Niech to będzie medialny i spontaniczny ruch.
Przebijmy Stal choć w tym elemencie, weźmy jakiegoś 80-latka, a co ?!
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
- Edytowany
Mam nadzieję, że w klubie jeszcze mają numer do Podolińskiego
Ale zmiana powinna nastąpić przede wszystkim na stanowisku prezesa.
Akcja ratunkowa rozpoczęta.
Warsztat odpowiedni mają, kwalifikacje pewnie też
[img]https://img24.dmty.pl//uploads/201004/1270570252_by_Kylone_600.jpg[/img]
Jeszcze nie wszystko stracone.
Chyba dadzą rade
[b]Vladimir Weiss[/b] to człowiek który powinien poprowadzić Cracovie.
Gość który z niczego robił kosmiczne wyniki, potrzebny nam jest ktoś taki.
Branie kolejnego matoła z polskiej para ligi to krok wstecz.
Ale nasz dobrodziej nie ma o tym pojęcia, jest w polskiej piłce prawie 20 lat
I niczego się przez ten czas nie nauczył, poza poniewieraniem ludźmi.
Zresztą jego wyrocznią jest Stefan Majewski który zabił techniczną piłkę w naszym klubie.
Wiec komentarz jest zbędny..
Dokładnie tak! Skoro skończyły się już krajowe cfaniaki pora zabrać się za przetrącanie kręgosłupów zagranicznym.
Niech Europa wreszcie dowie się że na dalekim wschodzie pojawił się Elon Musk zarządzania sportowego.
Taaaaaak pora na nienawiść powszechną z całego Świata, Polska to za mało!!!
[quote='DawidSiemaszki' pid='1483776' dateline='1618427081']
[b]Vladimir Weiss[/b] to człowiek który powinien poprowadzić Cracovie.
Gość który z niczego robił kosmiczne wyniki, potrzebny nam jest ktoś taki.
Branie kolejnego matoła z polskiej para ligi to krok wstecz.
Ale nasz dobrodziej nie ma o tym pojęcia, jest w polskiej piłce prawie 20 lat
I niczego się przez ten czas nie nauczył, poza poniewieraniem ludźmi.
Zresztą jego wyrocznią jest Stefan Majewski który zabił techniczną piłkę w naszym klubie.
Wiec komentarz jest zbędny..
[/quote]
Dawid jak Cię lubię tak tutaj nawet Mourinho nic nie zmieni.
Jak traktujesz ludzi jak śmieci oni będą Cię traktować tak samo.
Potrzebny jest chwilowy wstrząs, bo na dłuższą metę niestety perspektyw nie widzę. Ale póki co potrzebna jest osoba, która zostawi swojego ego na boku i wpuści najlepszych obecnie "piłkarzy" do gry. Mam duży sentyment do J. Zielińskiego i chętnie widziałbym go z powrotem. A co do składu to widzę to tak:
Niemczycki
Rapa (bo innego PO brak) - Dytiatiev - Rodin - Siplak
Kosecki - Pelle - Loshaj - Hanca
Alvarez
Rivaldinho
I dać im grać swoje, nie drżeć wiecznie ryja z ławki!
Jacek jest zbyt ogarniętym gościem żeby do tego gówna wrócić
Możliwe że Brosz będzie za jakiś czas dostępny tylko czy chłop będzie chciał szarpać się z pięterkiem....
Ktokolwiek tu nie przyjdzie i tak predzej niz pozniej bedzie chu*nia.
Zapewne wiekszosc pamieta Szatalowa - zrobil cos z niczego i..w nastepnym sezonie zlecial z ligi.
Jedyna zmiana jaka jest tu potrzebna, to opuszczenie klubu przez Filipiaka
Zmiana trenera tu nic nie da!
Przyjdzie nowy poukłada to coś osiągnie i pięterko zrobi to co najlepiej potrafi zaraz jakieś zawodnika sobie " odpali".
My już nie jesteśmy Cracovia tylko Szrotovia.
