Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Giełda trenerów - odsłona kolejna.

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 09.03.2015 o 22:12
      Ostatnia aktywność ponad 3 miesiące temu o 20:33
      371646 wyświetleń
    • wirus59

404
      874
    • ponad 3 miesiące temu o 19:35
      Post #1699715 07.11.2025 19:35
    Mam! Tylko trener z zagranicy i jazda z tą śmieszną li... ...a nie, czekaj.
    • leszeczek lubi to.
    • maczupiczu

210
      207
    • ponad 3 miesiące temu o 19:38
      Post #1699724 07.11.2025 19:38
    • Edytowany
    [quote]#post1699715 Mam! Tylko trener z zagranicy i jazda z tą śmieszną li... ...a nie, czekaj.[/quote] Nie byłbym w tak gorącej wodzie kąpany i na pewno do końca sezonu bym zostawił Luke (chyba, że będzie kataklizm), aczkolwiek szkoda mi ogólnie, że o tego typa co teraz trenuje Wisłe Płock (Misor, czy jakoś tak) nie powalczylismy, już w Pruszkowie widać było, że to nie głupi chłop a niestety w Płocku to potwierdza :/
    • 3lvis

6.6K
      6.3K
    • ponad 3 miesiące temu o 19:50
      Post #1699744 07.11.2025 19:50
    Oczywiście że trzeba mu dać popracować przynajmniej do końca sezonu. Zaszedł mi bardzo za skórę ostatnio ale nie można go zwalniać, musi przepracować zimę i wtedy będziemy oceniać jakim jest trenerem faktycznie. Smuci że trenerzy w Płocku czy Zabrzu z miejsca robią lepsze wyniki przy mniejszym potencjale, my poszliśmy po trenera z najlepszym CV ale póki co jest sporym rozczarowaniem ale za wcześnie by go zwalniać.
    • gargamel9998, leszeczek oraz stnczyk lubią to.
    • Andrzej.ksc

1.6K
      1.2K
    • ponad 3 miesiące temu o 19:58
      Post #1699768 07.11.2025 19:58
    Żeby tylko nie było za późno!
    • LucasProkoS

365
      354
    • ponad 3 miesiące temu o 20:01
      Post #1699782 07.11.2025 20:01
    • Edytowany
    Tylko Michał Probierz 😂😂😂 [b]Edycja z 07.11.2025 o godz. 20:02 (scalono posty)[/b] [quote]#post1699744 Oczywiście że trzeba mu dać popracować przynajmniej do końca sezonu. Zaszedł mi bardzo za skórę ostatnio ale nie można go zwalniać, musi przepracować zimę i wtedy będziemy oceniać jakim jest trenerem faktycznie. Smuci że trenerzy w Płocku czy Zabrzu z miejsca robią lepsze wyniki przy mniejszym potencjale, my poszliśmy po trenera z najlepszym CV ale póki co jest sporym rozczarowaniem ale za wcześnie by go zwalniać.[/quote] Do zimy to my będziemy koło miejsc spadkowych
    • koziołek

5.9K
      4.7K
    • ponad 3 miesiące temu o 20:19
      Post #1699806 07.11.2025 20:19
    No właśnie to kwestia pewnie trenera. Płocka nie licz jednak bo tam trener jest trochę dłużej i zrobili super wynik i mają zespół już od jakiegoś czasu. Trener Górnika był w czołowym klubie w swoim kraju, który pewnie w sporej części meczów narzucał swoje granie a Elsner grał w słabszych klubach i pewnie skupienie na obronie. Może w tym różnica, że mają inne podejście wynikające z doświadczeń?
    • LucasProkoS, leszeczek oraz MakuKSC lubią to.
    • maczupiczu

210
      207
    • ponad 3 miesiące temu o 20:33
      Post #1699828 07.11.2025 20:33
    • Edytowany
    [quote]#post1699806 No właśnie to kwestia pewnie trenera. Płocka nie licz jednak bo tam trener jest trochę dłużej i zrobili super wynik i mają zespół już od jakiegoś czasu. Trener Górnika był w czołowym klubie w swoim kraju, który pewnie w sporej części meczów narzucał swoje granie a Elsner grał w słabszych klubach i pewnie skupienie na obronie. Może w tym różnica, że mają inne podejście wynikające z doświadczeń?[/quote] No i pewnie masz rację (szkoda, że nikt z wysoko postawionych w klubie tak nie analizował 😅😁 ), aczkolwiek co do trenera Płocka się nie zgodzę, bo myślę, że nasz trener i po takim czasie nie będzie w stanie tak poukładać zespołu, myślę, że to kwestia warsztatu (trener defensywny nie będzie w stanie grać o najwyższe cele w tych czasach, nawet Mourincho już w tych czasach nic nie znaczy, niestety ale czasy się Zmieniają, wszytko idzie do przodu).

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie