Nie wiedziałem gdzie wrzucić, czy tu czy do śmieszności ale skisłem ze śmiechu 😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/zrzut-ekranu-79-png-21292493.png[/img]
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
[quote]#post1709212 Wiem, że to mało realny scenariusz, ale zakładając spadek cwks oraz rts i może śledzi połączony z brakiem awansu gtsu - to gts jest w czarnej du....[/quote]
Nie wiem czy nie oddałbym miejsca na pudle na taki zestaw spadkowiczów. 🤔
[quote]#post1709281 [quote]#post1709212 Wiem, że to mało realny scenariusz, ale zakładając spadek cwks oraz rts i może śledzi połączony z brakiem awansu gtsu - to gts jest w czarnej du....[/quote]
Nie wiem czy nie oddałbym miejsca na pudle na taki zestaw spadkowiczów. 🤔[/quote]
A zwłaszcza nieawansujących ;-)
Zerknąłem sobie na taką stronkę co liczy różne prawdopodobieństwa w piłce nożnej, euroclubindex się nazywa (niw wiem czy rzetelna czy nie, ale kiedyś na nią zbłądziłem i od wtedy czasem tam zerkam). No i tam dla Legii jako najbardziej prawdopodobne teraz przewidują #13 i 42 pkt na koniec sezonu. Ale co ciekawe szanse na ich spadek szacują (aż) na 26,7% (#16-10,8%; #17-9,6%; #18-6,3%). Za pewniaków do spadku uważają tam Bruk-Bet (80,7%) i Arkę (59,2%). Co ciekawe za najbardziej prawdopodobne miejsce pod Legią przewiduje zespoły, którym nomen omen szanse na sam spadek daje mniejsze - Pogoń ma 25,4%, Motor 23,7%, Piast 22,5%
Kajetan Szmyt został nowym zawodnikiem Jagiellonii Białystok, z którą podpisał kontrakt obowiązujący do końca sezonu 2028/29.
23-letni pomocnik w bieżącym sezonie wystąpił w 18 spotkaniach PKO Bank Polski Ekstraklasy i strzelił jedną bramkę w barwach Zagłębia Lubin.
za http://www.90minut.pl/news/340/news3404938-Kajetan-Szmyt-w-Jagiellonii.html
taki grajek idzie do Jagi..
ale wałek w Kielcach
[quote]#post1709405 ale wałek w Kielcach[/quote]
Czemu tak sądzisz ? Co było nie tak bo nie zauważyłem ?
[quote]#post1709405 ale wałek w Kielcach[/quote]
Ale czego o tym piszesz w tym wątku?
Nikt o tym nie pisał, wczoraj po meczu w Gdyni z sektora gości, niosło się:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/fb-img-1770572870339-jpg-70325521.jpg[/img]
Daleki jestem od życzenia komukolwiek śmierci, ale wołać tak do piłkarzy swojego klubu mogą chyba tylko skretyniali troglodyci.
A gdzie tam masz Zabijemy ?? Zajebiemy ,zajebac komus w ryj można ;)
- Edytowany
@Ivory THC KSC#649 Zajebiemy was, zajebiemy wam. Widzisz róznicę?
4 dni później
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/legia-warszawa-oglasza-transfer-wzmocnienie-w-walce-o-ekstraklase/y70jzcn
Proroczy tytuł? fajne, zabawne, zwłaszcza, że to jest gostek którego jeszcze przed chwilą nie chcieli.
gorzej, że zabrali ważnego napastnika z największego konkurenta szmaty :/
12 dni później
Za Piłka nożna:
OFICJALNIE: Steve Kapuadi zawodnikiem Widzewa Łódź
Widzew Łódź ogłosił sprowadzenie Steve’a Kapuadiego z Legii Warszawa. To najdroższy transfer wewnętrzny w historii Ekstraklasy.
27-letni stoper kosztował łodzian 3 miliony euro. Niecała kwota trafi na konto warszawian, wszak 35% należy się Wiśle Płock z tytułu umowy zawartej między mazowieckimi klubami przy okazji poprzedniego transferu Kongijczyka.
Kapuadi podpisał z Widzewem kontrakt do 2030 roku. Będzie występował z numerem 53 na koszulce.
Szczury opuszczają tonącą krypę XD
[quote]#post1712987 Szczury opuszczają tonącą krypę XD[/quote]
Może być z deszczu pod rynnę 😂
Ja się słabo znam, więc spytam całkiem serio:
- czy to jest realne wzmocnienie brać gościa z ekipy ze strefy spadkowej?
- czy za 3 bańki niebieskich naprawdę nie da się ściągnąć do Polski jakiegoś "porządnego i lepszego zawodnika"?
- czy też dałoby się, ale to jest taka pokazówka dla szpanu?
3 bańki euro za gościa ze strefy spadkowej?!? Jak dla mnie to jest po prostu chore. Kurka wodna... w plastikowej (liga hokeja) to za takie siano to się zrobi cały sezon, a nawet i 2 sezony i to walcząc o mistrza!
- Edytowany
960 tyś euro za rok gry :) dostanie
btw tak patrzę sobie na te zarobki w Widzewie no to Andi Zeqiri 1,2mln euro brutto rocznie, Drągowski 1mln euro rocznie Lerager 1,3mln, Bukari 1,2mln
Wg różnych źródeł najlepiej opłacani nasi piłkarze to 240k euro rocznie. Jeśli to prawda to jest przepaść.
[quote]#post1713008 Ja się słabo znam, więc spytam całkiem serio:
- czy to jest realne wzmocnienie brać gościa z ekipy ze strefy spadkowej?
[/quote]
To zależy dla kogo, dla Realu Madryt pewnie nie, ale dla innej ekipy ze strefy spadkowej (w dodatku niżej w tabeli) już może być wzmocnieniem xD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)