No to Wdowik za 1.5 mln euro co gosc z mistrza gra od dechy do dechy to zastanawia mnie ile da ktos zaRakoczego... 300tys?? Jak sil na 60 minut w bieda lidze?... a jak przyjdzie hrac w lidze gdzie intensywność wzrośnie to na ile będzie miał sil na 45?
Ale to dobrze bo może zostanie i zostanie legenda klubu
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Baba Jaga zdecydowanie za tanio go sprzedała.
- Edytowany
Biedny Górnik sprowadził w tym oknie:
- Zahović (Pogoń)
- Josema (Ruch)
- Hellebrand (Czeskie Budziejowice)
- Majchrowicz (Radomiak)
- Manu Sanchez (Castellon)
- Buksa (Genoa)
Halo, zarząd, budzimy się.
[quote]#post1627575 Biedny Górnik sprowadził w tym oknie:
- Zahović (Pogoń)
- Josema (Ruch)
- Hellebrand (Czeskie Budziejowice)
- Majchrowicz (Radomiak)
- Manu Sanchez (Castellon)
- Buksa (Genoa)
Halo, zarząd, budzimy się.[/quote]
No i dlatego sa biedni... kupuja na kilogramy a pozniej graja w top 6 ligi... precez za taka pozycje w lidze cza premie wypacic .. cza wyzsze kontrakty zawdonikom dawac nic sie tu nie kalkuluje... do tego co oni tacy szybcy.. zamiast kontraktowac zawodnikow 30 sierpnia zeby nie przeplacac i nie dawac nie wiadomo jakich piniendzy to oni teraz kontraktuja?? rozrzutni... dodatwkowo zamiast placic pensje powiedzmy od 30 sierpnia to juz im od 1 lipca beda musieli placic... a to piniendzy wiadro przeca potrzeba... nie potrafia w oszczednosci... dlatego biedni... i jescze oni chca punkty zdobywac od 1 kolejki skoro juz maja prawie kadre gotowa na oboz a nie od 7 czy 9?? nie wiedza ze nie trzeba czasu na zgranie nowych z zespolem czy na krotka aklimatyzacje tylko biora ich na oboz od razu... kolejne dodatkowe koszta za kazda glowe....
Kurcze i ze zaden transfer sie im nie wysypal bo kibic na platformie x cos napisal o innym i agent sie zdenerwowal i przerwal negocjacje... ze tak sie da kadre skompletowac przed 1 lipca... nie widzialem ze tak mozna ...ale to wiaze sie z wydatkami...
Kurcze jak oni tak moga Bukse Genoi ogrywac??? przeceiz nic z tego nie maja... Wisla Plock pewnie placi za ogrywanie bramkarza w ekstrasyfnej lidze ze przyszedl Burek do nas 😆 😆 😆
aaaa no tak... oni obiektow nie maja na ktorych trzeba 20 mylyjonow dawac na utrzymanie... stad te 20 baniek moga sobie spokojnie wydawac na zawodnikow...musza zrobic wymog w ekstrasyfnejlidze zeby kazdy mial obiekty i kazdy za nie placil bo to nie jest fair...
Kruszyna! W Twoim poście szyderstwo goni szyderstwo!
Ale to co piszesz to jest kurwa po prostu ...... CAŁA PRAWDA ☹
Bo mi sie rzygach chce dziadostwem i byle jakoscia w tym klubie... jaranie sie zarzadami ze zatrudniaja jakby to oni mieli punkty zdobywac w lidze... na wszystko wytlumaczenie ..na wszystko odpowiedz ze lepiej tak zrobic jak robia... a tlumaczenie ze teraz nie oplaca sie bic o zawodnikow bo sa drodzy jest kurwa absurdem i tylko ludzie niespelna rozumu to lykaja...
Ze skrajnosci w skrajnosc niektorzy tu pisza... podaja przyklad jagielloni ktora miala kadre na gra gotowa przed obozami w zeslzym sezonie a teraz pisza ze okienko do 1 wrzesnia gdzie juz bedzie kurwa 7 kolejka grana... dwubiegonowka i majaczenie u niektorych widoczna az nad to... do tego tlumaczenie ze obiekty to wydatki... zburzyc zaorac sprzedac i chuj po problemie...grac na bloniach badz wynajomowac jak gts na godziny ...
wszedzie sie cos da wszedzie jakos kluby dzialaja i chca mimo ze sa duzo biedneijsze a u nas od lat wieczne kurwa tlumaczenia na wszystko i jaranie sie byle jakosci i byle gra o byle chuja bo sezon sie konczy w pazdzierniku a reszta to sparingi grane o uscisk dloni prezesa na kawce...
