Ja nie rozumiem, nasz środek pola wygda jak ser szwajcarski,a liga za 2 tygodnie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Ser szwajcarski jest całkiem ceniony w świecie serowarstwa. Filipiak coś o tym wie.
Panowie, nie oceniajcie zawodnika, którego na oczy nie widzieliście. Z transferowych nudów aż obejrzałem filmik promocyjny, czego niemal nigdy nie robię, bo to generalnie strata czasu. W ostatnich latach oglądnąłem filmik Balaja i się przeraziłem, bo jeśli na takim materiale są pokazane strzały prosto w bramkarza, to znaczy, że nie ma czego pokazać.
Filmik Japończyka? Ma coś czego w naszej lidze nie uświadczycie, on naprawdę potrafi biec szybko z piłką przy nodze i pełną kontrolą nad nią. To już coś, więc nie piszcie o rezerwach.
Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...
[quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]
Z całym szacunkiem szanumy sie.. Chyba ze mowimy o starej trylogii SW (1-3 i 4-6)
Bo tej nowej od 2017 roku nawet nie mam zamiaru ogladac, bo to szajs
a 4 pancerni to klasa sama w sobie i ch*j ze powstala w czasach PRL :)
[quote]#post1539638 Ser szwajcarski jest całkiem ceniony w świecie serowarstwa. Filipiak coś o tym wie.[/quote]
że niby żre ser?
Że szwajcarski 😂
[quote]#post1539643 [quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]
Z całym szacunkiem szanumy sie.. Chyba ze mowimy o starej trylogii SW (1-3 i 4-6)
[b]Bo tej nowej od 2017 roku nawet nie mam zamiaru ogladac, bo to szajs[/b]
a 4 pancerni to klasa sama w sobie i ch*j ze powstala w czasach PRL :)[/quote]
Abstrahując od meritum, to jak to było w Rejsie?
"Nie widziałem więc się wypowiem"
A "4 pancerni" są tak propagandowym tworem, że aż oczy bola patrzeć. Choć trzeba przyznać, że sprawnie i zabawnie zrobionym. Ale przez to jeszcze bardziej niebezpiecznym. Szkoda tylko, że nie wyjaśnili jak Janek trafił na te wakacje na Uralu.
Naprawdę ciężko dogodzić!!!
Nie rozumiem tego hejtu ? Takuto Oshima prawa nogą potrafi krawaty wiązać, zagrywa na nos w pełnym biegu i ma naprawdę soczyste uderzenie a lewą nogą nie tylko do tramwaju wchodzi.
Wyciągnięty za frytki praktycznie więc zero ryzyka!
A co do linii ataku to przyszły tydzień będzie kluczowy.
Napastnik z jakiego kierunku?
[quote]#post1539646 [quote]#post1539643 [quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]
[b]Bo tej nowej od 2017 roku nawet nie mam zamiaru ogladac, bo to szajs[/b]
a 4 pancerni to klasa sama w sobie i ch*j ze powstala w czasach PRL :)[/quote]
Abstrahując od meritum, to jak to było w Rejsie?
"Nie widziałem więc się wypowiem"
A "4 pancerni" są tak propagandowym tworem, że aż oczy bola patrzeć. Choć trzeba przyznać, że sprawnie i zabawnie zrobionym. Ale przez to jeszcze bardziej niebezpiecznym. Szkoda tylko, że nie wyjaśnili jak Janek trafił na te wakacje na Uralu.[/quote]
A także , skąd się pod Studzienkami wzięły Tygrysy , jeśli dywizja HG i 19 DPanc , które tam walczyły , takowych na wyposażeniu nie posiadały !
[quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]Fakt. Szarik to Chewbacca.
- Edytowany
🔜
🇬🇧
3️⃣0️⃣
🔫 ➡️ ☺️⚽ ➡️ ⚒️
[quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
Nie rozumiem tego hejtu ? Takuto Oshima prawa nogą potrafi krawaty wiązać, zagrywa na nos w pełnym biegu i ma naprawdę soczyste uderzenie a lewą nogą nie tylko do tramwaju wchodzi.
A co do linii ataku to przyszły tydzień będzie kluczowy. [/quote]
Copperfield z Pięterka.
Bajok i prowokator
[quote]#post1539651 🔜
🇬🇧
3️⃣0️⃣
🔫 ➡️ ☺️⚽ ➡️ ⚒️[/quote]
30letni Anglik strzela do uśmiechniętego Rivaldihno a na końcu dobija go młotkiem?
[quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
spadaj juz, bo wqrwiasz
[quote]#post1539656 [quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
spadaj juz, bo wqrwiasz[/quote] [quote]#post1539656 [quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
spadaj juz, bo wqrwiasz[/quote]
i to bardzo wkurwia
A w temacie.
Keisuke Honda w tym samym wieku przechodzil z Nagoyi (tutaj nie ma porownania, ale przeciez nie oczekujmy Hondy ale jego eklapowego odpowiednika) do totalnie leszczowatego VVV Venlo, gdzie zrobil furore. A potem bylo CSKA Moskwa, Milan.
@flasche#42283 po co dajesz takie fejki
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/img-20220630-225932-jpg-10066072.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)