na sam koniec :)
No, powinniśmy przegrać, a tak skoro idziemy na mistrza to nam już nikt nie jest potrzebny......
Kuba Łukowski ( 9 goli w tym sezonie,trzy wykorzystane rzuty karne ) Chłop zaczął swój prime time właśnie w Kielcach. Transfer z gatunku "musi się udać".
[quote]#post1566439 Kuba Łukowski ( 9 goli w tym sezonie,trzy wykorzystane rzuty karne ) Chłop zaczął swój prime time właśnie w Kielcach. Transfer z gatunku "musi się udać".[/quote]
Że niby coś jest na rzeczy?
[quote]#post1566446 [quote]#post1566439 Kuba Łukowski ( 9 goli w tym sezonie,trzy wykorzystane rzuty karne ) Chłop zaczął swój prime time właśnie w Kielcach. Transfer z gatunku "musi się udać".[/quote]
Że niby coś jest na rzeczy?[/quote]
Ze szczególnym akcentem na "niby" 😉
Gościem, który faktycznie zrobiłby różnicę jest Castañeda. Niby po słowie z Radomiakiem, ale zapewne wolałby wylądować w Krakowie ;)
Cóż, mogę se pewnie jedynie pogdybać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)