Miała być produkcja piłkarzy netto a jest sortownia odpadów.
podstawowy problem to atmosfera w klubie. Który zawodnik będzie chciał umierać za Cracovię na boisku widząc co prezesi robią z wychowankami i czołowymi postaciami w zespole. Już nie wnikam po czyjej stronie była racja w przeszłości, ale coś w tym jest, że jak jesteś dobry i ciągniesz ten wózek do przodu to zaraz Cie nie ma w tym klubie i bynajmniej nie chodzi o jakiś spektakularny transfer zagraniczny.
[quote='Endriusza' pid='1483824' dateline='1618434103']
[/quote]
Do Polonii Wojciechowskiego wracał.
Ja też bym teraz widział Zielińskiego, z nim jest szansa na dobry wynik w derbach. Bo na większe sukcesy i tak nie ma szans przy naszym "pięterku"
- Edytowany
Tylko tabisz jako II trener bałdys sukcesy gwarantowane w tym szambie nikt inny nie da rady bo się utopi prędzej czy później.
[quote='mcz_' pid='1483879' dateline='1618474551']
[/quote]
Ja też bym teraz widział Zielińskiego, z nim jest szansa na dobry wynik w derbach. Bo na większe sukcesy i tak nie ma szans przy naszym "pięterku"
[/quote]
Gwarancja sukcesu w derbach są dobrzy piłkarze, czy Zieliński teraz z tymi drewniakami dał by radę ? Ciężko powiedzieć, jednak wtedy miał paru gości którzy potrafili zagrać finezyjnie, uderzyć z dystansu, teraz mamy skład drewna i papy, no chyba,ze odblokowałby Alvareza i syna ojca...................
Generalnie jestem za zmianą trenera, ale bardziej z powodu zeby zrobić jakiś wstrząs - efekt nowej miotły, na wiekie cuda nie liczę.
[quote='ALRS' pid='1483908' dateline='1618481963']
[quote='mcz_' pid='1483879' dateline='1618474551']
[/quote]
[/quote]
Gwarancja sukcesu w derbach są dobrzy piłkarze, czy Zieliński teraz z tymi drewniakami dał by radę ? Ciężko powiedzieć, jednak wtedy miał paru gości którzy potrafili zagrać finezyjnie, uderzyć z dystansu, teraz mamy skład drewna i papy, no chyba,ze odblokowałby Alvareza i syna ojca...................
Generalnie jestem za zmianą trenera, ale bardziej z powodu zeby zrobić jakiś wstrząs - efekt nowej miotły, na wiekie cuda nie liczę.
[/quote]
Przypomnij sobie, że podobnie wyglądało to wtedy gdy trenerem był Podoliński. Też można powiedzieć, że większość składu to szrot. Zieliński wyciągnął z rezerw Cetnarskiego, teraz tam ma Budzika. Oczywiście wątpię na tę chwilę w wysoką formę Marcina, ale wtedy podobnie myślałem o Cetnarskim, jako niewypale tranferowym. Uważam też, że Zieliński mógłby lepiej wykorzystać potencjał Pellego, Fiolicia czy nawet Loshaja. Mam wrażenie, że Ci piłkarze grają przy taktyce Probierza zdecydowanie poniżej swoich umiejętności.
- Edytowany
Cetnarski grał w rezerwach bo wracał po ciężkiej chorobie. Zieliński też nie wstawił go od razu. W pierwszych trzech meczach za Zielińskiego zagrał kolejno 0, 1 i 13 minut. Dopiero potem dostał szansę w pierwszym składzie.
Zakładam, że jakby był gotowy do gry to Podoliński by po niego sięgnął, zwłaszcza w tych ostatnich meczach kiedy próbował coś zmienić, łącznie z przejściem na 4-4-2.
Mam jednak wrażenie że wtedy był większy potencjał , wspomniany Cetnarski, Budzik, Rakels, Dąbrowski, Jendrisek - goście nadawali się do gry technicznej, dodatkowo byli bardzo dobrze przygotowani fizycznie.
Teraz mamy drwali i przygotowanie fizycznie nie jest nasza najlepszą stroną.
Hanca, Pelle, Alvarez + dokładający nogę Rivaldinho. Reszta do przeszkadzania przeciwnikowi. To już powinno wystarczyć na naszą ligę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)