Mnie ciekawi kiedy rozegrał ostatni mecz...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Nie widzialem go jeszcze nawet czy prosto kopie pilke ale....
Nasz klub jest poporsotu klubem Janusza Januszow... Ile juz szrotu sie przewinelo przez ten klub ?? Przeca by tym ze
3 poziomy ligowe oddzielil i jeszcze z dwoch by zostalo...
Policzyc by tak wszystko do kupy to na pewno sa to koszta dosc wysokie... a skrzydlowych jak nie bylo...tak nie ma... Myslenie w tym klubie jest od lat niezmienne... wycieranie dooopy szklem ze moze sie cos trafi...No qrwa...no trafi sie ... bo i slepej kurze sie ziarnko trafi... jak nam Covilo...
Ale to pojedyncze ziarenka....wrecz "perly ukryte we mgle" Dla mnie jest to nie do wiary jak mozna sie nie uczyc na bledach i dalej sprowadzac no name i dawac kolejne kontrakty nie podnoszac i nie dajac jakosci druzynie!!!
Jakby tak przeliczyli w klubie ze dali by za np.Michalaka 400tys to i by skrzydlowy byl ktory by byl wzmocnieniem a do tego mlody i jest szansa zarobku tym bardziej ze caly czas sie rozwija....(z Michalakiem przyklad...) Ale co tam ja sie znam... Janusz wie lepiej...zarobiony w chooj jest...
Nie pisze tu tylko do tego ostatniego transferu bo jeszcze chlopa na oczy nie widzialem... ale szalu nie robi po sprawdzeniu kariery...
Moze milo zaskoczy...choc zeszly sezon ...jako skrzydlowy.... jeden gol....JEDEN!!! i..... zero asyst.....ZERO!!!Takze ....woow...
Spoko, spoko. Probierz go od kilku lat obserwuje i już w poprzednim okienku chciał go ściągnąć, ale wiecie, rozumiecie...
Kierunek rosyjski wymyślili. A nie zastanawia ich dlaczego większość kacapskiej repry gra w kacapskiej lidze?
To kto tam się decyduje na "karierę" w Polsce. Nie trzeba gościa oglądać, żeby być baaardzo sceptycznym.
Każdy transfer to jakaś tam kwota. Każda pensja również. Ja tam w tym szaleństwie dostrzegam metodę :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1331527' dateline='1534273379']
Nie widzialem go jeszcze nawet czy prosto kopie pilke ale....
Nasz klub jest poporsotu klubem Janusza Januszow... Ile juz szrotu sie przewinelo przez ten klub ?? Przeca by tym ze
3 poziomy ligowe oddzielil i jeszcze z dwoch by zostalo...
Policzyc by tak wszystko do kupy to na pewno sa to koszta dosc wysokie... a skrzydlowych jak nie bylo...tak nie ma... Myslenie w tym klubie jest od lat niezmienne... wycieranie dooopy szklem ze moze sie cos trafi...No qrwa...no trafi sie ... bo i slepej kurze sie ziarnko trafi... jak nam Covilo...
Ale to pojedyncze ziarenka....wrecz "perly ukryte we mgle" Dla mnie jest to nie do wiary jak mozna sie nie uczyc na bledach i dalej sprowadzac no name i dawac kolejne kontrakty nie podnoszac i nie dajac jakosci druzynie!!!
Jakby tak przeliczyli w klubie ze dali by za np.Michalaka 400tys to i by skrzydlowy byl ktory by byl wzmocnieniem a do tego mlody i jest szansa zarobku tym bardziej ze caly czas sie rozwija....(z Michalakiem przyklad...) Ale co tam ja sie znam... Janusz wie lepiej...zarobiony w chooj jest...
Nie pisze tu tylko do tego ostatniego transferu bo jeszcze chlopa na oczy nie widzialem... ale szalu nie robi po sprawdzeniu kariery...
Moze milo zaskoczy...choc zeszly sezon ...jako skrzydlowy.... jeden gol....JEDEN!!! i..... zero asyst.....ZERO!!!Takze ....woow...
