[quote]#post1601406 . Mega zjazd, bo mówimy o klubie, który na przestrzeni ostatnich dziesięciu lat potrafił trzykrotnie być w czołówce belgijskiej ekstraklasy: 5. miejsce – 2015/16, 4. miejsce – 2016/17 i 6. miejsce 2020/21.
Oostende poinformowało 12 stycznia, że Rodin rozwiązał umowę.[/quote]
wzięli zawodnika z Cracovii, więc zaczęli grać jak Cracovia 😉
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
Garbarnia - jaki to nasz rywal???
może w walce o osiedla? he he
Ruch Chorzów z bardzo ciekawym transferem. Do klubu dołączy Mike Huras - młodzieżowy reprezentant Polski z Vfb Stuttgart.
Napastnik przechodzi testy medyczne i wybierze się z klubem na obóz do Turcji:
Szczegóły: https://www.meczyki.pl/newsy/wielki-talent-w-ruchu-chorzow-mlodziezowy-reprezentant-polski-wzmocni-atak-niebieskich-nasz-news/230698-n
- Edytowany
Śmierdziele robią transfery.
To mnie martwi.Żeby nie było ostatniego meczu w kotle śmierdzieli o utrzymanie.
spoko, z taką kadrą będzie wszystko jasne już w kwietniu.
Korona myślę że już jest poza zasięgiem, ŁKS może się jak to ŁKS na wiosnę odrodzić i być bardzo trudnym przeciwnikiem dla każdego a więc punkty zaczną zbierać. Śmierdziele będą już nie tą samą drużyną i zaczną punktować. Puszcza nie odpuści ani skrawka murawy i będzie punkty wydzierać .... Jak dla mnie przy obecnej kadrze jesteśmy najsłabsi w tej chujowej lidze
[quote]#post1601480 spoko, z taką kadrą będzie wszystko jasne już w kwietniu.[/quote]
Też chciałbym byśmy tak szybko zapewnili utrzymanie, ale nie wierzę. Chyba, że chodzi Ci o to, że śmierdziele będą mieli już w kwietniu pozamiatane. Tak, to bardziej możliwe.
[quote]#post1601513 Korona myślę że już jest poza zasięgiem, ŁKS może się jak to ŁKS na wiosnę odrodzić i być bardzo trudnym przeciwnikiem dla każdego a więc punkty zaczną zbierać. Śmierdziele będą już nie tą samą drużyną i zaczną punktować. Puszcza nie odpuści ani skrawka murawy i będzie punkty wydzierać .... Jak dla mnie przy obecnej kadrze jesteśmy najsłabsi w tej chujowej lidze [/quote]
Jeżeli nie Korona Łks Puszcza śmierdziele to kto w tej ostatniej trójcy się znajdzie...
Miejsca od 16 do 18 są dla Cracovii. Wszak jesteśmy wielkim klubem więc jedno miejsce w tabeli nie licuje z naszą historią.
Mikel Kirkeskov odchodzi z Zaglebia
Nie wiem czy do końca tutaj pasuje.
Właściciel Rakowa Michał Świerczewski chce kupić Tatran Presov (2-ligowy klub ze Słowacji)
Aaa... to teraz wiadomo po co mu Myszor.
Presov fajny stadionik, dziadek mnie zabrał na ich mecz jak byłem bajtlem a potem na gorące baseny. Świerczewski to jest gość. WRC przez 25 lat w czubie będzie
- Edytowany
Santo, przyjacielu, a może dziadek zabrał ciebie na gorące baseny, ale do... Popradu?
W Preszowie ich nie ma, a Poprad to prawie 100 km dalej.
No, chyba, że dziadek taaaki trip (autostrady na Słowacji pewnie jeszcze wtedy nie było) fundował wnukowi dla sportu.
A może byłeś na meczu piłkarskim, ale w... Popradzie?
Najważniejsze, że miałeś fajne, sportowe dzieciństwo.
Dzisiaj dzieci już tak dobrze nie mają. W efekcie: tyją, statystycznie krócej wiszą na drążku, wolniej biegają na 400 metrów...
Nitras się tym zajmie.
[quote]#post1601862 ... Świerczewski chce kupić Tatran Presov (2-ligowy klub ze Słowacji...[/quote]
Zrozumieć się tego zwykłym rozumem nie da. Albo zwariował, albo jest w tym jakiś dalekosiężny cel. Dla mnie niezrozumiały.
Bo przecież już polski klub ekstraklasowy to worek bez dna. Raków na razie niczego nie pokazał w Europie, bierze przeciętnych grajków, jak z całą sympatią, Pestka, Myszor, Rodin... i mieliby kupować drugie takie coś, jak Raków w momencie startu? Zamiast powalczyć o LM, z zawodnikami, na których na razie ich nie stać?
Wyrok z inhalowanego wzdęciami od kilkudziesięciu lat fotela zapadł. Świerczewski zwariował!
Śląsk Wrocław finalizuje transfer Polaka z Interu Mediolan - Tomasso Guercio
[quote]#post1602434 Śląsk Wrocław finalizuje transfer Polaka z Interu Mediolan - Tomasso Guercio[/quote]
Zapewne podrożeją bilety komunikacji albo czynsze we Wrocławiu 😉
Guilherme Zimovski (Capivariano Futebol Clube) ma przejśc do Radomiaka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)