Tylko Szulczek brzmi sensownie, a pamiętajmy że spuścił warte.
Mam nadzieję że nie wpadnie prezes na pomysł typu Lewandowski albo Niedźwiedź
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
jak kogoś brać to tylko szukać za granicą. nasi trenerzy mentalnie ciągle pozostają w latach 90.
Ludzie, co wy tu wygadujecie. Złotówa nie da kontraktu dobremu szkoleniowcowi. To nie wpisuje się w jego styl zarządzania klubem. Jak była produkcja piłkarzy netto to teraz jest produkcja punktów netto. Jak była rozmowa z prezesem na temat transferów padło pytanie czy jest zadowolony to jedyne o czym mówił to, że jest zadowolony z warunków finansowych tych transferów. Chyba z 3 albo 4 razy to powtórzył. Dajta spokój. Coś mi się wydaje, że większą szansę na sukces mieliśmy ze śp. Prifesorem niż z Dróżdżem.
Szulczek srulczek...
Kuzere może...
Bez jaj i Kuzery...😀
szulczek dalej wolny
Szulczek spuścił Warte z Ligi, ludzie....
Po trzech meczach szukać nowego trenera ? Dajmy Kroczkowi trochę czasu .
Jeśli będzie ktoś no wy to Szulczek, tak miało być od czerwca ale życie napisało inny scenriusz, ale jak widać tylko na chwile.
Potwierdza to Jacek Zieliński w Koronie bo jako pierszy był brany pod uwage Szulczek, nie wziął znaczy czeka.
I mógłbym teraz pisać .... a nie mówiłem ??? W maju o wyborze Kroczka pisałem:
[quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/nepo]@NePo[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/24283-dawid-kroczek-trener-nadzieja/1623093]Dawid Kroczek, trener Nadzieja[/url]: (..) Natomiast nie zmierzam płakać z tego powodu, bo moje zdanie zwyczajnie wynikało tylko z tego ze Kroczek był dla mnie większą niewiadomą. Prezes MD tę widzę ma i wymagamy od niego także zdolności do podejmowania ryzyka, więc jeśli zobaczył w nim cechy które sprawią że będzie co najmniej równie dobrym trenem co Szulczek to SUPER. [/quote]
Natomiast chętnie przypomnę drugi cytat
[quote]#post1621749 (..) wiec oczekuję, że Ci którzy twierdzą, że Kroczek to NAJLEPSZY MOŻLIWY WYBÓR nie będą go zwalniać za pół roku gdy się okaże nasza lokata jest dokładanie taka sama jak teraz. (...)[/quote]
Jak już ktoś wybrał Kroczka i w niego wierzył to niech da mu pracować minimum pół roku. Bez tego wracamy do Filipiakowego zarządzania albo i w sumie do jeszcze bardziej prymitywnego, bo Profesor w ostatnich latach umiał poczekać.
[quote]#post1635262 Szulczek spuścił Warte z Ligi, ludzie....[/quote]
W takich warunkach jak trenował i tak Wartę długo utrzymywał. Moim zdaniem utrzymaliby się gdyby nie ogłoszono, że odchodzi. Było trudniej o mobilizację a dwa, że chyba już myśleli, że nic złego się stać nie może.
A ja gdybbym trenował to zagrałbym w Bracelonie.
[quote]#post1635395 [quote]#post1635262 Szulczek spuścił Warte z Ligi, ludzie....[/quote]
W takich warunkach jak trenował i tak Wartę długo utrzymywał. Moim zdaniem utrzymaliby się gdyby nie ogłoszono, że odchodzi. Było trudniej o mobilizację a dwa, że chyba już myśleli, że nic złego się stać nie może.[/quote]
To jedno, a dwa, styl też wołał o pomstę do nieba.
Z całym szacunkiem do Pana Kroczka, ale jeśli dorobek punktowym do przerwy na reprezentacje wyniesie 0 lub 1 to należy wykonać ruch. To nie jest piaskownica i czas na eksperymenty.
Wszystko, wszystkim ale nie zwalniajmy trenera po jednym , trochę pechowo przegranym meczu !
nie uważam by zwalniać kroczka ale zawsze można rozmawiać z innymi oczywiscie nie oficjalnie zwłaszcza że trener kroczek to troche eksperyment ....niestety a też nie chciałbym byśmy potem na łapu capu szukali i na szybko gdyby sie jednak trenerowi nie udało.....
[quote]#post1635480 Wszystko, wszystkim ale nie zwalniajmy trenera po jednym , trochę pechowo przegranym meczu ![/quote]
Naprawde wierzysz że trener Kroczek zbawi Cracovie i jest to trener z umiejętnościami na miare oczekiwań sukcesów w lidze.
Ale jakich Wy sukcesów chcecie skoro sam prezes zapowiada miejsce 8. Skoro plan na ten sezon tak wygląda to Kroczek powinien sobie dać radę, a jak zawali rundę jesienną na wiosnę będzie ktoś inny.
Wiesz czasem wolę kiedy mi ktoś powie że będzie koło 8 miejsca niż że jedzie po złoty medal.....ta liga jest tak słaba że spokojnie powinniśmy być co najmniej w pierwszej piątce ......z naszym budżetem zapleczem itp
Kuzera to nie jest zły pomysł, po pierwsze w ekstremalnie trudnych warunkach (konflikt klub/miasto, problemy z płynnością finansową) utrzymał słabą drużynę. Po drugie jako trener ma to, co miał jako zawodnik-zadziora: nie ma "grzecznie", jest walka. No ale zobaczymy, jak to się rozwinie do końca rudny.
W Kielcach też pewnie mówią "Zieliński to nie jest zły pomysł" 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)