Towarzystwo wzajemnej adoracji🤣 🤣
@KruszynaKSC#7322 bo tutaj ostatnio albo i od dawna zaczyna się tworzyć (pewnie nieświadomie) tzw. "pasiacka poprawność polityczna"!!! Podobnie jak wśród lewaków! Zostały obrane, pewien dogmat i doktryna!!! Każdy kto widzi inaczej, każdy kto nie zgadza się na dziadostwo i mówi to otwarcie jest zły! Bo pierdolę mecz o 12:30 w niedzielę bo wkurwia mnie to że z karnetu został usunięty PP bo prezesina wymyśliła że zapełni stadion karnetami za 10 zł taniej ... bo jes 3 tygodnie do 1 meczu i nie mamy wzmocnień, bo zatrudniono zastępy dyrektorów menadzerów pierdoląc o tworzeniu struktur a sportowo jesteśmy w dupie głębszej niż rok temu!!! Nie do wiary że w hokeju jest inaczej i tamta sekcja broni się o dziwo w 100%! Zauważyło to kilka osób na forum oraz Ty i ja! Reszta w większości ma majtki na oczach a my jesteśmy towarzystwem wzajemnej adoracji malkontentami wichrzycielami rebeliantami koniami trojańskimi a zaraz się dowiemy że kurwami wiślackimi bo szydzimy z syfu na który nie wyrażamy zgody!!!
Za hokej rece same skladaja sie do oklaskow... kadra dopieta i wszyscy od sierpnia na lodzie...
a w pilce oboz za pasem a kadra slaba ze az slaba i nikt mnie w chuja nie zrobi ze utrzymanie kadry to najwiekszy transfer bo to stabilizacja... Juz byl taki co stabilizowal i pierdolil kocopoly a ludzie lykali jak zimna cole z lodem w upalne dni...
Misiu to co piszecie m. in. Ty i Kruszyna pokazuje że jest wręcz przeciwnie. Każdy może pisać co chce i nie ma żadnej poprawności a to że nie wszyscy się z tym zgadzają również o tym świadczy.
W Slunsku tez nie wiedzo jak sie kadre buduje... Cebula,Musiolik i Bartolewski od dzis zawodnikami Slaska... glupi w tym Wroclawiu.. kompletuja kadre od 1 lipca... nie umio w oszczednosci...
Pomyśl, tylko naprawdę głęboko pomyśl, co łączy Śląsk, Górnik i GKS Katowice.
Jak pomyślisz to może coś zrozumiesz.
[quote]#post1627619 @KruszynaKSC#7322 bo tutaj ostatnio albo i od dawna zaczyna się tworzyć (pewnie nieświadomie) tzw. "pasiacka poprawność polityczna"!!! Podobnie jak wśród lewaków! Zostały obrane, pewien dogmat i doktryna!!! Każdy kto widzi inaczej, każdy kto nie zgadza się na dziadostwo i mówi to otwarcie jest zły! Bo pierdolę mecz o 12:30 w niedzielę bo wkurwia mnie to że z karnetu został usunięty PP bo prezesina wymyśliła że zapełni stadion karnetami za 10 zł taniej ... bo jes 3 tygodnie do 1 meczu i nie mamy wzmocnień, bo zatrudniono zastępy dyrektorów menadzerów pierdoląc o tworzeniu struktur a sportowo jesteśmy w dupie głębszej niż rok temu!!! Nie do wiary że w hokeju jest inaczej i tamta sekcja broni się o dziwo w 100%! Zauważyło to kilka osób na forum oraz Ty i ja! Reszta w większości ma majtki na oczach a my jesteśmy towarzystwem wzajemnej adoracji malkontentami wichrzycielami rebeliantami koniami trojańskimi a zaraz się dowiemy że kurwami wiślackimi bo szydzimy z syfu na który nie wyrażamy zgody!!![/quote]
Hej hej hej. Zapomniałeś o jednej rzeczy. Nigdy, ale to przenigdy nie pisz brzydkich rzeczy do osoby, która kibicuje Cracovii. Tak nie wolno. Bo będzie ban. Wszyscy trzymamy się za ręce i śpiewamy piosenki
[quote]#post1627629 Pomyśl, tylko naprawdę głęboko pomyśl, co łączy Śląsk, Górnik i GKS Katowice.
Jak pomyślisz to może coś zrozumiesz.[/quote]
Pomysl... naprawde pomysl... co mnie to obchodzi ze ich miasto dofiansowywuje.. my przeceiz mamy "gigantycznego sponsora" do tego przeciez nasz klub jest tak reprezentacyjny w calym kraju ze sponsory sie pchajo drzwiami i oknami... przeceiz jestesmy marka nie z tej ziemi i najlepszym klubem w Polsce... takze co stoi na przeszkodzie?? oczywiscie jakbys nie zrozumial pisze to z ironia i nie oczekuje na to odpowiedzi...
a teraz na powaznie... to co ... teraz nie ma sianka to bedzie sianko przed 1 wrzesnia jak sie okienko bedzie zamykalo?? teraz salomon nie naleje ale we wrzesniu juz tak??
Rozmowa z Tobą jest jak wczorajsza debata z Bidenem
Masz swój autystyczny świat napierdalania i wszystko w nim sprowadzasz do jednego: napierdalania.
[quote]#post1627647 Rozmowa z Tobą jest jak wczorajsza debata z Bidenem
Masz swój autystyczny świat napierdalania i wszystko w nim sprowadzasz do jednego: napierdalania.
[/quote]
Sorry ale nie lubie zaklamanego swiata w ktorym sie lizesz po jajach z innymi udajac ze sa znakomite w smaku... coz .. kazdy robi to co lubi..
W każdym temacie napierdalanka kruszona .On jest bardzo sfrustrowany.
[quote]#post1627649 W każdym temacie napierdalanka kruszona .On jest bardzo sfrustrowany. [/quote]
Pod kazdym postem kruszyny post paragona... ktory pisal z 4 razy ze go zablokuje... widac zyc bez niego nie moze albo jest na tyle ograniczony ze nie ogarnia jak kogos zablokowac..
[quote]#post1627651 [quote]#post1627649 W każdym temacie napierdalanka kruszona .On jest bardzo sfrustrowany. [/quote]
Pod kazdym postem kruszyny post paragona... ktory pisal z 4 razy ze go zablokuje... widac zyc bez niego nie moze albo jest na tyle ograniczony ze nie ogarnia jak kogos zablokowac.. [/quote]
Sądząc po brak reakcji innych forumowiczów pod twoimi postami to u 90% jesteś zablokowany i pod tym względem się nie dziwię bo piszesz jak mocno ograniczony. Jeszcze jedna uwaga to ty pisałeś ze 4 razy co najmniej żeby cię zablokować nie ja...
Kupcie sobie klub i sterujcie nim po swojemu wszechwiedzący kibicodzialacze, geniusze biznesu i sportu.
Czy jest tu moderator.
"prywatne "pogaduchy" będą kasowane"
[quote]#post1627673 ... Sądząc po brak reakcji innych forumowiczów pod twoimi postami to u 90% jesteś zablokowany ...[/quote]
I fajnie ... widac glaszcza sie po bagietach w swoim gronie uwielbienia... mnie to nie kreci ale widze zetobie jest przykro ze cie nikt poglaskac nie chce...
[quote]#post1627698 Czy jest tu moderator.
"prywatne "pogaduchy" będą kasowane"[/quote]
Tutaj gdyby nie prywatne pogaduchy faktycznie można być umierać tak jak pisałeś w innym temacie :)
Dobrze, że tak jest bo wg mnie rygor zabił forum Lecha. 10 lat temu to było super, że poziom itp ale teraz to trochę inaczej wygląda.
W każdym razie to też nie te czasy, że siedziało się tylko na forum :)
Racja, prywatne pogaduchy sprawiają że forum jeszcze żyje. Gdyby nie one to bym tu już w ogóle nie miał po co zaglądać 😂
- Edytowany
@MSC#10852 po ostatnim wpisie paragona nadal podtrzymujesz swoje zdanie?
Ja nie mam nic przeciw wymianie poglądów, sprzeczkom, utarczkom słownym. Sam daję się w nie wciągać, czasem prowokuję. Ale trzymajmy poziom!
No dla mnie to jest, kurwa, niewyobrażalne. Jeśli na forum "muszą" wisieć posty, w którym jeden Pasiak jedzie drugiemu od "tłustych bagiet", a i wcześniej nie szczędzili sobie wzajemnych uprzejmości, przy okazji pierdoląc od rzeczy, to IMHO forum jest do zaorania.
wpis jest po północy, modzi też mają zycie, nie ma dyzuru 24/7
ja sugeruje kolesia od razu w kosmos, jakiś noname, niech sie nauczy manier
- Edytowany
Nie mozna go usunac bo kto bedzie decydowal kto jest kibicem a kto bagieta... jest wielkim specem w tej dziedzinie takze szkoda by bylo stracic takiego" specjaliste" ..
Mamooo! Bo on do mnie brzydko powiedział....(łzy)
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/screenshot-2024-06-30-11-37-59-433-com-facebook-orca-jpg-17767540.jpg[/img]
Zdychaj kur.wo
1, To nie jest nasz rywal.
2. Ten "artykuł" to zwykły clickbait
Są naszym rywalem np. w PP.
- Edytowany
[quote]#post1627824 Są naszym rywalem np. w PP.[/quote] W takim razie status naszego rywala ma też np Star Starachowice czy Podhale Nowy Targ i cała I i II liga z poprzedniego sezonu ??? Jest przecież wątek o Pucharze Polski
- Edytowany
Owszem , rywal to rywal bez względu na ligę w której gra.
Wszyscy oni grają w piłkę aby nam wkopać.
A z tymi wątkami piłkarskimi to istne popolupo.
O nas w dziale "piłka nożna" , o nich w "ohyde parku" , o Polonii Wawa w "głosie z trybun".
O Euro mistrzostwach już nawet nie pamiętam, aż dziw bierze ze wszystko o hokeju się mieści w jednym działe.
A to wszystko na granatowym tle. Psia mać.
Psia mać?
Oni nie są naszymi rywalami !
Jesteśmy biali, Jesteśmy czerwoni, Jesteśmy Cracovia, a kim są "oni"?
już to dawno było ustalone na forum że w tym watku o azulu nie piszemy nie ta liga i w obecnej chwili nie sa dla nas rywalem koniec kropka
Skoro dawno to tak , bo jakby nie dawno to nie.
zaraz po spadku gts z ligi czyli dawno czy nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)