[quote]#post1541268 [quote]#post1541264 Byłem na ostatnim sparingu widać było jak mu zależy, non stop obgryzał paznokcie i patrzył czy skórki wycięte równo, przereklamowany, [b]idol niektórych bo strzelił w derbach, a poza tym co pokazał ?[/b] Wielkie gówno, pożegnam bez żalu. [/quote]
A czy to w tej lidze nie chodziło, o to żeby wygrać derby ???[/quote]
To znaczy że mamy go uwielbiać bo strzelił gola w derbach ?, fanie też się cieszyłem, a niestrzelonego karnego pamiętasz ?
Zagrał tylko 1 sezon w miarę fajny a później już zjazd.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Rumuna to juz dwa lata temu nie powinno tu byc...
Mega przereklamowany taak jak jego żona...
Chyba bym się ucieszył gdyby okazało się to prawdą...
"Chce odejść, bo jego rodzina przestała się dobrze czuć w Polsce" - ciekawe co za foch za tym stoi
[quote]#post1541274 Chyba bym się ucieszył gdyby okazało się to prawdą...
"Chce odejść, bo jego rodzina przestała się dobrze czuć w Polsce" - ciekawe co za foch za tym stoi[/quote]
Pewnie mu podnieśli czynsz na wislanych tarasach.
"Chce odejść, bo jego rodzina przestała się dobrze czuć w Polsce" - ciekawe co za foch za tym stoi[/quote]
Naprawdę, jak chce to niech idzie tam skąd przylazł. Nikt po nim płakać nie będzie.
Przy okazji zejdzie z mega wysokiego kontraktu.
Chętnych na jego miejsce znajdziemy.
Jakby odszedł ,było by to chyba duże wzmocnienie zespołu.
Może coś Cracovia zarobi
Według transfermarkt gość jest wart 1 milion euro i mimo wszystko jest aktualnym reprezentantem Rumunii oraz ma kontrakt do 2025 roku. Nie możemy popełniać błędu jak z Wdowiakiem czy Hernandezem, których przed upływem kontraktu klub puścił za darmo.
Najlepszym rozwiązaniem dla Hanki to byłoby wziąć się w garść i zagrać bardzo dobrą rundę tak by zgłosił się po niego chętny klub i zapłacił godziwe pieniądze by móc za niego sprowadzić odpowiedniego następcę (bo grać w piłkę potrafi).
Może się to komuś podobać lub nie ale pamiętajmy, że Jego odejście spowodowałoby utratę kolejnego pomocnika, a druga linia jest w tej chwili najsłabiej obsadzoną formacją Cracovii (brak rozgrywającego, brak skrzydłowego).
Inna sprawa czy to co napisał ten dziennik sportowy to fakt czy jakaś plotka.
Pewnie podwyżkę chce
- Edytowany
W każdym razie nie możemy w tej chwili osłabiać i tak już słabej drugiej linii.
sprawa prosta - hanca odchodzi = przychodzi ramirez 😋
Wiem że nie stać Filipiaka ale nadał by się..
https://www.transfermarkt.pl/tomas-pekhart/profil/spieler/38746
[quote]#post1541301 Wiem że nie stać Filipiaka ale nadał by się..
https://www.transfermarkt.pl/tomas-pekhart/profil/spieler/38746[/quote]
Co Ty, jak w maju o nim napisałem żeby brać to dostałem joby, że on tylko dokłada nogę/głowę do pustej bramki i nie jest nam potrzebny, także się nie nadaje.
😂😂😂
- Edytowany
[quote]#post1541294 [quote]#post1541274 Chyba bym się ucieszył gdyby okazało się to prawdą...
Pewnie podwyżkę chce[/quote]
Nie wiem co chce, ale podpisał kontrakt... Ma menadżera i pewnie ten kontrakt był dla niego ok. Jeżeli ktoś zapłaci za niego sumę, jak za reprezentanta Rumunii, to niech spierdala!!! Jeżeli nie, to Andrea musi siedzieć trochę ciszej😁
PS
Nie przypuszczałem, że to napiszę, ale jeżeli pierdy z Rumunii są prawdą, to zaczynam trochę rozumieć Profesora... Z całym szacunkiem, ale tego typu informacje, że rodzina się czuje nie tak... to można odnieść do znacznej części społeczeństwa (inflacja, drożyzna, kredyty...). Mam wrażenie, a właściwie pewność, że piłkarzyki to takie małe dzieci, co chcą, to dostają, jak nie dostają, to tupią nogami i chcą kontrakty zmieniać... Kurwa porobiło się nam z piłkarzami celebrytami... Szkoda, że czasy PANA Kałuży odeszły w niebyt.☹
Panowie narazie to spekulacje prasowe.
jak chce odejść to nagle wszyscy dostrzegają, że jest słaby a tak to mówili, że kozak :D
ja tam nic do niego nie mam, dobry zawodnik do rotacji, wygląda na to że nie będzie musiał grać w pierwszym więc będę zadowolony. Andrea dalej na trybunach to fajnie. Myślę, że tutaj sedno sprawy z zadowolenia. On nie będzie raczej do gry. Problem też przez to z opaską.
Co do bramki derbowej to dozgonny szacunek. Przestańcie to umniejszać. To bohater. Zostawić w klubie, płacić ile chce byleby nie musiał zbyt często grać i by nie musiał stanowić o ile zespołu.
[quote]#post1541301 Wiem że nie stać Filipiaka ale nadał by się..
https://www.transfermarkt.pl/tomas-pekhart/profil/spieler/38746[/quote]
Za Balaja jak najbarsiej. Jak mamy grać dwójka napastników to ma to sens. Do rozważania jeszcze Nikolic ex cwele
Nie sądzę że chodzi o podwyżkę jak i tak ma jeden z Top kontraktów w drużynie. Jakaś managerska gra jego agentów. Oferty w klubie na Hance spływają dość regularnie.
Moje zdanie jest takie - głupi będzie jak odejdzie. Ale jeśli ma robić jaja, brudne gierki po tym wszystkim jak był traktowany wśród kibiców, jak dostawał wsparcie na swoje akcje charytatywne itp No to w zasadzie WNR, albo gdziekolwiek.
A taki był fajny amerykański, tak mu tutaj dobrze bylo, nawet dom już budowali....
Niech się buja, bo od podpisania nowego kontraktu, zjazd do bazy totalny, swoją drogą kto mu dał 5 letni i to tak bardzo wysoki kontrakt?!
Lepiej tą kase przeznaczyć na innego, młodego, perspektywicznego grajka.
Ps. Aha, no i niech swoich kolegów pozabiera ze sobą, których tutaj ściągnął m.in. Rive.
- Edytowany
Wstrzymajcie się może z tym jechaniem po Sergiu bo póki co to spekulacje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)