Mam! Tylko trener z zagranicy i jazda z tą śmieszną li...
...a nie, czekaj.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
- Edytowany
[quote]#post1699715 Mam! Tylko trener z zagranicy i jazda z tą śmieszną li...
...a nie, czekaj.[/quote]
Nie byłbym w tak gorącej wodzie kąpany i na pewno do końca sezonu bym zostawił Luke (chyba, że będzie kataklizm), aczkolwiek szkoda mi ogólnie, że o tego typa co teraz trenuje Wisłe Płock (Misor, czy jakoś tak) nie powalczylismy, już w Pruszkowie widać było, że to nie głupi chłop a niestety w Płocku to potwierdza :/
Oczywiście że trzeba mu dać popracować przynajmniej do końca sezonu. Zaszedł mi bardzo za skórę ostatnio ale nie można go zwalniać, musi przepracować zimę i wtedy będziemy oceniać jakim jest trenerem faktycznie. Smuci że trenerzy w Płocku czy Zabrzu z miejsca robią lepsze wyniki przy mniejszym potencjale, my poszliśmy po trenera z najlepszym CV ale póki co jest sporym rozczarowaniem ale za wcześnie by go zwalniać.
Żeby tylko nie było za późno!
- Edytowany
Tylko Michał Probierz 😂😂😂
[b]Edycja z 07.11.2025 o godz. 20:02 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1699744 Oczywiście że trzeba mu dać popracować przynajmniej do końca sezonu. Zaszedł mi bardzo za skórę ostatnio ale nie można go zwalniać, musi przepracować zimę i wtedy będziemy oceniać jakim jest trenerem faktycznie. Smuci że trenerzy w Płocku czy Zabrzu z miejsca robią lepsze wyniki przy mniejszym potencjale, my poszliśmy po trenera z najlepszym CV ale póki co jest sporym rozczarowaniem ale za wcześnie by go zwalniać.[/quote]
Do zimy to my będziemy koło miejsc spadkowych
No właśnie to kwestia pewnie trenera.
Płocka nie licz jednak bo tam trener jest trochę dłużej i zrobili super wynik i mają zespół już od jakiegoś czasu.
Trener Górnika był w czołowym klubie w swoim kraju, który pewnie w sporej części meczów narzucał swoje granie a Elsner grał w słabszych klubach i pewnie skupienie na obronie. Może w tym różnica, że mają inne podejście wynikające z doświadczeń?
- Edytowany
[quote]#post1699806 No właśnie to kwestia pewnie trenera.
Płocka nie licz jednak bo tam trener jest trochę dłużej i zrobili super wynik i mają zespół już od jakiegoś czasu.
Trener Górnika był w czołowym klubie w swoim kraju, który pewnie w sporej części meczów narzucał swoje granie a Elsner grał w słabszych klubach i pewnie skupienie na obronie. Może w tym różnica, że mają inne podejście wynikające z doświadczeń?[/quote]
No i pewnie masz rację (szkoda, że nikt z wysoko postawionych w klubie tak nie analizował 😅😁 ), aczkolwiek co do trenera Płocka się nie zgodzę, bo myślę, że nasz trener i po takim czasie nie będzie w stanie tak poukładać zespołu, myślę, że to kwestia warsztatu (trener defensywny nie będzie w stanie grać o najwyższe cele w tych czasach, nawet Mourincho już w tych czasach nic nie znaczy, niestety ale czasy się Zmieniają, wszytko idzie do przodu).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)