[quote]#post1601406 . Mega zjazd, bo mówimy o klubie, który na przestrzeni ostatnich dziesięciu lat potrafił trzykrotnie być w czołówce belgijskiej ekstraklasy: 5. miejsce – 2015/16, 4. miejsce – 2016/17 i 6. miejsce 2020/21.
Oostende poinformowało 12 stycznia, że Rodin rozwiązał umowę.[/quote]
wzięli zawodnika z Cracovii, więc zaczęli grać jak Cracovia 😉
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
Garbarnia - jaki to nasz rywal???
może w walce o osiedla? he he
Ruch Chorzów z bardzo ciekawym transferem. Do klubu dołączy Mike Huras - młodzieżowy reprezentant Polski z Vfb Stuttgart.
Napastnik przechodzi testy medyczne i wybierze się z klubem na obóz do Turcji:
Szczegóły: https://www.meczyki.pl/newsy/wielki-talent-w-ruchu-chorzow-mlodziezowy-reprezentant-polski-wzmocni-atak-niebieskich-nasz-news/230698-n
- Edytowany
Śmierdziele robią transfery.
To mnie martwi.Żeby nie było ostatniego meczu w kotle śmierdzieli o utrzymanie.
spoko, z taką kadrą będzie wszystko jasne już w kwietniu.
Korona myślę że już jest poza zasięgiem, ŁKS może się jak to ŁKS na wiosnę odrodzić i być bardzo trudnym przeciwnikiem dla każdego a więc punkty zaczną zbierać. Śmierdziele będą już nie tą samą drużyną i zaczną punktować. Puszcza nie odpuści ani skrawka murawy i będzie punkty wydzierać .... Jak dla mnie przy obecnej kadrze jesteśmy najsłabsi w tej chujowej lidze
[quote]#post1601480 spoko, z taką kadrą będzie wszystko jasne już w kwietniu.[/quote]
Też chciałbym byśmy tak szybko zapewnili utrzymanie, ale nie wierzę. Chyba, że chodzi Ci o to, że śmierdziele będą mieli już w kwietniu pozamiatane. Tak, to bardziej możliwe.
[quote]#post1601513 Korona myślę że już jest poza zasięgiem, ŁKS może się jak to ŁKS na wiosnę odrodzić i być bardzo trudnym przeciwnikiem dla każdego a więc punkty zaczną zbierać. Śmierdziele będą już nie tą samą drużyną i zaczną punktować. Puszcza nie odpuści ani skrawka murawy i będzie punkty wydzierać .... Jak dla mnie przy obecnej kadrze jesteśmy najsłabsi w tej chujowej lidze [/quote]
Jeżeli nie Korona Łks Puszcza śmierdziele to kto w tej ostatniej trójcy się znajdzie...
Miejsca od 16 do 18 są dla Cracovii. Wszak jesteśmy wielkim klubem więc jedno miejsce w tabeli nie licuje z naszą historią.
Mikel Kirkeskov odchodzi z Zaglebia
Nie wiem czy do końca tutaj pasuje.
Właściciel Rakowa Michał Świerczewski chce kupić Tatran Presov (2-ligowy klub ze Słowacji)
Aaa... to teraz wiadomo po co mu Myszor.
Presov fajny stadionik, dziadek mnie zabrał na ich mecz jak byłem bajtlem a potem na gorące baseny. Świerczewski to jest gość. WRC przez 25 lat w czubie będzie
- Edytowany
Santo, przyjacielu, a może dziadek zabrał ciebie na gorące baseny, ale do... Popradu?
W Preszowie ich nie ma, a Poprad to prawie 100 km dalej.
No, chyba, że dziadek taaaki trip (autostrady na Słowacji pewnie jeszcze wtedy nie było) fundował wnukowi dla sportu.
A może byłeś na meczu piłkarskim, ale w... Popradzie?
Najważniejsze, że miałeś fajne, sportowe dzieciństwo.
Dzisiaj dzieci już tak dobrze nie mają. W efekcie: tyją, statystycznie krócej wiszą na drążku, wolniej biegają na 400 metrów...
Nitras się tym zajmie.
[quote]#post1601862 ... Świerczewski chce kupić Tatran Presov (2-ligowy klub ze Słowacji...[/quote]
Zrozumieć się tego zwykłym rozumem nie da. Albo zwariował, albo jest w tym jakiś dalekosiężny cel. Dla mnie niezrozumiały.
Bo przecież już polski klub ekstraklasowy to worek bez dna. Raków na razie niczego nie pokazał w Europie, bierze przeciętnych grajków, jak z całą sympatią, Pestka, Myszor, Rodin... i mieliby kupować drugie takie coś, jak Raków w momencie startu? Zamiast powalczyć o LM, z zawodnikami, na których na razie ich nie stać?
Wyrok z inhalowanego wzdęciami od kilkudziesięciu lat fotela zapadł. Świerczewski zwariował!
Śląsk Wrocław finalizuje transfer Polaka z Interu Mediolan - Tomasso Guercio
[quote]#post1602434 Śląsk Wrocław finalizuje transfer Polaka z Interu Mediolan - Tomasso Guercio[/quote]
Zapewne podrożeją bilety komunikacji albo czynsze we Wrocławiu 😉
Guilherme Zimovski (Capivariano Futebol Clube) ma przejśc do Radomiaka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Pasiakcinq2, Goście (2)