[/quote]
Spoko, wystarczy, że przebiegnie w meczu 11-12 km i Probierz będzie miał o czym mówić na konferencjach. Teraz obok ligi księgowych będziemy liderować w lidze biegaczy.
Patrząc na doniesienia takie jak dzisiejsze w powyższym wątku, zastanawiam się czy nie należało by zmienić tytuł wątku na np.Wygłupy w Cracovii.
Te transfery to musi być jakaś przepierka lewej kasy -innego wytlumaczenia nie widze
Panie Probierz,skoro szukamy na wschodzie to czemu nie Oleksandr Gladki ? Koszty może ciut wyższe,ale za to jaka jakość ?[url=https://www.transfermarkt.pl/oleksandr-gladky/leistungsdaten/spieler/53270]https://www.transfermarkt.pl/oleksandr-gladky/leistungsdaten/spieler/53270[/url]
[quote='szaleniec' pid='1331534' dateline='1534275182']
Te transfery to musi być jakaś przepierka lewej kasy -innego wytlumaczenia nie widze
[/quote]
Albo ktoś na nich zarabia lewą kasę.
- Edytowany
Pewnie beda sie starac o dotacje z Unii za emigrantow ;)
Nie myslalem ze z ciebie Janusz taki bystry byznesmen
[quote='Bruno' pid='1331537' dateline='1534276376']
Panie Probierz,skoro szukamy na wschodzie to czemu nie Oleksandr Gladki ? Koszty może ciut wyższe,ale za to jaka jakość ?[url=https://www.transfermarkt.pl/oleksandr-gladky/leistungsdaten/spieler/53270]https://www.transfermarkt.pl/oleksandr-gladky/leistungsdaten/spieler/53270[/url]
[/quote]
Chłopie zwariowałeś ? 1 mln euro, 31 lat czyli już na nim nie zarobimy, to by w lidze biznesu była mega kompromitacja.
Ja dochodzę do wniosku że cała polska ekstraklasa to jedna wielka pralka. Nie wydaje się Wam dziwne że od pierwszego do 14 miejsca wszyscy mają w dupie wyniki sportowe? Przy tym całym syfie kluby obracają dziesiątkami milionów zł rocznie. To jest idealne środowisko do prania i wyciągania kasy na boku.
I o ile wcześniej myślałem że u nas jest inaczej, tak teraz myślę że te wszystkie wagony drewna wyładowywane przy Wielickiej miały i nadaj mają dla kogoś sens. Tylko nie taki jak byśmy chcieli.
Już sie nie moge doczekać jak wzmocnimy DP i ŚN. Od dziś siadam tylko po turecku na dywanie żebym z krzesła sie nie spier.dolil jak nam Janusz z Tobiaszem pierdo.na transferami. Ciekawe swoją drogą czy sprawdzali czy ma teściowa ...
Zupełnie nie wiem jak to skomentować... Coś czuję, że jak zobaczę nowego DP i SN to spadając z krzesła polamię sobie nogi i ręce.
Janusz jesteś śmieszny i razem ze Szkodnikiem i Padawanem tworzycie idealne trio nieudaczników.
Piszą że Kapustka już nawet nie łapie się na ławkę w rezerwach Leicester, pewnie dlatego już non stop widywany jest w Krakowie...
Zostanie zapewne wypozyczony jeszcze raz. Przybylko jest wolnym zawodnikiem. Wiem nie ma powalajacych liczb. W pamieci mojej zachowal sie jako solidnie zbudowany center, takiego kogos kto by sie przepychal i walczyl w powietrzu brakuje w ataku. Inny ciekawy zawodnik to Tomczyk. W Lechu nie bedzie mial (z calym szacunkem do jego umiejetnosci) tyle okazji do gry co w Cracovii.
Mam nadzieje ze komitet transferowy notuje ;).
- Edytowany
Wybrzydzacie na transfery, a jako alternatywę podajecie drewnianego Tomczyka i Przybyłko, już kurwa wolę nasze koty w worku.
Te koty jak na razie bez pazura.
No to teraz pasuje jakiś Polak :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)