Ja nie rozumiem, nasz środek pola wygda jak ser szwajcarski,a liga za 2 tygodnie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Ser szwajcarski jest całkiem ceniony w świecie serowarstwa. Filipiak coś o tym wie.
Panowie, nie oceniajcie zawodnika, którego na oczy nie widzieliście. Z transferowych nudów aż obejrzałem filmik promocyjny, czego niemal nigdy nie robię, bo to generalnie strata czasu. W ostatnich latach oglądnąłem filmik Balaja i się przeraziłem, bo jeśli na takim materiale są pokazane strzały prosto w bramkarza, to znaczy, że nie ma czego pokazać.
Filmik Japończyka? Ma coś czego w naszej lidze nie uświadczycie, on naprawdę potrafi biec szybko z piłką przy nodze i pełną kontrolą nad nią. To już coś, więc nie piszcie o rezerwach.
Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...
[quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]
Z całym szacunkiem szanumy sie.. Chyba ze mowimy o starej trylogii SW (1-3 i 4-6)
Bo tej nowej od 2017 roku nawet nie mam zamiaru ogladac, bo to szajs
a 4 pancerni to klasa sama w sobie i ch*j ze powstala w czasach PRL :)
[quote]#post1539638 Ser szwajcarski jest całkiem ceniony w świecie serowarstwa. Filipiak coś o tym wie.[/quote]
że niby żre ser?
Że szwajcarski 😂
[quote]#post1539643 [quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]
Z całym szacunkiem szanumy sie.. Chyba ze mowimy o starej trylogii SW (1-3 i 4-6)
[b]Bo tej nowej od 2017 roku nawet nie mam zamiaru ogladac, bo to szajs[/b]
a 4 pancerni to klasa sama w sobie i ch*j ze powstala w czasach PRL :)[/quote]
Abstrahując od meritum, to jak to było w Rejsie?
"Nie widziałem więc się wypowiem"
A "4 pancerni" są tak propagandowym tworem, że aż oczy bola patrzeć. Choć trzeba przyznać, że sprawnie i zabawnie zrobionym. Ale przez to jeszcze bardziej niebezpiecznym. Szkoda tylko, że nie wyjaśnili jak Janek trafił na te wakacje na Uralu.
Naprawdę ciężko dogodzić!!!
Nie rozumiem tego hejtu ? Takuto Oshima prawa nogą potrafi krawaty wiązać, zagrywa na nos w pełnym biegu i ma naprawdę soczyste uderzenie a lewą nogą nie tylko do tramwaju wchodzi.
Wyciągnięty za frytki praktycznie więc zero ryzyka!
A co do linii ataku to przyszły tydzień będzie kluczowy.
Napastnik z jakiego kierunku?
[quote]#post1539646 [quote]#post1539643 [quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]
[b]Bo tej nowej od 2017 roku nawet nie mam zamiaru ogladac, bo to szajs[/b]
a 4 pancerni to klasa sama w sobie i ch*j ze powstala w czasach PRL :)[/quote]
Abstrahując od meritum, to jak to było w Rejsie?
"Nie widziałem więc się wypowiem"
A "4 pancerni" są tak propagandowym tworem, że aż oczy bola patrzeć. Choć trzeba przyznać, że sprawnie i zabawnie zrobionym. Ale przez to jeszcze bardziej niebezpiecznym. Szkoda tylko, że nie wyjaśnili jak Janek trafił na te wakacje na Uralu.[/quote]
A także , skąd się pod Studzienkami wzięły Tygrysy , jeśli dywizja HG i 19 DPanc , które tam walczyły , takowych na wyposażeniu nie posiadały !
[quote]#post1539642 Jak czytam opinie o piłkarzu na podstawie 10 minutowego filmiku, to sobie myślę, jakby zrobić 10 minutowy montaż z ujęć z "Czterech pancernych", to by nawet "Gwiezdne wojny" wyszły...[/quote]Fakt. Szarik to Chewbacca.
- Edytowany
🔜
🇬🇧
3️⃣0️⃣
🔫 ➡️ ☺️⚽ ➡️ ⚒️
[quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
Nie rozumiem tego hejtu ? Takuto Oshima prawa nogą potrafi krawaty wiązać, zagrywa na nos w pełnym biegu i ma naprawdę soczyste uderzenie a lewą nogą nie tylko do tramwaju wchodzi.
A co do linii ataku to przyszły tydzień będzie kluczowy. [/quote]
Copperfield z Pięterka.
Bajok i prowokator
[quote]#post1539651 🔜
🇬🇧
3️⃣0️⃣
🔫 ➡️ ☺️⚽ ➡️ ⚒️[/quote]
30letni Anglik strzela do uśmiechniętego Rivaldihno a na końcu dobija go młotkiem?
[quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
spadaj juz, bo wqrwiasz
[quote]#post1539656 [quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
spadaj juz, bo wqrwiasz[/quote] [quote]#post1539656 [quote]#post1539647 Naprawdę ciężko dogodzić!!!
spadaj juz, bo wqrwiasz[/quote]
i to bardzo wkurwia
A w temacie.
Keisuke Honda w tym samym wieku przechodzil z Nagoyi (tutaj nie ma porownania, ale przeciez nie oczekujmy Hondy ale jego eklapowego odpowiednika) do totalnie leszczowatego VVV Venlo, gdzie zrobil furore. A potem bylo CSKA Moskwa, Milan.
@flasche#42283 po co dajesz takie fejki
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/img-20220630-225932-jpg-10066072.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Panbosmanjana, PASIAK06, Niewidoczni (1), Goście (9)